Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ukrainas framtidige nazi-leder?

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/01/ukrainas-framtidige-nazi-leder/

Dagens Ukraina minner smertelig om Tyskland i 1920-årene: dårlig ledelse i hælene på en tapt krig, som – i tillegg til følelsen av sviktede håp og en sterk nedgang i gjennomsnittsinntekten samtidig som prisene stiger – alt i alt driver en kritisk masse i den ukrainske befolkningen mot en overveldende følelse av desperasjon. Et krav…

Tenk det, et nazistisk belte mellom Baltikum og Svartehavet, mellom Øst og Vest, dette kaster våre politikere hundrevis av skattemillioner etter. Mens Bongards forskningsprosjekt MEDOSS får ikke fem flate øre.

2 Likes

Dette er propaganda av simpleste sort. Å framstille Ukraina som en parallell til Tyskland i 20-åra er latterlig. Hvorfor ikke bare la Putin få direkte tilgang til steigan.no så slipper man å gå veien om hans mange propaganda-byråer?

Kan du beskrive noen av disse propagandabyråene dine eller er det bare noe du har hørt, som vanlig?

Historien gjentar seg kontinuerlig. Mennesket er ute av stand til å lære av sine feil.

Jeg vil vel heller si at å sammenlikne Ukraina med den tyske Weimar-republikken kanskje er for vennlig overfor Ukraina. Det satt tross alt ikke folkemordtilhengere i noen av regjeringene på 20-tallet i Tyskland. Men derimot er Ukrainas regjering stappfull av Bandera-tilhengere.

1 Like

Som rimelig oppegående på politikk i mitt nåværende hjemland, blir jeg litt stum av å lese denne artikkelen om Ukraina styrt mot Nazisme. Artikkelen er for det første preget av manglende kunnskap om landet, politisk ståsted til noen av de som er nevnt(Avakovs og Parubij), dimensjoner på nynazistidk makt i Ukraina, samt manglende beskrivelse av hvor såkalte nazistisk ideologi i Ukraina kommer fra. Det finnes ikke en objektiv referanse for artikkelen. For det første: Svoboda har ingen nasjonalsosialistisk forankring. Oleh Tyahnybok er riktignok nasjonalist, men kan ikke se at menigheten på denne websiden skulle være motstander av denne type holdninger. Avakovs og Parubij har aldri hatt noen befatning med Azov. Riktignok har Avakov jobbet for å sikre at Azov forholder seg til ATOs retningslinjer og kommandolinjer, og det har fungert bra. Azov er nå en velfungerende enhet i det demokratiske Ukraina.
Nå er det mye kritikkverdig med dagens politiske ledelse i Ukraina. Først og fremst korrupsjon, som desverre i stor grad styres fra Russland. Dernest forsøker Russland gjennom sin hybrid krigføring mot Ukraina, å ødelegge landets økonomi og infrastruktur. Dette er alle partier i Verkovna Rada opptatt av å forhindre, med unntak av noen korrupte politikere kjøpt av Kreml. Den mest omtalte oligark under Kremls hånd er Firtasj som har styrt gassleveranser og gjorde Ukraina avhengig av Russland. Generelt: hvis Steigan & vi virkelig er bekymret for Ukraina som samfunn, og vil støtte landet i sin frigjøring fra djevelstaten i nord, burde dere fokusere på den fascismen som i dag styrer det landet. Hvordan Putin bruker alle sine gamle KGB-metoder mot broderfolket i syd gjennom drap av opponenter i Ukraina, gjennom å benytte “troll” for å spre usannheter, alt i den hensikt å stoppe Ukraina fra å bli en del av vestlige demokratier, slik at de kan herse med Ukraina slik de gjorde i -32 - holodomor - slik de fortsatte i 36-37 og like etter 2. verdenskrig. Tilsammen folkemord av et omfang verden ikke har sett maken til. Alt fordi Kremls leder ikke kan akseptere Ukrainere som et eget folk. Og idag er det kanskje verre enn noen sinne. Fascistene Putin har alliert seg med en salig blanding av nazister og kommunister i Europa, ikke bare for å stoppe Ukrainas inngang til vesten, men å gjøre Europa til et lydrike. Surkin og Dugin opprettet Novorussia i Donbas etter å ha opprettet vasall en i Georgia og Transniestra i Moldova. Ikke de men grupperinger i GRU og andre enheter har planer om flere fremstøt, dersom vi ikke våkner. Men Steigan.no har vel som ambisjon å sikre at vi ikke våkner.

1 Like