Nyheter MDTV Forum Om Doner

Verdiene må gjøres rett igjen

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/02/verdiene-ma-gjores-rett-igjen/

I 2020 ble verdiene våre snudd opp-ned på orwellsk måte. Oppførsel som tidligere var mislikt ble raskt erklært til dyder. Dermed kunne de som virkelig forårsaker den største lidelsen oppfatte seg seg selv som solidariske og ansvarlige. Motsatt, blir de som kjemper for menneskelighet og opprettholdelsen av rettsstaten og andre av sivilisasjonens landevinninger, marginalisert og…

5 Likes

Tusen tack till Steigan.no för att ni delade den här viktiga texten… :heart:
God fredag allihop!
Jag är glad att ni finns och delar era intressanta tankar och åsikter på det här forumet… mitt nya favoritställe på www… :pray:t2:

5 Likes

Takk for den. Oppvåkningen pusher på. Men først må all gørra opp på bordet. Det kan være umulig for folk å ta inn. For majoriteten trur jo helt seriøst på at makta bryr seg om deres ve og vel. Etter snart ett år med de sykeste påstander og all statistikk bare et par tastetrykk unna, sier det litt om hvor traumatiserte vi er.

2 Likes

Korona hysteriet er i realiteten verdens største korrusjons skandale… Det hele er egentlig et kynisk spill for makt og penger.

55.000 leger og medisinske ekperter har allerede skrevet under på https://gbdeclaration.org som er et internasjonalt opprop mot Kina influensa hysteriet.

Uavhenging forskning og offentlig tilgjengelig statistikk viser at Kina influensaen ikke er noe mer farlig enn vanlig influensa untatt for de aller eldste og noen med spesielle sykdomer. WHO sier Kina influensaen har en overlevelsesprosent (OP) på 99,86% i en fagfelleskaps-vurdert forskningsrapport. I Norge så døde 15% færre enn normalt da første sykdomsbølge var på det høyeste (ifølge NRK.no). I Norge, Sverige og Danmark så dør flere vanligvis av influensa enn korona og gjennomsnitts alderen på de som dør “av” korona er 85år, dette er høyere enn gjennomsnittlig levealder. I praksis så betyr det at stor del av de som offisielt dør av korona egentlig dør av alderdom MENS de har korona. Ifølge medisinske eksperter så har allerede 25% av befolkningen delvis immunitet mot corona etter å ha vert i kontakt med andre koronavirus som f.eks vanlig forkjølelse (de løy med andre ord da de påstå nedstenging var nødvendig grunnet ingen hadde immunitet). I Norge så hadde vi i 2019 flere døde av influensa og flere innlagt på sykehus med intluensa en korona og influensa tilsammen i år. I USA, Sverige, Norge og de fleste land i verden så har vi ikke hatt overdødelighet i 2020 sammenlighet med tidligere år ifølge offentlig tilgjengelig statistikker. Man kunne pisket opp stemningen og skapt akkurat samme hysteriet og panikken hvis man hadde slått opp hvert eneste influensa dødsfall stort opp i media slike de har gjort med korona…

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.