Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ukrainsk etterretning påstår at Russland står bak de gule vestene


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/ukrainsk-etterretning-pastar-at-russland-star-bak-de-gule-vestene/

I det standardeventyret som makteliten og hovedstrømsmediene forteller er det Russland som står bak alt som er vondt og skakt i verden. Hvis djupstatens upopulære kandidat taper, slik Hillary Clinton gjorde, så kan det ikke finnes noen annen forklaring enn at Vladimir Putin sto bak. Og nå har også etterretningstjenesten SBU i Ukraina funnet ut…


#2

My weekly reminder that only imbeciles believe in the Russian collusion hoax. Don’t be an imbecile.
Thanks. ~ Dan Bongino


#3

Sa dei “Europeiske radikale”? Den visa er gamal - like gamal som Komintern. Og likevel var dei europeiske radikale langt meir radikale den gongen Russland var ein av fleire sovjetrepublikkar.


#4

Budskapet til befolkningen i Frankrike blir da omtrent som følgende (fra ukrainsk etteretning):
“Til befolkningen i Frankrike: dere er idioter, når dere ser i kjøleskapet i slutten av måneden så finner dere ut at kjøleskapet er tomt for mat og at kontoen også er tom for penger, da må dere jo forstå at det er russiske agenter som har vært hjemme hos dere i løpet av natten og har tømt kjøleskapet for mat og som også har tømt kontoen deres. Det er jo helt innlysende at det er slik det er”.

Men selvfølgelig, store deler av befolkningen i Ukraina er fattigere enn befolkningen i Frankrike, og uten at befolkningen i Ukraina av den grunn gjør opprør (bortsett fra i østlige provinser). Isteden forlater store deler av befolkningen landet for å finne arbeid i nabolandene i EU.