Nyheter MDTV Forum Om Doner

Var det USA som utløste strømbruddet i Venezuela?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/var-det-usa-som-utloste-strombrudet-i-venezuela/

De siste dagene har Venezuela opplevd et massivt sammenbrudd i strømforsyninga. Dette har forsterket problemene i landets allerede svært anstrengte økonomi og det har naturligvis også skapt umiddelbare livstruende situasjoner. Wall Street Journal skriver at 15 mennesker har dødd i sjukehusene på grunn av strømbruddet. Den venezuelanske mediekanalen TeleSUR skriver at dette er usant og…


#2

Dette med at Marco Rubio var tidlig ute med å kommentere vil jeg ikke legge vekt på. Dersom Donald står bak et slik angrep vil han neppe informere flere enn nødvendig.

Marco Rubio er så vidt jeg vet kun en senator og er ikke på noen måte del av den utøvende makt. Han tilhører den lovgivende makt. Det er dermed ikke er noen grunn til at han skulle blitt informert om dette.


#3

Jim Stone påstår at anlegget ble hacket. Litt nede på denne linken som også inneholder kompromitterende info om Hillary Clinton.
http://82.221.129.208/.xo3.html


#4

Rubio har markert seg som en ivrig arvtaker etter McCain.
McCain brukte også å være kjapp. Han var jo ikke akkurat en varm tilhenger av The Orange Menace.Du kan vel heller konkludere med at de tjener samme herre.

Og hacking skulle være forklaring god nok - særlig hvis opplegget er rigget av de samme folka. De har jo lovbestemt at alt skal utstyres med bakdører.