Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA fester grepet om nordområdene

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/usa-fester-grepet-om-nordomradene/

Amerikanske bombefly er stadig oftere på tokt over nordområdene. Den militære aktiviteten øker nå raskere enn russernes. Dette skriver journalist Christian Kråkenes på NRKs nettsider. Han skriver videre: Tidligere var de slagkraftige krigsmaskinene sjeldne gjester i norsk luftrom, men dette er i rask endring. Også Sverige, som i over hundre år har erklært seg nøytrale,…

2 Likes

Hjernevaska norsk politisk elite trur at USA skal forsvare Norge når Russland angrip. Det er omvendt, når USA angrip Russland, skal Norge forsvare USA.
Planen er å tvinge og lure dumme europeiske land med på ein vanvittig og formålslaus aggresjon mot Russland.
Det russiske folk er likt det norske, det amerikanske er ikkje, eventuelt kun overflatisk popkultur.
Jens Stoltenberg er ikkje berre ein krigsforbrytar i Libya og Afganistan, han er også ein krigshissar i NATO. Enten er han hjernevaska og uintelligent, eller så er han berre korrupt, betalt av amerikansk våpenindustri.
Han er ikkje velkomen tilbake til landet mitt.

3 Likes

Det sistnevnte er tilfellet. Du må ikke glemme at han er en arrogant narsissistisk psykopat som heller ikke kan å snakke ordentlig engelsk

2 Likes

Kom over denne organisasjonen når jeg googlet Ghislaine Maxwell. Sionistenes nordkalottfront

2 Likes

Nå kan man i hvertfall legge alle illusoriske forestillinger om at Norge ikke er en patetisk vasallstat til siden.
Fremmede stater tar seg millitært til rette på vårt territorium uten et fnugg av motstand.
Trøsten er at man kan se imeriet rakne fra uke til uke, og samarbeid mellom Russland og Tyskland vokser stadig. Selv under tunge sanksjoner og trusler fra USA.
Vi må bare innse en gang for alle at et fritt Europa uten et fritt Tyskland, er en umulighet.
Så er det opp til hver enkelt av oss å omfavne nasjonalismen, og nasjonalstaten Norge og det Norske folk som en følge av dette.
Fremtiden ligger i nasjonalstaten, ikke i globalisme.

3 Likes

Ja vi husker jo hvor bra det gikk sist gang Russland og Tyskland samarbeidet. Framtida er lys! :grimacing:

1 Like

Hvis du sikter til andre verdenskrig, så var den ikke et resultat av samarbeid mellom Russland og Tyskland. Den var heller ikke et resultat av oppblomstring av “hat”, slik falske historiefortellere vil ha oss til å tro.
Provokasjonene mot Tyskland var mange i forkant av krigen, og det ble gjort utallige forsøk fra Tysk side for å unngå den.
Når 20000 tyskere ble massakrert i en polsk kontrollert grenseby var tålmodigheten slutt, Tyskland indvaderte Polen.
Aller kriger noensinne har kun handlet om kontroll av ressurser og territorium, ingen av de andre “edle” motivene som er blitt tillagt kriger er sanne. Historien er løgn.
Ja, samarbeid mellom Russland og Tyskland er bra. Samarbeidet styrker Tyskland og løsriver dem fra klørne til USA, det gir dem tilgang på billigere gass som igjen gir positive effekter for hele nasjonen.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.