Nyheter MDTV Forum Om Doner

Vil Kina utmanøvrere USAs flåte?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/vil-kina-utmanovrere-usas-flate/

Et eneste foto ga Forbes-korrespondenten H I Sutton hakeslepp. Det bildet viser ni nybygde kinesiske krigsskip ved et skipsverft i Shanghai. Det er en flåte med store destroyere. De er ifølge Sutton på linje med USAs Arleigh Burke Class AEGIS destroyere som USA har 37 av i aktiv tjeneste i dag. Han peker på at…

Siden 2016 har vi også bevitnet et CIA-ledet kuppforsøk mot US’ president.
Hvordan er det mulig at CIA prøver å undergrave både Kina og USA? Paradigmaet i historien er at CIA jobber for USA, ikke at CIA jobber mot USA.
At Snowden avslører USA vil de fleste være enige om. Men Snowden oppfattes også SOM CIA AGENT (Snowden avslører ikke CIA)

Det er ikke sikkert de behøver å angripe Kina, da det er mulig det er nok å ødelegge Midt-Østen ved å starte den store Shia-Sunni-krigen, og derved tvinge Kina til å intervenere militært der for å sikre seg olje.
Kina vil da måtte konkurrere med India, Japan og andre MØ-importører om den betraktelig reduserte olje-eksporten, mens USA vil kunne dra god nytte av de høye oljeprisene som vil komme. (Norge og Russland vil også tjene på at oljen fra Midt-Østen blir borte fra markedet.)

Israel vil slite ved en ny storkrig mellom Shiaer og Sunnier, så det spørs om hvor mye makt jødene har i USA, om en slik politikk for å innhegne Kina velges. Motviljen til USA til å gi opp Syrias oljefelt, og innblandingen av både UK og Frankrike i Syria, kan tyde på at Europa planlagt skal få olje og gass Syria, Libya og Algeri, om Midt-Østen går opp i fyr og flamme.

Antagelig tenker du ikke på bibelske jøder, som knapt eksisterer, men khazarerne (eksempel Demi Moore). De er like tallrike som franskmenn / tyskere. Det blir fort 20 mill i USA, ikke 3 mill “jøder”. Her vil du få et sjokk. John Kerry er khazar … det er meningen i “mitt jødiske folk”. Du lever i en verden av illusjoner. Jeg skrev at patriotene vil bli terrorister. Noen av dem er topp utdannede terrorister allerede, eks. Alex Jones Christmas Eve special (12)24/2019)
video 0:00-5:00
–> ekspert på destabilisering og sabotasje
Disse folkene tar ikke fem øre for å kappe hodet av Antifa og de andre anti-semittene, ikke engang Rabin er unntatt - ifølge videoen 0:00-5.00

Larry Page & Sergey Brin sa nettop opp sine stillinger - med $50 mill i årslønn eller hva. Det gjør man ikke uten grunn. Grunnen begynte å brenne under dem? Trump kan oppløse Google.

denne betegnelsen er forholdsvis fersk. I Bibelen ble de kalt judeere. Og som Jesus profeterte, så ble Jerusalem og dets innebyggere utradert i år 70. Men, siden de var og er , ivrige misjonærer, så begrenset ikke religionsutbredelsen seg til semitter, og de sluttet ikke opp det, selv om tempelet ble ødelagt.

Jews or Jewish people are an ethnoreligious group and a nation, originating from the Israelites and Hebrews of historical Israel and Judah. Jewish ethnicity, nationhood, and religion are strongly interrelated, as Judaism is the ethnic religion of the Jewish people
Kilde

Det som ligger i “bibelske jøder”.
Israelerne er noe annet. En annen rase for det første.


Bildet har tittel “Israeli dress”


Temmelig “jødiske” de også -> sverdet som levebrødet og Hollywood-kvinner alle sammen


Typisk jødisk utseende - altså ikke arabisk utseende

Jeg kan ikke se at hun er mer eller mindre jødisk enn f.eks. hun her


Stella Penn (antagelig)
Veldig lite arabisk
Ekte semitter er som palestinerne
Jeg har ikke telt hvor mange i Hollywood som er jødiske … halvparten kanskje


Også Mossad.
Jobb: Lage falske Bin-Laden videoer
(3 av 4 på steigan.no trodde på falske Bin-Laden videoer?)
(9 av 10 tror fortsatt at 20 elever ble drept i Sandy Hook “massakre” -> det som NRK forteller. Omtrent alt i familie er så naive)

I følge Natalie Portman, ikke så mange som de kunne ha vært. Hun fikk rådet å agere shiksa, ellers ville ikke de jødiske mogulene la henne brettes ut på skjerm.

judeo-christian

1 Like

Det var Pontius Pilatus, sønn av en hore i Roma eller noe sånt