Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA frykter matmangel. Trump gir ordre om å holde kjøttproduksjonen i gang

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/usa-frykter-matmangel-trump-gir-ordre-om-a-holde-kjottproduksjonen-i-gang/

Etter at verdens nest største kjøttleverandør Tyson Foods, gikk ut med store annonser i New York Times, Washington Post og andre medier og varslet om at matvarekjeden i USA bryter sammen, har USAs president Donald Trump gitt ordre om at kjøttanleggene skal holdes åpne. Les: USA: matvaremangel rett rundt hjørnet – verden kan være neste…

2 Likes

A. C. Starbuck mener USA selvsagt, men det kunne godt vært sagt som kritikk mot hele globaliseringen av matproduksjon og distribusjon som alle regjeringer spesielt i vesten gjør for sine oppdragsgivere, den globale storkapitalen.

Ikke minst den norske regjeringen som har som sin beredskapsplan for matforsyningen: “«Forsyningsberedskapen innenfor matvaresektoren er basert på at både nasjonal produksjon og import langt på vei kan bli opprettholdt også i kriser”. Men hele 60% av maten her i Norge må importeres(!).

Det må en global matforsyningskrise til for at folk her forstår at Norge er selvforsynt med mat er den viktigste oppgaven til en regjering, og den regjeringen har vi ihvertfall ikke nå.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.