Nyheter MDTV Forum Om Doner

– USA-baser i strid med Norges interesser


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/06/usa-baser-i-strid-med-norges-interesser/

Colin Powells tidligere stabssjef, Lawrence Wilkerson, skriver i en epost til politisk rådgiver i Rødts stortingsgruppe Eirik Vold: «Norge har alltid tidligere klart å opprettholde en utstudert avstand til begge parter. Å endre dette brått ved å akseptere at større amerikanske styrker forblir i landet vil slik jeg ser det være i strid med Norges…


#2

Og her spør altså en norsk (s.k.) folkevalgt ‘‘politiker’’ - en av den amerikanske dypstatens krigshissere - om om noe så grunnleggende elementært!!!

  • Hvor stokke stupid er det egentlig mulig å være???

Svar: Så kollektivt stokke stupid som det norske folk etter alle solemerker er nødt til være . . .

om23vnx


#3

De har lært at alt det gode kommer fra Amerika, og finner ingen grunn til å etterprøve barnelærdommen.
Hva holder man seg med journalister og politikere for? Om ikke for at vi skal kunne vie oppmerksomheten mot de viktige tingene. Det er da alltid en fotballkamp å se på, eller en fjelltopp å bestige.
ikke for det - om alle hadde spilt/sett på fotball, eller klateret i fjellet, ville jo ingen ha tid til å bygge baser - det ville jo ha vært fint?


#4

Trump vurderer å innføre sanksjoner for å få stoppet byggingen av den nye gassrørledningen Nord Stream 2 fra Russland til Tyskland. Dette gjøres trolig for å svekke Russland og for å få Europa til å kjøpe mer gass fra USA, men evt også for å svekke EUs og Tysklands økonomi. Samtidig forventer altså Norge at USA vil beskytte norske interesser bla slikt som norsk olje og gass eksport til Europa (selv om EU-landene feks skulle fortsette sin handel med Iran). Kan vi lenger ta det for gitt at USA vil beskytte feks norsk olje/gass eksport fremover?


#5

Hvorfor skulle en tidligere rådgiver for en amerikansk general skrive noe slikt, til en person i ledelsen i et kommunistisk parti? Dette henger ikke på greip.


#6

Jeg tror Trump har som oppgave å slå de siste naglene i det nye slaveskipet, før han forlater skuta, sammen med de andre rottene. EU trenger ingen hjelp for å havarere, og russerne har snudd seg østover.


#7

USA har ikke baser i Norge for å beskytte den norske befolkninga, militærbasene i Norge handler om å flytte krigshandlingene så langt bort bort fra Amerika som mulig!

Ingen stormakter vil ha krigshandlinger på eget territorium, og alle større militærmakter vil forsøke å føre krigen på andres territorium.

De amerikanske soldatene på Setermoen sa at Nord Norge vil bli slagmarka i en eventuell krig med Russland. Under den kalde krigen hadde USA/NATO planer om å sprenge 40 atomladninger i Troms og Finnmark, for å stoppe en eventuell russisk framrykking! Selv en såpass stor by som Tromsø var et av målene for de amerikanske atombombene, og det er nok slik i dag også!


#8

Amerika har flere ganger forsøkt å angripe Norge og Norges ressurser - det er det (ZioNazi)NATO er om.


#9

Henger noe igjen på greipet, for tiden? Jeg bare lurer.