Nyheter MDTV Forum Om Doner

Upp till kamp emot arbetarna

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/01/upp-till-kamp-emot-arbetarna/

Av Ann Charlott Altstadt. «1968 kommer under året dissekeras i termer av uppror, frigörelse, individualism. Dit hör också, tror jag, ett vänsterauktoritärt arv som från marginalen muterats till makten. Denne artikkelen ble først publisert i Fokus. Medelklassungdomarna ur 68-generationen rödfärgade förvisso tidsandan men den politiska ideologin kunde förstås inte bli statsreligion. Sverige som klassamhälle där…

1 Like

God artikkel.
Dette med at venstresiden fikk styre kultur, høyresiden økonomi, det er noe som burde utforskes mer grundig. Var det noen spesielle hendelser som startet denne utviklingen (etter 1968)? Tror ikke Bilderberg-gjengen satt og bestemte seg for det en stormfull kveld, men det kan jo godt hende at mektige herrer så utviklingen og forsto at kapitalismen måtte fornye seg for å overleve.

Bra artikkel!! “Men om den upplysta medelklassen till slut blir utsatta för förortens vardag…”:slight_smile: Mennesker grupper seg i ulike grupperinger og identiteter og økonomisk identitet er en gruppering og mange ganger så prøver man å isolere seg i gruppen og den verden som gruppen lever i.

“satsa jobbskatteavdraget på vaktbolag och rösta på partiet med bäst problembeskrivning” Til nå kasino økonomien er over hvilken den er om litt (det har jeg sagt i 10 år).

“Vänstern har alltså blivit systemlojal med budskapet att det ändå går jättebra för Sverige trots växande klyftor och dramatisk ökning av gängvåld.”

Ikke lenge til… Sverige er konkurs og korrupt og tick takk booom! Tok lang tid å bygge opp og nå raseres det hele… Norge gjør det samme helt sikkert (ironi).