Nyheter MDTV Forum Om Doner

Young Ambassadors – USAs tamme kaniner i Norge?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/young-ambassadors-usas-tamme-kaniner-i-norge/

Det finnes et program som kaller seg Young Ambassadors. Vi ante ikke at de fantes, men en leser gjorde oss oppmerksomme på dem, og det viste seg å være et interessant tips. Programmet drives nemlig av USAs ambassade i Norge og utdanner hvert år 20 ungdommer i Norge. Til hva? På programmets nettside heter det:…

7 Likes

Å så flott da at vi altså har en egen spionskole drevet av krigshissernasjon #1. Så koselig at våre politikkere er så engasjert i vårt land at de tillater slikt. Høyforræderi er hva dette er!
Er det aldri nok innblanding? Nesten merkelig at dette ikke blir snakket om i mediene. Å vent, nei det er visst ikke så merkelig likevel. Vi skal jo tross alt ikke vite at Norge er en Amerikansk koloni.
Tusen takk Steigan for å fortelle oss om dette!

4 Likes

Hjemmesiden med deltakere ser jo ut som en united colors of benetton reklame, smilende friske Norske ungdom. klare til hjernevask og implementering i systemet. En dag så inntar disse styrerom i organisasjoner, media og politikk. Det blir nok gøy skal dere se. Nok et eksempel på at venstresiden (oss her inne) henger lang etter når det kommer til skolering og påvirkningskraft, det er jo bare å bøye seg i støvet. Klassekrigen til Buffet krever mere motstand !

1 Like

Samarbeidspartnere de har sier vel alt en trenger å vite om rotteleiren det egentlig er

1 Like

Det gjenspeiler bevissthetsnivået i det norske samfunnet. Det handler om karrrieremuligheter.
Eller pensjonspoeng, alt som en ser det. Snart vil slikt bli koblet direkte.
Alt ligger an til det. Bare spør naboen.

1 Like

Som jeg sa. Vi har blitt en Amerikansk koloni.

2 Likes

Vet noen navnene på lignende ‘norske’ nettverk for voksne? Det er interessant å få vite, for fremtidige artikler…

1 Like

Minner om det Udo Ulfkotte fortalte om måten journalister blir “kjøpt opp” i Tyskland:


https://www.amazon.com/Journalists-Hire-How-Buys-News/dp/1944505474

2 Likes

For å sette det litt i perspektiv, slike program for ‘unge ledere’ finnes over hele verden, men vanligvis med litt mindre preg av rent barnerov.

French-American Foundation, British-American Foundation, German Marshall Fund, Australian-American Leadership Dialogue osv,osv, osv, har alle ‘Young Leaders’ programmer som tar seg av fremtidige ledere ved bruk av ‘soft power’.

I Hong Kong tok den amerikanske konsulatet direkte kontakt med 13-årige Yoshua Wong i jakten på passende opposisjonsledere.

1 Like