Nyheter MDTV Forum Om Doner

Zelenskijs bomtur i Washington. Han ler ikke nå

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/zelenskijs-bomtur-i-washington-han-ler-ikke-na/

Komikeren Vladimir Zelenskij ble valgt til president i Ukraina med et overveldende flertall. Men han lo ikke mye da han møtte Donald Trump, skriver Dmitry Orlov. Her er et utdrag av artikkelen Look who’s not laughing! Zelensky ler ikke; faktisk, ved siden av Trump utstrålte han nedslått elendighet. Hvorfor det? Årsakene er klare. Ved å…

1 Like

Det er godt gjort å gi Trump skylda for dette her. At disse transkribsjonene ble offentligjort kan vi takke det døende demokratiske partiet for.
De har øyensynlig tenkt å ta livet av nasjonen samtidig. Det må påvirke andre lands forhold til USA, at de som snakker med Trump kan riskiere det samme som Zelenski. Jeg skjønner heller ikke heller hvordan de tør å bruke Ukraina som brekkstang. Med Biden som presidentkandidat.

Det ser ut til at de siste rester av demokratisk ferniss, er i ferd med å gnies av- både i USA og i Storbritannia.

1 Like

Når skal Steigan begynne å bli seriøs. Hver eneste artikkel om Ukraina er kopier av Russisk propaganda, samt egne konklusjoner basert på denne propaganda. Nå siteres Bloggen til Dmitry Orlov, som heller ikke kjenner Ukraina. Hvorfor gjør Russiske troll alltid den tabben å kalle Zelensky for Vladimir, og ikke Volodymyr? Fordi de ikke kan det Ukrainske språk. Derfor forstår de heller ikke Ukrainsk politikk. Akkurat som Steigan. Hva gjelder forståelsen av Zelensky’s relasjoner til Merkel og Macron, så er disse fortolket helt feil. Relasjonene er like gode i dag som før Trump-møtet. Hvis Steigan gadd å lese annet enn “Moskal” propaganda, ville han forstått det.
Dernest, om brudd på Minsk2 protokollen: den Russisk ledede militsiaen er den part som bryter - hver eneste dag! Les OSCE’s Ms-rapporter.

1 Like

Ok så etter å ha lest dine innlegg er det soleklart at du står for Ukrainske nasjonalister. Greit nok det. Alle har rett til meninger. Siden du selv står for propaganda bør du vel avstå fra å beskylde andre for propaganda. Du har ikke engang så mye som forstått at befolkningen på Krim har holdt folkeavstemning. Det som sjokkerer meg er at det faktisk ser ut til at det finnes folk som tar deg på alvor og ikke gjennomskuer deg for hvem du egentlig er. Jeg håper folk begynner å gå dine påstander etter i sømmene for det trenges dersom man ønsker fakta heller enn propaganda,

1 Like

Det var morsomt å bli anklaget for å være nasjonalist. Siden du har så god innsikt i Ukrainsk nasjonalisme, kan du kanskje fortelle meg hvilke gren av nasjonalismen jeg støtter (hvilken org.)? Og du kunne kanskje fortelle meg litt om utfallet av valget på Krim i 2014? (hvor mange % fikk Aksyonov). Utover det: No comments!

Dette blir for dumt. Mari. Jeg spurte deg da vitterlig hvilken gren av nasjonalismen du mener at jeg STØTTER. (Som du vet, er det mange ulike typer nasjonalisme). Men du svarer jo ikke. Og det er synd, med all den visdom du har om landets politikk.

Olaf er Olaf, han er mer forstokket enn nasjonalist.

1 Like

Er det forstokket å spørre om hva Mari anklager meg for?

Nei - men en smule selvinnsikt ville ha gitt deg svaret.

2 Likes