Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA får smake sin egen medisin (Part 2)

Continuing the discussion from USA får smake sin egen medisin (Part 1).

Previous discussions:

1 Like

U = Unidentified

Har noen sett hva som befinner seg på mount Graham ?

2 Likes

Etter at det har lykkes med gjøre europerne kultur og religionsfrie jobbes det intenst med å erstatte dette tomrommet. Det handler om tankekontroll.Lucifer teleskopet er velkjent, men går du på dypstatens faktasjekkere så sier de at det er en konspirasjonsteori. :wink:

Har sett veldig mye av Tom Horn og Sid Roth, mye kloke ord der.
Med så mye UFO stoff det har vært siste mnd så er det klart at de forbereder en fake aliens for oss.

Her har Press for Truth og TDV teamet samlet alt av filmer som fjerner all tvil om at kongress stormingen var rigget.

Store mengder filmer viser at politiet slipper folk inn både utenfor og inni kongressen.

Del, del :slight_smile:

Ja, for første gang gadd jeg ikke se nærmere på det. Regner med at de har såpass bra sikkerhetsopplegg der, at det ikke ville fungert om det ikke var rigget.

1 Like

APs narrativ om hva som skjedde.

“appears to be Jensen, who is white, pursuing a Black officer”

1 Like

Trump har nå blitt en leder for antisemittiske ekstremister. Fotograf
Saul Loeb vandret ubekymret rundt og tok hoffotografiene vi kjenner. Og de stilte villig opp.

gettyimages-1230468102-2048x2048
Han i midten har vikinghjelm på seg melder tv2. Bortsett fra at det ikke finnes vaskebjørn på denne siden av dammen er nok det riktig.

1 Like

“I fear he may incite something far more dangerous in the next few days: his long-desired war with Iran”.

Hm. Er det virkelig Trump som ønsker krig med Iran eller er dette kun for å renvaske Israel for denne krigen?

2 Likes

Dan Dick, Press for Truth og TDV teamet har samlet alt av filmer her som viser at politiet både åpnet sperringer og slapp dem inn både utenfor og inni kongressen.

Dette er filmen rottene vil gå over lik for å hindre at du ser.

Litt rart at de har så dårlig sikkerhet… Etablissemanget må jo rimeligvis ha litt selvinnsikt og vare medvetne om at befolkningen i USA sliter.

Trumps ansatte truet med å slutte, og han leverte dette budskapet gjennom talsmannen Dan Scavino på twitter, siden han selv er utestengt der,

@DanScavino
Statement by President Donald J. Trump on the Electoral Certification:

“Even though I totally disagree with the outcome of the election, and the facts bear me out, nevertheless there will be an orderly transition on January 20th. I have always said we would continue our…
…fight to ensure that only legal votes were counted. While this represents the end of the greatest first term in presidential history, it’s only the beginning of our fight to Make America Great Again!”

https://twitter.com/DanScavino/status/1347103015493361664

Snowdon reagerte på utestengelsen.

https://wearechange.org/this-will-be-remembered-as-a-turning-point-snowden-warns-against-trump-social-media-ban/

Journalist and press freedom proponent Glenn Greenwald strongly opposed Obama’s call for social media giants to get tough on Trump, warning of the consequences of such an action.

A handful of Silicon Valley oligarchs decide who can and cannot be heard, including the President of the United States. They exert this power unilaterally, with no standards, accountability or appeal.
Politics now is begging them to silence adversaries or permit allies to speak,” he wrote.

Trump’s Twitter had been shut down late Thursday afternoon amid chaos at the U.S. Capitol as many rioters breached the building and attacked Capitol police. He delivered the message via Scavino for that reason.

And as several staff members reportedly threatened to quit in protest, President Trump published a statement via spokesman Dan Scavino promising an “orderly transition” on Jan. 20.
While Bloomberg described the statement as a “concession”, Trump continued to insist that he still “totally disagrees” with the outcome of the election.
https://wearechange.org/its-over-trump-promises-orderly-transition-on-jan-20-after-biden-win-certified/

1 Like

Lyden av folkehavet.
https://twitter.com/i/status/1346882118153023489

Vi lever i overvåkningsstater, og om stormingen ikke var planlagt, så ville heller ikke myndighetene planlegge for at det skulle skje. Om ikke Trump hadde sagt at de skulle marsjere mot Capitol, hadde det nok ikke blitt noen korngressstorming.

De står på randen av krig med Iran og har ikke vakthold ved parlamentet?

De hadde vakthold, men ikke nok til å stagge turenvis av illsinte amerikanere som stormet kongressbygningen uten at det hadde blitt et blodbad. Først når demonstrantene forsøkte å storme selve salen, uten at korruptantene hadde blitt evakuert, ble det skutt, og da bare en gang.

Det er mye idioti litt overalt. Men det er 26% arbeidsledighet (shadow stats), stein korrupt og mange har ikke penger til mat i USA.

Dvs…

Lucifer-teleskopet eksisterer ikke, og Vatikanets teleskop heter VATT, men det var “en del” i teleskopet som fikk navnet Lucifer, forklaringen finner du i artikkelen under.

OG, stormingen av Capitol Hill er ikke annet enn the dead cat strategy!
Dvs, hendelsen der er bare en distraksjon.

Hva mener du egentlig?

Ja, men det som befinner seg på fjellet er ikke det som konspirasjonsteoretikerne påstår. Men det er selvfølgelig lurt å lytte når Vatikanet taler, de har både penger og makt, og stor påvirkningskraft.

At du er et historieløst menneske.