Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA trekker flere tusen soldater ut av Irak og Afghanistan

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/usa-trekker-flere-tusen-soldater-ut-av-irak-og-afghanistan/

USA skal i løpet av september 2020 trekke 2.200 soldater ut av Irak, sier marinegeneral Frank McKenzie, som er toppkommandant for USAs styrker i Midtøsten. McKenzie sa seinere at USA vil redusere antall soldater i Afghanistan fra 8.600 til 4.500 innen utgangen av november. Soldatene fra USA (og Norge) oppholder seg ulovlig i Irak i…

1 Like

I det offisielle Norge er det en utbredt oppfatning at Trump trekker de amerikanske styrkene ut av krigssonene og “hjem” til USA. Slike ideer finnes i rikt monn på Trump-webbene document og resett naturligvis,men også på det mer kritiske Aftenposten.
dette er en av de sentrale mislesninger av dagens geopolitikk. D a ingen leser USA og Natos militære blogger kan dette fortsette:
Pompeo sier: Det Kinesiske Kommunistpartiet is the central threat of our times.
De andre fiendene er Russland og Iran.
Det USA-Nato driver på med er OMGRUPPERINGER av sine styrker. Romania og Svartehavet,Baltikum, samt hele SørKinaHavet settes i full krigsmodus og Norway er som vanlig med på alt sammen.
Nobels fredspris til Trump fordi han laget “fred” mellom UAE(Emiratene) og Israel.
Hele den islamsk-arabiske verden splitter seg i to fiendtlige og krigerske leire. En oppskrift for nye store kriger i Midtøsten.

1 Like

Dette handler ikke om tilbaketrekning i den grad at soldatene skal hjem til USA. Når US Marines først er på tur, drar de ikke hjem før de dør eller kontrakten utløper.
Dette handler i beste fall om flytting. Hvor de skal flyttes er ikke godt å si, men de har det med å dukke opp igjen der det skal kriges litt.
Soldater som er “trukket tilbake” fra Norge og Tyskland ser ut til på mirakuløst vis å dukke opp igjen i Baltikum, så vi kan jo bare gjette.

Liten oppsummering fra Tucker:

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.