Nyheter MDTV Forum Om Doner

Zarif – Det er katastrofalt for Europa å være så underdanige overfor USA

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/zarif-det-er-katastrofalt-for-europa-a-vaere-sa-underdanige-overfor-usa/

Det tyske magasinet Der Spiegel har gjennomført et intervju med Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Zarif advarer mot opptrapping i atomkonflikten. Han sier dessuten at Teheran ikke vil utelukke forhandlinger med Washington, selv etter drapet på general Qassem Soleimani, hvis USA endrer kurs og opphever sanksjonene. Det er et svært interessant intervju der Zarif flere…

2 Likes

Irans atomprogram har dreid seg om atomkraft til energi, og hverken USA eller Israel have beviser for noe annet. Det er bare et påskudd for et militært og økonomisk press på Iran for tvinge regjeringen til å gå av, og få innsatt et USA-vennlig regime.

Dette for at amerikanske selskaper skal kunne få eierskap og kontroll over Irans kolossale mer enn 150 milliarder fat med olje, tilsvarende naturgassreserver og enorme metall og mineral forekomster som utgjør 5% av verdens samlede beregnede forekomster. Amerikanske selskaper får et nytt marked på nesten 80 millioner mennesker, og USA får også kontroll over Hormuz stredet.

USA vil ha med seg Europa og EU på den militære og økonomiske beleirings-krigen, men det er USA og Israel som vil tjene mest på å få kontroll over Iran.

Atomkraft er den største trusselen mot oil currency og petrodollar. Thats all …

1 Like