Nyheter MDTV Forum Om Doner

USA: Den mest militære presidentinnsettelsen noen gang

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/usa-den-mest-militaere-presidentinnsettelsen-noen-gang/

26.000 soldater hadde Washington i et jerngrep uten sidestykke under innsettelsen av Biden. Det var scener som fra et militærdiktatur. Og det var også uro og misnøye blant soldatene. Norske medier med NRK i første linje gikk fullstendig av skaftet under innsettelsen av Joe Biden som USAs nye president. Særlig NRK fikk vist at de…

3 Likes

Vi har ikke lenger lisens. Dette kommer nå på skatteseddelen. Og hva menes med “tungtveiende grunn til å ta avstand fra lisensbetaling”.

Skatteunndragelse straffes med fengsel inntil 6 år

1 Like

Militariseringa var ein kalkulert planlagd seremoniell innleiing på forfølginga av det kvite kristne amerikanske folk.

Legg ned løgnenes NRK, stryk det frå statsbudsjettet!

2 Likes

Biden og andre fremtredende Demokrater har støttet BLM og antifa, på tross av at det har drept både sivile og et stort antall politimenn. Byer har blitt nærmest okkupert med storstilt plyndring og brannstiftelse, bl.a ble en politistasjon brent ned. I motsetning til konservative som demonstrerer mot hva de hevder å være et stjålet valg omtales venstresidens terrorister som fredelige demonstranter, mens religiøse grupper som bare synger, ber og leser bibelvers er høyre ekstreme. Presidenter omtales på samme måte. Mens Regan, Busher og Trump var farlige galninger, hvor alt positivt forties gir man fredsprisen på forskudd til demokrater. NRK nøyer seg ikke med selv å være en propaganda kanal, som forteller sine seere at de er nøytrale bedriver de konsekvent brunbeising beskyldninger av å mangle troverdighet. MSNBC er Bidens favoritt kanal, men det blir neppe omtalt på samme nedlatende måte Trumps forhold til Fox Ness, som Obama forsøkte stenge Steigen, document og reset burde gå sammen om en bred nyhetskanal.

3 Likes


Mer hykleri.

Hun sammenligner det som skjedde nylig med Capitol " stormingen " og det for oss vel ukjente fra 2018 demonstrasjonen der langt flere, et antall fra “venstresiden” på 300 ble arrestert, i motsetning til et antall på 82 fra Capitol hendelsen sist.

https://twitter.com/i/status/1047960543234088962

1 Like

image

4 Likes

“Nå gjelder det å late som jeg ikke er her”

1 Like

Trump er ikke popular hos alle. Det er helt sikkert…

Å kverke General Qassem Soleimani var en vekkerklokke på en måte da USA direkte ble et trussel mot nattesøvnen rundt om. De Dollarization er tanken og nøkkelordet her.

Top Iran leader posts Trump-like image with drone, vows revenge

JANUARY 23, 2021 10:01

:thinking::grinning::sunglasses:
Screenshot_20210123_155418_com.duckduckgo.mobile.android

Glem Trump. Når en lovelig valgt politiker med støtte fra halve landet sitt brunbeises, svatmales, og til slutt senureres av private foretak er det noe galt. USA har alltid vært splittet,med noen topper innimellom. Når alle de store mediene og techindustrien (som alle er styrt av oligarker) skal være dommer og bøddel. Den ene siden kan oppfordre sine (betalte) anarkister og få oligarkene med på å omtale angrep på politistasjoner og hele bydeler som fredelige demonstranter, mens den andre siden skal stemples som terrorister etter demonstrasjoner mot valgfusk. Nå skal de samme oligarkene (Facebook) “overvåke” valget i Norge. Hva ligger det i å “overvåke”? En ting er sikkert, og det er at vi utmerket godt klarer å kontrolere våre egne valg uten innblanding fra Facebook. Det er på tide å sette ned foten for dette globale maktmissbruket fra verdens mektigste elite, som maler sin egen kake, og har en agenda. Jeg tipper de starter med å sensurere noen micropartier de fleste finner uspiselig (og som aldri vil få mer enn noen få hundre stemmer uansett) deretter tar de for seg bit for bit, og oligarkenes innblanding har blitt så normalisert at man ikke lenger reagerer på ting som f.eks en fremtidig EU avstemmning.

2 Likes

Spot on. Hvis presidenten i USA er verdens mektigste mann, hva sier det om de som både sitter bak forhenget og drar i spakene men også kan sensurere denne mannen? Det sier noe om hvor den reelle makten sitter, og det er ikke hos presidenten.

1 Like

Klassekamp (det har ikke noe med høyre/venstre å gjøre)
Det handler om rett til å jobbe, ikke bare sitte å vente på NAV…
Teknokratene ønsker økonomisk vekst uten arbeidere.
Opprøret i USA er et grasrot opprør, på samme måte som Brexit

https://t.me/Theresistanceuk/150774

1 Like

Arbeidsplasser en knapp resurs… Det går ekstra raskt i og med coronavirus problematikken.

bilde

Likte spesielt at «roboter ikke blir syke»
@ABC
Neida… men de tåler ikke virus de heller :joy:
Ingen kritisk tenkning hva gjelder hacking, strømbrudd eller annen moro?

3 Likes

3-5 år til og teknologisk arbeidsledighet er et gigant problem eksempelvis.

Men kan de ikke bare danse??

1 Like

Jo bedre det men om ikke du automatiserer så gjør noen annen det. Og da blir du utkonkurrert. Spilleregler…

I en annen setting. Bra video.

bilde

3 Likes

Relevant for tråden, er at etteretningstjenestene nå bare kan kjøpe den informasjonen de ikke har lov til å samle inn selv fra private.

activate

1 Like