Nyheter MDTV Forum Om Doner

Venstre vil rasere norsk natur

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/venstre-vil-rasere-norsk-natur/

Av Terje Alnes. To-prosentpartiet Venstre tar kontroll over Klima- og miljødepartementet og varsler sterk satsing på vindkraft. Naturen skal ofres for å nå nasjonale klimamål. Etter omrokkeringene i Solberg-regjeringen er det klart at minipartiet Venstre får flere statsrådsposter enn det partiet oppnår i prosenter på nasjonale meningsmålinger. Et lite parti får dermed uforholdsmessige stor makt.…

4 Likes

Den godeste Rotevatn som gikk ut offentlig og sa at han ville ta alle miler i bruk for å knuse og ødelegge de frie mediene.

Det er jo mer ekstremt enn det verdens mest totalitære og autoritære diktatorer har sagt opp igjennom årene.

Det er kun i Norge man kan gå ut og si noe sånt uten at noen knapt reagerer.

Sieg Heil! Gi meg barna så skal jeg så et frø som aldri slutter å gro - Vladimir Lenin.
gsdhgjvbhkvhhkkhgkhgkghj

2 Likes

no%20blacks

1 Like

Frp har nå gitt signaler om at de har snudd og har nå blitt motstandere av NorthConnect kabelen. Ap har sagt at de ønsker en utsettelse av saken til man har fått mer erfaring med de nye kablene som kommer i 2020 og 2021. Senterpartiet og Rødt sier nei til NorthConnect. Disse partiene har tilsammen nok representanter på Stortinget til å kunne stoppe NorthConnect. Men vi kan selvfølgelig frykte omkamper i framtiden.

Når det ikke blir noe av NorthConnect kabelen, så vil eksportkapasiteten for strøm fra Norge reduseres og det kan igjen redusere antall vindmøller som vil bli bygget. Men selvfølgelig: pga de to nye kablene i 2020-21, elektrifisering av Norge og elektrifisering av sokkelen (inkl behov for mer strøm når trykkfall setter inn i olje/gass-feltene) så er det likevel mulig å kunne bygge mange nye vindmøller i Norge.

3 Likes

Med både FrP og AP i populistmodus fram til neste stortingsvalg i 2021 skal Rotevatn og Fischer slite med å få gjennom nye vindprosjekter. Eventuelle nye saker vil bli påklaget til departementet av lokale krefter hvis NVE sier ja, og resten av prosessen vil bli mer politisert enn vi har vært vant til de seinere åra antar jeg. Men for de konsjonsgitte men ikke bygde vindparkene ser det kanskje mørkere ut…?

2 Likes

Herr Rotevatn har forlengst vist at han lever opp til navnet.

La oss håpe det. Hvis de ikke klarer å vri fokuset. Det finnes en hær av presstituerte som er villige til å utføre den jobben.

2 Likes

Greta viser sin lojalitet, og lar seg avbilde på obligatorisk måte.

1 Like