Nyheter MDTV Forum Om Doner

Voldtekstmannen i din vei

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/voldtekstmannen-i-din-vei/

Av Claudio Milton. «En voldtektsmann i din vei» er en protestforestilling laget av et feministisk kollektiv i Valparaíso, kalt «Las Tesis», som er skapt for å protestere mot brudd på kvinners rettigheter i sammenheng med protestene som finner sted i Chile. «Voldtektsmannen er deg». «Det er «pacos»(politiet), dommerne, staten, presidenten!» «Den undertrykkende staten er en…

2 Likes

Eksempel på voldtekstmann:
bilde

Tekst og tekt er ikke så lett å skille for oss, som er mer vant med førstnevnte.

Yupp.

2 Likes

Det skal vel ikke være voldtekst?
Når er demonstrasjonene for Bolivia, eller gir folk totalt faen nå? Det er et seriøst spørsmål. Har lett på FB, rødt sine sider, radikal portal, her osv etter mulige demonstrasjoner. Ser ingenting.

1 Like

Kan det være at denne sangen/massemønstringen har blitt brukt for å spore av fra de store demonstrasjonene i Chile? Feminisme og anti-rasisme truer egentlig ikke makten noe særlig, mens kamp mot den rike eliten definitivt gjør det. Merker jo det har blitt mer stille i Chile nå. Viktig at folk klarer å samarbeide og enkelte grupper ikke kjører på for mye med deres sak, selv om sakene er viktige nok. Konspiratorisk kanskje, men dette kan være en måte CIA jobber på. Blir ren spekulasjon, da.