Nyheter MDTV Forum Om Doner

Vladimir Zelenskij og Vladimir Putin er enige om å forhandle

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/07/vladimir-zelenskij-og-vladimir-putin-er-enige-om-a-forhandle/

Ukrainas nyvalgte president Vladimir Zelenskij har sagt at han ønsker direkte forhandlinger mot Russlands president Vladimir Putin for å prøve å skape fred. Vi har tidligere omtalt dette her: President Vladimir Zelenskij i Ukraina lovte før presidentvalget at han ville skape fred i landet. 8. juli 2019 sa han at han ønsker å møte Russlands…

Så får vi se, om russerne bestemmer over Putin, eller omvendt. Var det opp til den jevne russer, hadde Putin vært konge i Kiev, for lengst.

Hovedspørsmålet om telefonsamtalen mellom Ukrainas president Vladimir Zelenskij og hans russiske motpart Vladimir Putin var utgivelsen av ukrainske sjømenn arrestert i Russland, ifølge Ukraina.
Ukrainske skipene hadde ulovlig krysset Russlands føderale grenser i Svartehavet og farlig manøvret uten å reagere på myndighetenes krav.
Putin sa at dette var forberedt provokasjon i interessene daværende lederen av Ukraina, Porosjenko, som forberedte seg til presidentvalget på den tiden, som han til slutt tapt.

Italia og England er ikke med i Kontaktgruppa (Normandi-format et). Men Zelensky har ønske om å ha med England og USA. Det store spørsmålet er selvsagt Russlands vilje til å trekke seg ut av Donbas. Og det er de selvsagt ikke. Det de ønsker å oppnå er å omgjøre Ukraina til en føderasjon med spesielt selvstyre for de okkuperte områdene. Derigjennom oppnår de 2 ting: Ukraina må bekoste all oppbygging av området som Russland har ødelagt - og - Russland kan kontrollere selvstyremyndighetene, både for å kunne ta ut mer profitt fra dette området (gjennom moskale oligarker) og stoppe politiske beslutninger om mere vestlig integrering. Og de vet at Ukraina ikke kan akseptere dette. Derfor fortsetter de sine brudd på M2-avtalen med sine vannvittig myrderier.

Det ville Putin ikke vært uansett. Både fordi den jevne Moskal er ikke vil at Russland skal hærta Ukraina, og fordi Russland ikke kan ta Ukraina uten selv å lide smertelig tap.

Tull. Les ITLOS-dommen om kapringen av de Ukrainske båtene, før du sier oe mer

Du har nok like lite peiling på hva russerne mener, som du har på resten av bildet. Ukraina er blitt en dårlig farse, bare egnet til hånlig latter.
Putin er en venn av Chabad, og dermed ingen venn av meg.
https://www.israelhayom.com/2019/07/12/putin-spoke-about-chabad-as-if-he-were-an-emissary/

Jeg bare referere til statistikk fra Levada, og det som er gjengitt i Moscow Times, hva gjelder holdninger i det Russiske samfunn. Og det er faktisk mer representativt enn dine meninger.
Du må gjerne kalle Ukraina en farse, men det bare bekrefter at du ikke vet hva du snakker om.