Nyheter MDTV Forum Om Doner

Vi får ikke tilbake et normalt liv uten kamp

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/vi-far-ikke-tilbake-et-normalt-liv-uten-kamp/

Folk spør: Når tar denne koronasituasjonen slutt? Det korte svaret på det er : Aldri! I hvert fall hvis de som har innført unntakstilstand i de fleste land i verden får bestemme. Etter vanlige definisjoner av epidemi var denne epidemien over i mai-juni i de fleste land i Europa. Men unntakstilstanden fortsetter. Og den vil…

10 Likes

Etter vanlige definisjoner av epidemi var denne epidemien over i mai-juni i de fleste land i Europa

Epidemien var ferdig i Norge allerede i midten i april. Det er nå 6 måneder siden.

Om man gir avkall på friheten til epidemien blir enda mer ferdig gir man avkall på friheten for alltid.

3 Likes

Og så burde de innse at vi står overfor den største klassekampen i manns minne…

Vi går mot en potensiell økonomisk Harmageddon i ulike land med ironi. Demokrati er ikke populært i den situasjonen og noe man ikke skal ta for gitt.

Screenshot_20201015_095906_com.duckduckgo.mobile.android

Og da er USA ikke unik på noen måte. Sedelpressen går 24/7 litt overalt.

1 Trillion er 1.000.000.000.000 som kuriosa. I overkant av +210000 kr har USA slengt in i økonomien per person regnet på working force føre coronavirus tider. :grinning:

Hva er et normalt liv? Slave for storkapitalen, som en hamster i et hamsterhjul?
Det var absolutt ingenting normalt med livet før viruset, forskjellen er at nå er ikke slaveriet skjult bak fagre ord om frihet og demokrati lenger.
Vi trenger en radikal endring av samfunnet vårt, og vi må ta tilbake kontrollen av territoriet vårt.
Det er ikke mulig å få til uten nasjonal samling.

7 Likes

Vi får ikke tilbake et normalt liv uten kamp

… eller: "Vi får ikke tilbake et normalt liv. Punktum", som det heter i desillusjonerte kretser.

Hva nå sk. normalt faktisk var og er. Eller fremstår denne reset’en som så slurvete og dårlig orkestrert at det virker sannsynlig at det liksom vil hjelpe å protestere? Hæ? Gjør’e det? Og dersom fromt håp og ønsketenkning i all hemmelighet har fått en sekk med supernøtter, eller noen annen form for magisk vitamininnsprøytning i det siste, bør det i så fall helst protesteres relativt omgående tror jeg, før det tidsvinduet lukkes for godt, og det i praksis blir helt forbudt å demonstrere for eller mot noe som helst.

Nei, den hypotetiske kampviljen (og -evnen) er forhåndskanalisert inn i kampen for kompensasjonsordninger og salt til såret i konkurranse med oss selv/ hverandre, krydret med litt mulig opportunisme for de heldigste. Og når store aktører rister på ræva for å drysse av seg de små, så drysser de små av, enten årets dans heter finanskrise eller pandemi.

4 Likes

Til redaktørens og kommentarriatets ergrelse har nordmenn alt samlet seg - for dagens politikk. Og da har de gjort oppdagelser som garanterer for at vi aldri kommer tilbake. For ingen vil dit.

1 Like

Muligens et litt uheldig begrep, Nasjonal Samling. Men jeg skjønner hva du mener. :smile:

3 Likes

Heja! https://www.nrk.no/norge/jussprofessor-mener-stengingen-av-norge-var-i-strid-med-grunnloven-1.15194369

Samtidigt: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/WObv2a/stoltenberg-vil-skrive-om-natos-grunnlov.

Jag är glad att bo i Sverige: https://www.nrk.no/trondelag/over-1000-satt-i-karantene-i-trondheim-1.15201570

1 Like

Eksempler på normale ting med livet før viruset:

-Håndhilse.
-Klemme.
-Invitere gjester på besøk.
-Dra på fotballkamp.
-Reise.
-Dra på jobben.
-Vise ansiktet.
-Ikke bli utsatt for vilkårlig husarrest.

7 Likes

Kamp mot både smitteverntiltak og vaksinering, i den grad det lykkes så vil det “normale” livet kanskje virkelig kunne komme tilbake ? Synd at ikke en slik kamp lyktes allerede på 1800-tallet. Overbefolkning kunne ihvertfall, med langt større sannsynlighet, ha vært unngått. Det beste hadde vel vært om man også hadde unngått den overdrevne vaskingen av hender som Semmelweis ble kjent for. Vasketvang var den tids masketvang.

Det er grunn til å tro at unntakstilstanden som følge av den globale storkapitalens konstruerte korona-krise vil fortsette til hensikten er oppnådd, og det er å overbelaste velferdsstatene til de kollapser, så storkapitalen kan erstatte det med å privatisere sosiale rettigheter.

Mange land har måttet ta opp lån for å finansiere det sosiale systemet under korona-krisen, tilbudt av IMF og Verdensbanken som kriselån til de er i normalt gjenge igjen. Men WB og IMF har vært vel vitende om at de blir de aldri, for over hundre millioner arbeidsplasser er borte for alltid, og med mye lavere skatteinnganger kan mange land ikke betale lånene tilbake.

En strategi av global storkapital for å forgjelde så mange land som mulig, så WBs og IMFs bakmenn kan kjøpe landressurser og infrastruktur billig, og WB og IMF får politisk makt over landene for sin globalistiske strategi.

Det har vært en bra start for storkapitalens The Great Reset, de har oppnådd mye bare på tre kvartaler av dette året, de har fått sine vestlige politikere til å gi mange tusen milliarder dollar til sine bankkarteller enda deres kapitalreserver aldri var truet, noe som er et enormt ran av arbeider- og middelklasse, for det var deres skattpenger politikerne ga bort. Og dermed har finanskapitalen, bankkartellene og kapital-forvaltningsselskapene, styrket sin stilling sterkt.

De har økt gjeldsbyrden til mange land sterkt, og dermed får storkapitalen politisk makt, og tvinger dem til å innføre globalistiske reformer.

Det som gjenstår av første trinn av The Great Reset er tvungen masse-vaksinering av milliarder, og det er storkapitalens politikere og MSMs oppgave å opprettholde panikken i befolkningene med tiltak og skremselspropaganda til befolkningene ukritisk aksepterer en hastevaksine for et virus som ikke er farlig for 99,5% av befolkningene.

5 Likes

Dette her, mener du?

3 Likes

En strategi av global storkapital for å forgjelde så mange land som mulig sant… Spesielt med tanke på hvordan vårt pengersystem fungerar. Fiat penger.

3 Likes

Enkleste tiltak å velge blant for enhver utover å argumentere er:

  • Kontantbruk,
  • Vaksinenekt
  • Legg igjen mobiltelefon et annet sted enn man er så ofte man kan
  • Minn venner og bekjente på hyggelige sosiale opplevelser man har hatt sammen
  • Benytt julen til å samle gjester man normalt ikke inviterer. Gavetips: 1984
  • Gå med binders/sikkerhetsnål på skjorta/jakka/blusen
  • Inspirer folk til å være så aktive som de kan
  • Skryt av folk som ikke bruker ansiktsmaske, smil eller bare gi et anerkjennende.

Flere tips for alle og enhver?

7 Likes

1024px-thumbnail

800px-thumbnail

Julekort_Kjendiser_og_politikere_anno_1895

3 Likes

Kuriosa ny idag. Litt galenskap det hele… :grinning: Reklame for alt annet enn fiat penger.

The global money supply increased by more than $11.8 trillion in the first half of 2020. In fact, the value of printed currency was 1,600 times higher than the value of minted gold coins over the same timeframe.

Visual Capitalist er god på å illustrere og gi overblikk på ulike problemstillinger. Milliarder av dollar eksempelvis er kun tall uten sammenligning og det blir vanskelig å forstå iblant hvor mye det er.

1 Like

Vitnesbyrd fra en angivelig insider i Canada, om hva slags restriksjoner som er planlagt for landet (og andre land som gjennomfører Agenda 2030, deriblant Norge):

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4551385/pg1?fbclid=IwAR2p_n6ParkLMzTtHoF_bFcEWbuEF0cB-yMG8bX4MPbov-dqnuG7oy8Ailw

Anbefaler alle å ta en kikk på ovenstående link, som dessverre er ganske skremmende. Ikke fordi mange kommer til å dø av noen “sykdom”, men fordi restriksjonene blir svært omfattende og ødeleggende, og både vil resultere i massearbeidsledighet, økonomisk katastrofe, ensomhet, selvmord, kriminalitet og generell psykososial elendighet.

Når folk får oppleve covid-21-restriksjonene, kommer de til å ønske seg tilbake til den uskyldige tiden med covid-19.

" Several committee members also questioned what would happen to individuals if they refused to participate in the World Debt Reset program, or the HealthPass, or the vaccination schedule, and the answer we got was very troubling. Essentially we were told it was our duty to make sure we came up with a plan to ensure that would never happen. We were told it was in the individuals best interest to participate.

When several committee members pushed relentlessly to get an answer we were told that those who refused would first live under the lock down restrictions indefinitely.

And that over a short period of time as more Canadians transitioned into the debt forgiveness program, the ones who refused to participate would be deemed a public safety risk and would be relocated into isolation facilities. Once in those facilities they would be given two options, participate in the debt forgiveness program and be released, or stay indefinitely in the isolation facility under the classification of a serious public health risk and have all their assets seized."

2 Likes

Apropos Kanada. Her spør en kanadisk parlamentariker om hvor mange mennesker regjeringen tenker å sette i et av de nye konsentrasjonsleirene de planlegger å bygge, og hvor de skal opprettes hen. Hans kollegaer buer i bakgrunnen og han får aldri noe svar.

5 Likes

Den Nederlandske regjeringen blir saksøkt!

4 Likes

Joda, men Sverige har nok av andre problemer som IKKE går over på noen år. Når det gjelder korona har det svenske autokratiet og deres lydige befolkning fungert, men ikke på så mange andre områder. Kulturelt selvmord er ikke en oppskrift på et godt samfunn.

5 Likes