Nyheter MDTV Forum Om Doner

Vil Ghislaine Maxwell fortelle sannheten om pedofiliringen til Epstein?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/vil-ghislaine-maxwell-fortelle-sannheten-om-pedofiliringen-til-epstein/

Ghislaine Maxwell, som er anklaget for å ha vært Jeffrey Epsteins hallik i den kriminelle pedofiliringen hans, sitter som kjent fengslet etter at hun ble arrestert i en luksusvilla i New Hampshire, der hun hadde gått i dekning. Vil hun nå fortelle sannheten om dette nettverket? Eller er det inngått en avtale om at hun…

4 Likes

Ved direkte å finansiere prosjekter for fattige unge kvinner har Heikki Holmås spart de for mye arbeid. Forøvrig er det nå åpenbart at dette nå skal omgjøres til en kjendissak og dermed underholdning. Når Diana døde ble verden støvsugd for glanset papir. Nå er vel verden såpass digitalisert at miljøet vil spares.

1 Like

Her en video fra en som tydligvis har brukt mye tid på dette. Fra “Pizzagate” til nå. Litt dårlig lyd i begynnelsen. Men han bringer fram et navn jeg ikke har hørt før. Rachel Chandler. En hip motefotograf. Hennes “stall”:
https://www.google.com/search?q=rachel+chandler&client=tablet-android-samsung-nf-rev1&source=android-browser&prmd=inv&sxsrf=ALeKk039VaoUH5znSVkp-vjdEvCNlKqpwA:1594372268947&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjtuuvFq8LqAhV8xMQBHQIsBJMQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=1280&bih=800&dpr=1.5#imgrc=s5-yhZsvj-UU0M

2 Likes

Tipper alternativ 2, en utvannet tilståelse, en kort dom og så noen år på en sydhavsøy før hun plutselig dør i en drukningsulykke.

1 Like

dmgho,dgåpjøl,dnø

1 Like

Jeg sa jo at de kommer til å felle ham så valget ender på noen som ikke vil ha noen moralsk krise med å bruke atomknappen. Jeg vedder på Hillary. Hele DMC er gjennom råtten og samme gjelder REP. Det finnes dritt på alle så alle følger ordre.
edit
Dessverre må samme sies om Europeiske politikere. Hvorfor skulle de ellers synge samme vers om folkemordene de begår, ressurstyveriene de begår, løgnene de sier som inkluderer corona?
Alt for at eliten skal få lov å stjele suverene stater og gjøre oss til hjelpeløse slaver og prisgitt til vaksiner som kommer til å være obligatorisk.

1 Like

Prøver ikke å være vanskelig grøftevenstre-aktivist, men slike påstander gjør seg best med noen kilder. Sikkert sant, men lett å avfeie når det bare er en skjermdump av noe.
Peace and love.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.