Nyheter MDTV Forum Om Doner

– USAs BNP vil falle med nesten 53 prosent i andre kvartal

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/usas-bnp-vil-falle-med-nesten-53-prosent-i-andre-kvartal/

USA er midt oppe i ei økonomisk krise uten sidestykke. The Atlanta Fed la 2. juni 2020 fram en prognose som sier at bruttonasjonalproduktet i landet vil falle med 52,8 prosent i andre kvartal. Det finnes ingenting å sammenlikne med. Slår denne prognosen til, vil det være en historisk negativ rekord. USAs økonomi har i…

4 Likes

ShadowStats Alternate Unemployment for April 2020 is 39.6%

53% er mye og med en arbeidsledighet på omtrent 40% net, så er det hele en kruttønne.

http://www.shadowstats.com/alternate_data/unemployment-charts

Åssen går det i Kina, Pål?

1 Like

Ikke i nærheten av så dårlig som det denne artikkelen beskriver, det er faktisk så stor forskjell at det vil være helt meningsløst å skrive om.
Hvordan er det spørsmålet egentlig vesentlig?
Kina er ikke et imperium med dødskramper, Kina har ikke vært gjennom dekadensens tidsalder.

Det har de nok prøvd

Klasser og klassekamp?

Det eneste folk er opptatt av nå, er identitetspolitikk. Arbeiderklassen/prekariatet er opptatt med innbyrdes krangling. De vil helst gå i demonstrasjonstog for Black Lives Matter eller LGBTQ-bevegelsen. Det er viktigere å kjempe for at transpersoner skal få egne toaletter, og at kjønnsopererte menn skal få delta i kvinneidretter, enn å sikre levelige lønninger og arbeidsvilkår. Viktigere for urban norsk ungdom å gå i tog og rope “fuck the police” i et land hvor politiet aldri skyter folk, og hvor de knapt nok etterforsker all kriminaliteten som begås av innvandrere, som er overrepresentert på krimstatistikken.

Jeff Bezos & Co. kan gni seg i hendene nå. De har noen lukrative år foran seg.

Og alle de nye arbeidsledige i USA kommer til å strømme til den sikre arbeidsgiveren i krisetider: Militæret. USA trenger en ny storkrig for å styrke sin økonomi og få bukt med arbeidsledigheten. Raytheon, Boeing og Lockheed Martin trenger nye kontrakter. Enda godt at disse selskapene nå tar varmt imot transpersoner, og har kjønnsnøytrale toaletter. Får håpe bombene også er kjønnsnøytrale, inkluderende og LGBTQ-kompatible.

3 Likes

Det er de. Man kan si at også black lives matter for produsentene av disse

Og det er ikke rart, da USA har tatt inn MILLIONER av innvandrere slik at lønningene skal gå ned og husprisene opp.

Det koster en del frustrasjon å se at virkeligheten ignoreres til fordel for politiske korrekt informasjonskontroll. En gang i tiden var det vanlig at alle sosialister visste at økt arbeidstilbud senket lønningene, men i dagens politisk korrekte venstreside så skal de økonomiske sammenhengene skjules til fordel for billig politisk agitasjon.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.