Nyheter MDTV Forum Om Doner

Unntakstilstandens uuholdelige letthet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/unntakstilstandens-uuholdelige-letthet/

Her i Italia lever vi nå under en unntakstilstand. Antakelig er den nødvendig, for erfaringene fra Kina sier at jo fortere man får isolert sjukdommen og hindret spredning, jo fortere får man kontroll over epidemien. Men om tiltakene er aldri så nødvendige så kan det ikke hindre oss i å reflektere og tenke over scenarioer…

5 Likes

Den samme tanken slo meg. En kjent teknikk for å hindre folkeopprør er jo å forby store ansamlinger av mennesker. Idag er det 500 utendørs, men det er jo bare et tall som kan justeres. Det er ingen tvil om at virusrestriksjonene også er en bra test på et maktgrep mot eget folk som ikke ønsker å la seg manipulere.

3 Likes

Det var da et utrolig lavt anslag, når Kina har 3.100 døde vs. 80.000 smittede offisielt.
En skulle tro at tallet var “800”, ikke 3100.

Jeg har pokker meg vanskelig å ta noen seriøst som snakker om fascisme, da det er venstresidas ord for middelalderens kjetter.

Globalismen er død pga Coronachan, og steden for å bruke tid på å komme opp med alterntiver, nå som man fort kan få gjennomslag hos politikerne som er i villerede, så brukes tida på konspiranoia.

Talet 3100 over døde er jo ganske handfaste. Talet på smitta, her 80000, er derimot mildt sagt usikkert. Sidan så mange får milde eller ingen symptom, vil vel dei fleste av desse ikkje bli testa. Dermed kan det reelle tale på smitta godt vera 100-, 200-, eller 300tusen. I så fall er ein dødsrate på 1 til 2% ikkje utenkelig.

2 Likes

Det er 100% sikkert for lavt.
age groups
Skal jeg tippe minst 10 ganger for lavt, kanske helt opp til 100 gangern, men på den andre siden så er det smittede som ikke har dødd ennå.
Italy prediction
Om denne er riktig, så vil Italia være ferdig med det hele om tre uker, selv om de da fremdeles vil ha mange syke på sykehus.

Det er helt ok at du tenker slik. Det er også helt ok om Steigan skulle ha pokker så vanskelig å ta deg seriøs siden du ønsker militærstat i Norge. Tips, helt gratis, ikke kast stein mens du sitter i glasshus.