Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA vil forråde kurderne igjen, slik de alltid gjør

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/usa-vil-forrade-kurderne-igjen-slik-de-alltid-gjor/

Når USA nå i realiteten gir Tyrkia frie hender til å angripe de kurdiske styrkene i Syria står YPG/SDF overfor sitt verste mareritt. De har vært USAs lojale allierte som bakkestyrker for okkupasjonen av Nordøst-Syria og har satset alt på at deres «føderasjon» skulle ha USAs militære beskyttelse. Når/hvis USA trekker seg ut, har de…

4 Likes

Ja , det er jo det vi har sagt hele tiden.
Han Folkvord forstod det visst ikke…

1 Like

I Danmark støtter venstrefløjen, Enhedslisten (EL), SDF fuldt ud mod Erdogan og “Assad-regimet.”
og begræder Trump´s udmelding.
Venstrefløjen (EL) i DK er historisk ringe. Den har ingen principper, så det er ikke så ulogisk, at den støtter de ligeledes gemene opportunister, der “kun har bjergene som venner”.
Men jeg tror nu nok at bjergene, hvis de kunne tale, ville frabede sig at være venner med de lurepassende SDF-ledere.
De hævder at have nedkæmpet IS. Det passer ikke. De har måske været med til at nedkæmpe irrelevante dele af IS, men ikke den hårde kerne i IS, som er beskyttet af USA og som fortsat udgør dets vigtigste regime change redskab i Syrien.
Grundlæggende er IS et synonym, en database for terrorismen i Syrien, og den lever i bedste velgående, fuldt ud støttet af ikke mindst af USA og Tyrkiet.
Mediernes differentierings-trick mellem IS og de øvrige “moderate” terrorgrupper, er en tautologisk absurditet - et retorisk virkemiddel, da de jo “begge” bliver materielt forsynet “udefra”, deler de samme bestialske metoder og har nøjagtigt de samme kalifatmålsætninger for Syrien.
Med “venstrefløjens” tilgang til Syrien, støtter den indirekte imperialismen og terrorismen i Syrien, og dermed et langvarigt Afghanistan-helvede for den syriske befolkning.
USA, SDF og Tyrkiet skal ud af Syrien. Forsyningslinjerne til IS og co skal stoppes. Så skal Syrien med FN-lovlig hjælp fra Rusland nok ordne resten, så der langt om længe, og hurtigt kan blive fred i hele Syrien.

2 Likes

Og det er egentlig forståelig, da ingen av landene der vi ha en kurdisk stat bortsett fra Israel.

Det er ikke så rart, da fastboende ikke liker at nomader bruker opp ressursene de er avhengige av for å overleve.

Kurderne er innvandrere til Syria, og etter 70 år, så har de gjort krav på syrernes oljefelt, så det burde være en lekse til innvandringsforkjempere her hjemme om hva snillhet kan føre til.

2 Likes

Bilder som dette ble nok for mye å motstå for en aldrende revolusjonær.

Den harde kjerne i IS er Israel. Det er godt dokumentert. De er også de eneste som tjener på deres virksomhet. Det er en rør-ledning over Golan, som de absolutt skal få lagt ut. For sine venner I saudi-Arabia.

Det er mulig, men vestlige myndigheter tillot at Saudi Barbaria og andre finansierte moskeer i Vesten som preket jihad, så de skulle få kanonfor til Libya og Syria.

Når Bjørn Funder Halldal skrev om disse radikale moskeene i Grenlandsområdet og forsøkte å få det publisert i Moss Dagblad(?), mistet han freelancejobben og PST hang han ut for å skulle sprenge Stortinget til skrekk og advarsel til andre som skulle snuse der det ikke skal snuses. Når selv PST i Norge beskytter kanonforet, så er de radikale muslimene et NATO-prosjekt, selv om ISIS kan være israelsk.

1 Like

Det er sannsynlig at den harde kjerne i Europa også er Israel. De hadde en kvart million franske stemmer, ved siste valg. OG - de sitter med banken.

Det er ikke Israel som kontrollerer PST, og PST ødela livet til Bjørn Funder, fordi de skulle beskytte det radikale kanonforet sitt.

Når rettsaken mot ham kokte bort i kålen, da han ikke hadde truet med å sprenge Stortinget, brukte de overvåkningsinformasjon for å ta ham for 50 gram hasj, så han ble dømt for noe og media kunne skrive at han var kriminell.

Ja Folkvord er en av de beste som du kan få kjøpt.

Nå er det vel den noe varierende ca 30 km brede såkalte sikkerhetssonen i Syria langs Tyrkias grense Erdogan/Tyrkia vil etablere slik påstått. Som muligvis er akseptert av Trump/USA.
Det er selvsagt også ulovlig ihht. gjeldende Internasjonal lov. Og godt mulig bare et påskudd for annet mer omfattende og verre. Hverken USA eller Tyrkia (eller Israel) har noe som helst legitimt å gjøre militært i Syria.

1 Like

Åssen veit du hvem som kontrollerer PST?

1 Like

Ikke hvis Syria er enig.

runeulv ser ut til å være suspendert

Ja, hvis du trykker på brukere, så pleide han å ligge der langt oppe.

Liste?

Han ligger ikke på den lista over brukere lenger , og er heller ikke utestengt med dato slik som Tjatta
( 13 okt kl 11. 00 )

Men kurderne har jo venner, de har Bjørnar Moxnes og Rødt!
Bjørnar Moxnes og Rødt er helt sikkert glade for at USA trekker seg ut, for da slipper de belastningen med sin “indirekte støtte” til USAs krigføring i Syria!

Men hvis kurderne nå allierer seg med Assad, så får Bjørnar Moxnes og Rødt et lite problem med sin “indirekte støtte” til diktatoren Bashar al-Assad og diktatoren Vladimir Putin. :grin: