Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA har tapt sin «mykmakt»

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/usa-har-tapt-sin-mykmakt/

Russiske reaksjoner. Av Bjørn Nistad. De offisielle russiske reaksjonene som stormingen av Kongressbygningen i Washington har vært tilbakeholdne og korrekte – tilsatt en dose dårlig skjult skadefryd. I en kommentar 7. januar uttalte russisk UDs pressetalskvinne, Marija Sakharova, således: ”Dette er USAs indre anliggende. Samtidig retter vi igjen oppmerksomheten mot det forhold at USAs valgsystem er arkaisk;…

2 Likes

Ser ut som hendelser i USA fremdeles har innflytelse.

Nå som Big tech har kuppet USA kan man vel heller forvente at dette trykket øker med mer (dobbelt)moralisme og deplattforming.

1 Like

Fake news pressen har jeg ikke lest på over 10 år, jeg ble rett og slett syk av alle løgnene.

Hykleriet tar helt av når all storming i verden av parlamenter, kongresser osv blir hyllet av fake news pressen og kaller det en styrking av demokratiet, når det samme skjer i USA så er det motsatt, da er det et angrep på demokratiet.

Et så vanvittig valgfusk som i USA har vi aldri sett før, kanskje med unntak av da Saddam vant med 99% av stemmene i Irak.

Amerikanerne er mildt sagt rasende, som de sier så har de ikke bare en rett til å protestere mot et valgfusk kupp, men derimot en plikt.

Nå vil Nancy P lage en vaksine mot Trump supportere og Biden kaller 180 millioner landsmenn for terrorister.

Dette vil bli blodig, veldig blodig, borgerkrigen er allerede i gang.

Siste nytt fra Mike Adams, full krig på andre siden av andedammen.

SITUATION UPDATE, JAN 9, 2021 - EMERGENCY RED ALERT AMERICA DESCENDING INTO WAR

Som jeg har sagt til det kjedsommelige om som noen her inne synes er bare tull.Plan for the worst and hope for the best. Man bør ha en bekk -elv slik at man kan lage ett (ulovlig?) minikraftverk, mulighet til matproduksjon innendørs i delvis islolert låve. Gjerne nedlagte fjellanlegg etter forsvaret. Langt faenivold vekk fra byer og kjemisk / syntetisk Zoombie befolkning som vil ha maten din.
Operasjonen er over 31/3-2025 sier World Bank. Husk å komme dere inn på div PRIVAT Crypto og gull/sølv. USD/EUR/NOK blir Hasta la Vista i the Great Reset

Selv om man har lomma full av gull, et sted å leve alene uten å bli oppdaget så vil det være vanskelig for de aller fleste å se for seg en slik tilværelse. Vi er sosiale vesner…
Når det er sagt så kan planene til de stormannsgale «lederne» fortsatt backfire. Det er noe som heter «den som graver en grav for andre»
Ikke alltid de onde skurkene ser omfanget av hva de setter igang, og planene kan også ende i fiasko. Så hvem vet;)

Men enig, like greit å være en dissident, og forberede seg på en «vinternatt»
Deler gjerne knekkebrødene mine, og kan sikkert fiske en og annen makrell. Må ha noe å koke vann på, vann er det heldigvis en del av her jeg bor. Men tror man kommer lenger om man jobber sammen med noen.

Hei.
Ja, men NEI. Enten må vi komme oss ut på gata (uten bleier på munnen) og kreve at det åpnes opp. Alternativet er at de tar en Canada, USSA (dobbelt S), Australia, Skottland, New Zealand. Der hentes man i hjemmet sitt om man har hatt flere fra andre “dusteutrykk KOHORT” innom på middag.
Nyttige idioter i uniformer (har selv noen i familien), de skjønner ikke en centimeter og tror på Propaganda ministeriet Solberg, Høie & Co. Det er en skam at så mange er så systemloyale og bruker disse maskene, Hadde man skrudd av TV/Radio og all annen medie, ja da hadde man innsett at “there is litterally nothing happening. People are not dying and the hospitals are actually almost empty”,
Det er heldigvis mange i dette land som har familier med Div AG 3 og annet bråkete fra kalde dager.
Disse vil nok komme til anvendelse. Akkurat slik det vil skje i USSA.
Selvporttrett: Jeg er lurt_du også
Mission accomplished_Hansa berget
De "bleieløse lo så de rullet i butikken. De innbleiede var vettaskremte og dessverre, skjønner ikke at de er lurt, BIG TIME!

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.