Nyheter MDTV Forum Om Doner

Youtube har slettet video fra demonstrasjonen i Bergen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/youtube-har-slettet-video-fra-demonstrasjonen-i-bergen/

Videoen fra protesten mot koronatiltakene i Bergen 21. november 2020 som vi har også har lagt ut på steigan.no, er blitt slettet av Youtube fordi den angivelig bryter med deres brukervilkår. Youtube er kjøpt av Google, og er deres datterselskap. Som et selskap som har hovedkvarter i USA må Google forholde seg til Den internasjonale…

3 Likes

Politi og påtalemyndingheter er regjeringens verktøy og straffeforfølger derved bare de lovbrudd regjeringen ser som problematiske. Det er lov med privat straffeforfølgelse i Norge, så om man ønsker å få dette ordnet opp i, så er det nok veien man må gå.

Klokken tikker og tikker og enda så er det mange som ikke skjønner hva som skjer.

Dypstaten er satanister som jobber for en verdensorden under Lucifer.
Alt de sier og gjør er for å spotte og håne Gud.
MSN media er sataniske, men det går ikke inn hos folk, de skriver og klager og krever at media skal snakke sant, så dum kan man bli, det er eierne som bestemmer hva mediene skal skrive, ikke leserne.

Nå er tiden inne for å velge side, velger du feil vil det koste deg dyrt.
Si nei til ID 2020 eller dyrets merke som Jesus kaller det samt Luciferrase vaksinen.

De 200 falne og Lucifer landet på Mount Hermon og ha siden herjet og kontrollert verden, makteliten hevder seg i blodslinje med disse djevelene, det er samme guder som har godt igjen i hele historien, men under forskjellige navn.
De har ventet og ventet på at teknologien skulle gjøre det mulig å slavebinde hele menneskeheten og ødelegge skaperverket, bort med skaperverket og inn med genmanipulert planer og dyr og nå mennesker med vaksinen.

ghjiijio

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.