Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA-forskere: – Ikke noe tyder på valgfusk fra Morales

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/usa-forskere-ikke-noe-tyder-pa-valgfusk-fra-morales/

Det har vært hevdet, også fra liberalt hold, at Bolivias president Evo Morales, som ble styrtet i et militærkupp i november 2019, hadde drevet med valgfusk for å bli valgt. Nå får de som har hevdet dette motbør fra forskere ved det berømte og velrennomerte Massachusetts Institute of Technology (MIT). Avisa The Guardian omtaler dette…

4 Likes

Det ville naturligvis vært svært interessant å få de samme forskerne til å foreta tilsvarende analyser av resultatene i de Demokratiske primærvalgene i USA.

2 Likes

Det vil kun de våge å gjøre som ikke frykter å bli selvmordet :wink:

Slik går det med alle statsledere og regjeringer som gjør det motsatte av storkapitalens globalisme. Morales nasjonaliserte landressursene og de enorme litium forekomstene, og fordelte velstanden blant folket, spesielt de lavere samfunnsklassene og indianerne og bygde en velferdsstat med gratis helse og skole for dem. Styrtingen av Morales var en klassisk CIA operasjon styrt fra den amerikanske ambassaden i Bolivia.

Å fjerne Morales for at amerikanske selskaper skulle få kontroll over litium reservene, var foreslått av Atlantic Council for flere år siden, en ultra konservativ tenke-tank med nær tilknytning til Det Hvite Hus, og som ga Solberg en “global citizen award” pris etter hun hadde donert millioner til dem.

Gadaffi gjorde det samme, nasjonaliserte oljen og bygde Afrikas mest utviklede velferdsstat, til stor ergrelse for storkapitalen. Men det var da han ville ut av petrodollar systemet og Federal reserve, og introduserte sin egen valuta gulldinaren som også truet CFA francen, at storkapitalen gikk til militært angrep.

Maduro holder stand i Venezuela tross mange års beleirings-krig med sanksjoner fra USA. Maduro vil at inntektene fra de enorme oljeforekomstene skal fordeles til folket. Men det vil amerikanske selskaper ha eierskap og kontroll over, noe som Bolton innrømte i et intervju.

Sterke nasjonalstater forhindrer storkapitalen å overta landresurser og infrastruktur og dermed kontrollen over land, og står i veien for globalismen. Det er derfor nasjonalisme og nasjonal identitet skal brytes ned og svartmales, mens globalisme forherliges av storkapitalens MSM og media.

3 Likes

Antagelig tenker du på PNAC


PNAC - en global makt ifølge norske eksperter

Før Chavez var det 20% av folket som stakk av med 80% av oljeinntektene - akkurat som i Norge


USA suger til seg rikdommene i verden. Her Los Angeles

1 Like