Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA/Russland: Demokrater, dollar og dobbeltmoral

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/usa-russland-demokrater-dollar-og-dobbeltmoral/

Ledende amerikanske demokrater forlanger for tiden nye sanksjoner mot Russland – på grunn av «valginnblanding». Samtidig øremerkes store summer nettopp til innblanding i utlandet i det kommende amerikanske budsjettet. Hensynet til Bernie Sanders og hans parti fører til et dilemma. Denne artikkelen av Tobias Riegel ble først publisert på NachDenkSeiten. Oversatt til norsk og publisert…

3 Likes

Hva sier det om det amerikanske valgsystemet og tilgjengelige medier for befolkningen hvis Russland kan påvirke de stemmeberettige av USAs 350 millioner innbyggere? Opprettholdelsen av Russland som fiendebilde av storkapitalens vestlige MSM fortsetter med fullt trykk, for å rettferdiggjøre at den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien får halvparten av statsbudsjettet.

Russland er omtrent dobbelt så stort som USA i kvadratkilometer, og har en økonomi på størrelse med Spania, og et forsvarsbudsjett på under en tidel av USA, mens USA har en angrepsbudsjett. Det er USA som truer verden med krig, ikke Russland. Russland har 14 baser utenfor eget territorium, USA over tusen.

Men den globale storkapitalen med hovedsete i Wall Street håper at Putin ikke makter militær og sanksjons-presset mer og kaster kortene. De vil at Putin går av, og får en etterfølger som vil “åpne Russland for Vesten”, så Wall Street kabalen kan fortsette plyndringen av Russland som de var godt i gang med under Jeltsin. Russland vil bli et stort bytte for NWO, med sine veldige naturressurser, og med føderasjonen oppstykket vil NWO globaliseringen ta et stort steg forover.

1 Like


Manhatten


Shanghai

De siste kjøper opp amerikansk eiendom, amerikanske media og amerikanske politikere. Amerikanske eksperter på biovåpen (anvendt nazisme) ble tilbudt lukrative kontrakter med Kina

Fint om du holder deg til fakta. Ikke uenig i det du forsøker å formidle. Men argumeentene viille stå seg bedre om de var faktabasert. Russland har base i Latakia, Syria. Og ymse sovjetstater

1 Like

Det kommer ikke til å skje. Skal ikke si aldri, for ingen vet hvordan verden ser ut i 2120, men Russlands selvhevdelse og sterke identitet er buffer god nok, slik ståa er i dag. Sjøl ikke da Sovjetunionen gikk i oppløsning og mye var i fri flyt, greide NWO å etablere seg, til tross for iherdige forsøk. Og dette var et historisk øyeblikk som ikke kommer ofte!

Men ikke mot Russland. Så idiotiske er ikke folka i Pentagon. USA er verdenspoliti og burde heller bruke militærbudsjettet sitt på indre sosiale forhold, det er vi enige om. Men at USA og NATO truer Russland på noen som helst slags måte er tull.

Klart. Akkurat som opprettholdelsen av USA og NATO som den store fienden for Russland fortsetter med fullt trykk, for å befeste Putins posisjon i Russland. Ytre fiender er en god ting å ha, i USA som i Russland. En slags paranoia-logikk? Mer enn det også kanskje; det er på ett nivå fullstendig logisk og kalkulert, og både USA og Russland vet at de ikke vil angripe hverandre. Kanskje i 2120. Men nå? Det skjedde ikke i 2014 da Russland annekterte Krim. Hvorfor skulle det skje nå?

1 Like

:slight_smile: Rettet opp, takk!

Det skrives at Sanders tilhører Demokratene. Det er formelt sett ikke riktig. Han er uavhengig, men stiller under Demokratenes banner på grunn av to-parti systemet som gjør at tredje-partiers kandidater har mikroskopiske sjanser til å nå igjennom.

2 Likes