Nyheter MDTV Forum Om Doner

Verden av idag:


#1

Russland følger etter i USA’s fotspor og vil forlate det som er sentrum i atomvåpenavtalen, men Putin vil bare utplassere mellomdistanse atomraketter, hvis Washington også gjør det, sa Vladimir på søndag.

Meghan, hertuginnen av Sussex, skrev beskjeder på bananer som ble sendt til trengende kvinner i storbritannia.

Pave Francis, kronprins Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan og and Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum (alle i sine nyeste kjoler!), i presidenpalasset i Abu Dhabi, mens kanoner skjøt salutter og kampfly fløy over og spydde ut den gule og hvite røyken for å symbolisere flagget til
den hellige See (stolen) i f.m. pavens besøk i de Forente Arabiske Emirater mandag, 4. februar 2019.

Siste nytt ang. den politiske krisen i Venezuela: Nederland og Østerrike har sluttet seg til de andre europeiske nasjonene (Tyskland og Frankrike) i deres godkjennelse av Juan Guaidó som Venezuelas fungerende president. (Nå avventes bare Gærna Solbærg og Noregs tilslutning).


Hvordan jobber FN?
Hvordan jobber FN?
#2

7a9dae7502b9575660c9393ec38abcff


#3

Brilliant. Yet another banana, that’s what a Sussex girl needs these days, right? Well, fuck bananas, Meghan.

fuck%20bananas


#4

En svært passende kommentar nå som vi er i ferd med å gå inn i Grisens År :pig:
Kinesisk nyttår (og tibetansk, men for dem er det “villsvinets år” :boar: ) starter i morgen. :pig2:


#5

– Vi välkomnar dig!


Hälsningar från Hippie Långstrump aka Pippi Longpaper m/ vänner


#6

RE:

[Den skal bearbeides i CS6 - forstørres & innrammes!] :ok_hand:

  • Gennial, Egon!!! . . . . . . :rofl:

#7

– Suvverent, Kjell!


#8

Åsså det blikke’ på’a Pippi da!!!

(Tommy’n ser ut te å ha ‘fått så det holder’ - Annika har såvidt fått buzz’n!)

Detta blir bra greier vettu . . . . . :stuck_out_tongue_winking_eye:


#9

Den i midten er bare så 2018.

Og dessuten mangler han jo den fine hatten:

(Fra Rutertid av Øverli)


#10

Apropos verden av i dag:

Jeg har lenge trodd at politikerne i USA måtte være selvskreven vinner av den store konkurransen om å gi Russland skylden for absolutt alt som er «galt» i verden, men jeg har oppdaget at de nå har møtt sine suverene overmenn i et norsk mikro-, nei, nanoparti, som kaller seg Selvstendighetspartiet. Dette er et parti som ellers beskriver seg selv som «blokkuavhengig nasjonalkonservativt sentrumsparti». De har mange kjernesaker, som «å la den norske nasjonen blomstre», blant annet ved å fjerne rasismeparagrafen. Og ikke bare vil de stanse innvandringen av spesielt flyktninger, men de vil også «hjelpe dem hjem» igjen når det blir fred «slik at de kan gjenoppbygge sine samfunn». (Jeg synes det var nødvendig med en kort beskrivelse av partiet her, siden formodentlig ingen andre enn dem selv - og kanskje mødrene deres –har hørt om dem).

Dessuten gir partiet altså Russland skylden for at norsk sau blir tatt av ulv, og slår dermed den mest antrussiske amerikanske konspirasjonsteori langt ned i støvlene. Under overskriften «Norske sauer, ikke russisk ulv» i partiprogrammet (lenke til programmet under kjernesakene) deres får vi nemlig vite at ulvene som dreper norsk sau egentlig er skumle, u-norske innvandrere fra Russland, som slett ikke er utrydningstruet i sitt eget land, ifølge programmet (altså ingen grunn til fortsatt asyl, må vite!). At noen av disse ulvene har bodd her i flere generasjoner, forandrer visst ikke på den saken for Selvstendighetspartiet.

Det ligger da i kortene at den eneste logiske slutningen av dette resonnementet, må være at de illegale russiske ulvene straks må sendes tilbake til Russland for å gjenoppbygge landet!

Selvstendighetspartiet er ikke et parti for ulver, m.a.o. …:wolf:


#11

To memer som er populære hos ungdommen.