Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Uten kontanter går vi rett inn i et digitalt diktatur Tidligere svensk politidirektør advarer.

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/uten-kontanter-gar-vi-rett-inn-i-et-digitalt-diktatur-tidligere-svensk-politidirektor-advarer/

De nordiske landene er blant landene i verden som er kommet lengst på veien mot helt å fase ut kontanter. Finans Norge mener Norge om få år kan bli første kontantfrie samfunn. Men motstanden mot å droppe kontanter fullstendig er stor på mange hold – og av ulike årsaker. Digitaliseringssjef Christoffer Hærnes i Skandiabanken betonte…

3 Likes

Sukk. Som bare er enda et planlagt - og lenge varslet - skritt på veien mot total kontroll og NWO. Sauene ledes mot stupet lykkelig gloende i sine smarte duppeditter. Håper sistemann husker å slokke :wink:

4 Likes

Kontanter er den største og beste støtdemperen i samfunnet. Dette byttemidlet ivaretar først og fremst personvernet, samtidig som de svakeste kan motta almisser kjapt - uten avsender. Dette gjelder også anonym sponsing av aktiviteter der avsender av mange årsaker ikke ønsker å legge igjen digitale fotspor. En hodeløs snobbete overbetalt regjering uten bakkekontakt evner ikke å forstå konsekvensen av hva et så stort frislipp av makt mot den menige mann/kvinnes maktesløshet vil forårsake.

Etter at bankene har svindlet de europeiske statene for over 520 milliarder kroner, benevnt som tidenes største skattesvindel, skal de nå få full kontroll på sin aktivitet, samtidig som de uanstrengt kan skvise ut enhver som truer/trosser valutahegemoniets posisjon - I ALLE NÆRINGSLEDD (!). Allerede i dag misbruker de sin makt for å ødelegge opposisjoner og konkurrenter ved å kjøre de bankerott gjennom sin økonomiske kjøttkvern. Denne kjøttdeigen inneholder inkassosalær, tvangsinndragelse/salg, ågerrente, anmerkninger for svartelisting hos bankene og deres allierte - uten utløpsdato.

Å gi finansmafiaen fullstendig kontroll og monopol på byttemidler er ikke noe mindre enn renhekla galskap. Den såkalte “Finanskrisa”, forårsaket av bankene selv - er vel allerede glemt hos de fleste uopplyste politikere? HUSK èn ting da for s**** - De som taler FOR dette er bankene.

6 Likes

Jeg tror nok de som styrer butikken mer enn godt nok evner å forstå konsekvensene. Det er bilderbergerne - elitens arbeidsgruppe - vi snakker om. De utfører den politikken de har fått beskjed om. Dette er gammelt nytt. Agenda 21 kom på tidlig nittitall. Og lenge før den tid var det mange varslere i aksjon. Men du kor kjækt med æpper og chip og smartduppeditter. Yihaaah!

3 Likes

Det eneste, absolutt eneste argumentet for et ‘kontantløst verdenssamfunn’, måtte i tilfelle bestå i – at det samme samfunnet ble gjort fullstendig ‘transparent’ - og ansvarlig - m.h.t. alle former for politiske og økonomiske forhold, disposisjoner og agendaer [Les: eks.vis Libyakrigen - Stoltenberg & Støre]!

(Noe som ytterst tvilsomt vil komme til å skje - frivillig - til det ser ballegrepet ut til å være altfor godt ‘implementert’ – allerede.

Elitens fotsoldater kjører allerede på for fullt, bl.a. med ‘apper’ direkte rettet mot de aller mest ‘formbare’ av saueflokken - barna - i et forsøk på å få unger til å akseptere avskaffelsen av kontanter, og gjort på ‘‘riktig’’ måte - med hell!;

‘‘If your kids are already playing games on their smartphones or tablets, consider sneaking in an app that will teach them some valuable money skills.’’! . . . . . . .
[ https://money.usnews.com/money/blogs/my-money/articles/2016-04-27/7-fun-money-apps-for-kids ]

  • U.S. News & World Report. - Owner: Jew . . . . . . .
3 Likes
  • Det er en stor fare for at det er nettopp det de gjør! . . . . . . .
5 Likes

Utvilsomt hva de har i tankene, og jeg blir absolutt ikke forundret over deres tankeløse tankegang. Nå har jo mennesker, som andre dyr - et iboende overlevelsesinstinkt, og en sjette sans til å finne “verten” - når urett begås mot sitt eksistensgrunnlag. En forsmak på dette ser vi jo i Frankrike. Skal hver enkelt politiker eller finansmann ha en flokk sikkerhetsvakter rundt seg? Hvor mye må de i så fall bestikkes med, før de bestemmer seg for å skifte side? Samfunnet kommer nok til å oppleve en annen og hardere type kriminalitet som skriver seg fra menneskets primære behov og raseri. En sådan konsekvensutredning er de ikke i stand til å ta, før noen fjerner skylappene deres - og da kan det være for sent.

5 Likes

Det er mye vanskeligere å vaske papirpenger, enn digitale. Digitale trenger bare å få en ny tittel, for å sendes hvor som helst i verden. Prøv det med papirpenger, og se hvor langt du kommer.

På tide å lenke til “Thieves Emphorium”, romanen om å overleve den digitale diktaturet:

5 Likes

Med det kontantløse samfunn blir individet helt hjelpeløst, forsvarsløst og maktesløst. Spesielt i et samfunn som det norske med en meget individuell livsstil. Kjernefamilien er forlatt, og de fleste sitter på hver sin tue, uten særlig kontakt med øvrige familie eller nettverk, spesielt mange eldre. Skulle det digitale betalingssystemet svikte, eller en blir utestengt fra det, blir situasjonen fort prekær for den enkelte.

Mange fremmedkulturelle er bedre rustet til katastrofer hvis betalingssystemer svikter. De fleste har sine klansamfunn, en kjernefamilie omgitt av en storfamilie knyttet sammen med andre storfamilier: klanen. De vil ved sine nettverk og samhold være bedre rustet til å skaffe seg vann, mat, brensel og drivstoff i et samfunn som kommer i en frembragt eller naturlig krise.

Det kontantløse samfunn, sammen med smartmålere som kan stenges av strømselskapet ved fjernstyring, forbud mot privateide skytevåpen, og etterhvert utvidet overvåkning og chipping, gir myndigheten langt på vei total makt over innbyggerne, både enkeltpersoner og som gruppe. Den enkeltes motstandskraft brytes ned, også evnen til folkeopprør.

Det er grunn til å tro at Europa-hæren også er tenkt som et militærpoliti for å holde en europeisk befolkning under kontroll i et nyliberalt Europa med enorme forskjeller og nød for store grupper. Med kun digitale penger kan brysomme enkeltpersoner eller grupper raskt isoleres fra samfunnet. Med det kontantløse samfunnet kommer en dystopisk orwelliansk verden raskt nærmere.

5 Likes

Å frata noen rettigheter er det bare lovlige domstoler som skal gjøre. At Mastercard stenger han ute fra et betalingssystem, er det samme som at Mastercard nekter Spencer å kjøpe vann, mat og betale for husvære. Storkapitalen ved storbankene setter lovlige myndigheter til side, noe som vi ser mer og mer. Det som starter i USA kommer hit til Europa etterhvert, og med et kontantløst samfunn uten alternative byttemidler, blir det faktisk bankene som styrer den enkeltes liv.

3 Likes

For dem som ikke har sett denne (temmelig sikker på at du har sett den, JAP):

Mændene der plyndrede Europa

3 Likes

De gangene jeg har måttet stenge kortet mitt har jeg i alle fall vært utrolig glad for kontantene!!
Og etter å ha lest denne saken, tror jeg sannelig at jeg skal begynne å bruke mest mulig kontanter til vanlig også. Jo flere som bruker kontanter, jo vanskeligere blir det å innføre det kontantløse samfunn.

En jeg snakket med om dette temaet for en tid tilbake, sa at retten til å bruke kontanter er nedfestet i Grunnloven, og at denne i så fall må endres dersom man skal fjerne papirpengene.
Er det noen som vet om dette stemmer?

3 Likes

Lastenes sum er kontant.

cash

Cash is king.

6 Likes

Veldig bra dokumentar!
Og jeg lærte noe nytt: “Gier frisst hirn!” :zombie:

2 Likes

Å bruke cash burde være den enkleste sak i verden. Enn så lenge. Vi burde vel egentlig totalt boikotte vipps, digipost, apper, gps-sporing og alt vi kan av overvåkingstyranniet. Skal man funke sånn nogenlunde uten å melde total overgang til selvforsynt isolasjon slipper man ikke helt unna, men jaggu er det mye man kan unngå - hvis man vil. Go for it!

5 Likes

Denne saken skulle ha vekt enorm oppsikt, men har kun fått forholdsvis lavmælt omtale i MSM, og en ønskelig rasende bred folkelig protest har uteblitt, enda at denne saken viser at spesielt storbankene er kriminelle. Det er grunn til å anta at taktikken vil bli å la det gå så lang tid som mulig til saken kommer opp for retten, når de fleste har glemt saken.

Bankkartellene og NWO passer sine, og ser nok til at deres folk innen påtalemyndighet og dommerstand lar storfiskene gå, som vanlig. De vil få lov til å lyve seg ut med unnskylding om smutthull i loven etc, og en kan regne med henleggelser kanskje med unntak for informanten?

Spørsmålet blir om statskassene får pengene sine tilbake, det skal vel ikke holde med bøter? En bot blir i dette tilfellet da som å betale en liten avgift for å få beholde et enormt mye større beløp. Skandalen fortsetter ved at svindelen fremdeles pågår i flere europeiske land. Skyldes dette dårlig kommunikasjon mellom myndigheter i europeiske land, eller kriminelle forbindelser mellom justisdepartement og bankkartellene?

4 Likes

Lov og ret er et net
med så sære masker i
at de små hænger på
og de svære slipper fri

-Piet Hein

4 Likes

Begge deler kanskje? Kriminelle forbindelser mellom justis og bank tar jeg forsåvidt for gitt at forekommer i en eller annen grad, fra enkelttilfeller til karakter av gjennområttent. Dårlig kommunikasjon mellom europeiske lands myndigheter må det ha vært i lange tider, da mange av dem i sin tid ble lurt av en lignende harrygjeng inn i noe kalt EU, uten at noen av dem heller da klarte å få advart andre land i tide …

4 Likes

Jepp. Som nevnt i en annen tråd forleden:

Det er ikke grenser for hva man ikke klarer å få til hvis man bare virkelig ikke prøver.

3 Likes

Interessant, særlig de psykologiske forklaringene om hvordan slike mennesker ser på SEG SELV som så “viktige” i forhold til DE ANDRE at de “ikke kan gjøre noe galt” - sev om de vet det.

1 Like