Nyheter MDTV Forum Om Doner

USAs forsvarsminister blottstiller Donald Trumps løgn

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/usas-forsvarsminister-blottstiller-donald-trumps-logn/

Da president Donald Trump skulle begrunne sin ordre om drap på den iranks generalen Qassem Soleimani og hans ni kolleger på den sivile flyplessen i Bagdad, sa han at USA hadde informasjoner om at Soleimani planla umiddelbare angrep på USA-mål og Midtøsten. I et intervju med Fox-news sa han at det blant annet dreide seg…

4 Likes

Vi får håpe for Espers skyld, at Iran ikke gjengjelder på samme nivå - da ligger han tynt an.

2 Likes
3 Likes

Vi skjønner alle sammen at Trump ikke kommer godt overens med Nancy Pelosi (Norges mann i Kongressen) og heller ikke kommer godt overens med NATO. Den norske holdningen er at Trump burde stilles for riksrett.

1 Like

Det er ganske sikkert at det var den utløsendefaktor, men Trump utlyste fatwa mot Suleimani for lenge siden.
Like etter at han erklærte revolusjons-garden som en terrorist-organisasjon.

2 Likes

Selvfølgelig var ikke det Trump sa sant. Men fint at det kommer frem i til og med Amerikanske massemedia. Men får det noen betydning?
Hvorfor er ikke media mer kritiske umiddelbart, istedenfor å stille seg bak en slik handling i ukesvis og så komme med småkritiske spørsmål først etterpå… Jeg veit svaret. Veit du?

3 Likes

De fleste amerikanerne tror fortsatt på at Iran er “statsterrorisme”. Veldig rart å lese amerikanske bloggere idag. Man får inntrykk at det er nazi-USA.
Jeg har ikke sjekket Mike Adams, men vil gjette at det blir “Soleimani er Hitler”

2 Likes

Kan sikkert si mye om Trump, men han snakker faktisk 100% sant når han sier hvorfor USA går til krig mot andre land :slight_smile:
Den første US presidenten som snakker sant.

På 40 sekunder avslører han fakta om alle krigene til vesten siste 100 år.

Trump explains reason for the US troops presence in Syria | January 2020

3 Likes

USA er ganske gode på å gi motstridende informasjon, så folk skal diskutere dette, i steden for hva eksempelvis de har i Midtøsten å gjøre.

1 Like

Denne avtalen ville ført til at olje fra Saudiarabia kunne blitt handlet med en annen valuta enn dollar, der går det en rød linje for USA. Samtlige land som har blitt angrepet de siste tiårene har gjort et eller annet stunt opp mot dollar. Dolllaren sin status som reservevaluta og koblingen opp mot olje er selveste grunnlaget for USA sitt hegemoni, faller den faller hegemoniet.

3 Likes

Alt som har med olje å gjøre har med dollar å gjøre. Idag er det å begrense tilgang på olje like viktig som å utvinne olje. Her er Norge en av pilarene for dollar. Uten Norge ville dollar ligget tynt an.

1 Like