Nyheter MDTV Forum Om Doner

Verdens helseorganisasjon roser Kinas innsats mot koronaviruset – "Kina har kjøpt verden tid"

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/verdens-helseorganisasjon-roser-kinas-innsats-mot-koronaviruset-kina-har-kjopt-verden-tid/

Generaldirektøren for Verdens helseorganisasjon (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, gir Kina ros for den måten landet har taklet utbruddet av koronaviruset på. Tedros sa til en forsamling av internasjonale utenriks- og sikkerhetspolitiske ledere i Tyskland lørdag 15. februar 2020 at WHO er oppmuntret av at det ennå ikke har vært utbredt smitte utenfor Kina, og at…

5 Likes

Ikke at det har så mye med denne saken å gjøre pr se, men jeg synes at Steigan kan være litt vel positiv til Kina noen ganger. Jeg er meget kritisk til den brutale overvåkningen vi ser med social credit system. Flettes dette sammen med one belt one road er vi solgt. Da er vi inne i the Lucifer System.

2 Likes

Jeg er glad for at Steigan ikke kaster seg så lett på alle negative kampanjer mot Kina. Kina-hat-bevegelsen er dessuten sjelden særlig nyansert og har som regel svartmaling og demonisering som selve poenget. Det henger trolig sammen med at Kommunistpartiet i Kina er i dag viktigste problem for vestlige overklassen.

Kan kredittvurdering og overvåking være et problem. Ja selvfølgelig. All data-sanking er problematisk.

Kinas kredittsystem er del av en omfattende høyteknologisk delings-økonomi. I denne økonomien er det også store fordeler for folk flest. Det er i utgangspunktet fornuftig med mekanismer der det lønner seg for folk å betale for tjenestene de mottar og at folk behandler varene de får bra etc.

Angående koronaviruset har Kina fått et kjempeproblem, og har gjort sterke tiltak. Tiltak som ikke er særlig hyggelige. Det er bra at Steigan formidler alvorligheten i dette og at Kina får helsepolitisk støtte fra WHO. Verden bør altså støtte Kina i denne situasjonen.

Det er nok av Kina-hatere som vil bruke alt de kan for å svartmale Kina, også deres innsats mot koronaviruset.

1 Like

Spørsmålet er; til hvilken pris?
Jeg er ikke så sikker på at kommunist-partiet vil overleve dette. Selv om de skulle klare å få bukt med viruset.
Og får full kontroll med narrativet. Ungdommen er ikke like godtroende som sine foreldre, og har heller ikke den samme respekten for autoriteter.

2 Likes

Det er endel av NWO - Zig snakker om det. NWO blir et globalt sosialistisk system, og en global hær som holder orden. Vinn-vinn for alle parter kan du si.
Pengene vil bli erstattet med elektroniske penger, et system hvor du bare viser fram finger eller hva, så foretar system transaksjonen og oppdaterer hvor mye penger du har igjen på konto. Høyre-ekstremister og Falun Gong har ingen adgang til butikken selvfølgelig. Hva du får ut av banken er hva du har betalt inn til banken, unntatt for Høyre-ekstremister.

1 Like