Nyheter MDTV Forum Om Doner

Tyske penger og tropper til krigen om Afrika

Originalt publisert på https://steigan.no/2017/12/tyske-penger-og-tropper-til-krigen-om-afrika/

Forbundskansler Angela Merkel i Tyskland går inn for utplassering av tropper i Sahel-regionen i Afrika. Påskuddet er naturligvis «kampen mot terror». Men det handler om kampen om kontinentets ressurser. Europeiske og afrikanske ledere møttes i La Celle-Saint-Cloud utenfor Paris 13. desember 2017 for å diskutere den økte militærinnsatsen. Det var foruten Merkel Frankrikes president Emmanuel…

2 Likes

Takk for fine artikler og analyser.
Tyskland krevde tilbake en del av sitt gull fra USA og Federal reserve i 2013-2014. Ved samme tid sender USA soldater til Mali. Malis gullproduksjon ca den mengde gull Tyskland skulle få igjen fra Federal reserve på 7 år. Er det et sammenheng her?? 875 tyske soldater som overvaker gull produksjonen og sikrer lasten hjem??
Sjekk - Jim Willie (goldenjackass.com) som har kilder inn i Pentagon sier mer i denne saken. http://goldenjackass.com/main5.html

Det må legges til at Kongsberggruppen allerede har inngått et omfattende samarbeid med Thyssenkrupp som har endt opp i et nytt våpenutviklingsfirma: NAVAL SYSTEMS.
Det er allerede satt opp egne kontorer for dette i Bremen og Kongsberg.
I første omgang er det meningen at det Kongsberggruppen skal levere kampsystemer til de tyske Ubåtene.
Garantert vil det bli tverrpolitisk begeistring for tysk-norsk militært samarbeid på Stortinget.
Der har vi jo også to Nei til Nato-partier som vel ikke ødelegger prosjektet?

Kan du utdype “angivelig Boko Haram”? Man får inntrykk av at denne barbariske gruppen ikke eksisterer.

Vi vet jo fra før av hvor Klassekampen henvender seg når de skal ha svar på de brennende spørsmålene rundt militarisme,basepolitikk og Europahæren. De ringer opp folk fra NUPI,UD,Forsvaret og borgerlige partiers forsvarspolitikere. Kort sagt: hele det politiske etablissementet i Norge.
Da får vi følgende overskrifter i Klassekampen 15 des 2017:
"Norge vil inn i EUs nye forsvarssamarbeid,men får ikke innflytelse over utformingen. VIL INN I FORSVARSKLUBB."
Magnus Lysberg som står for denne artikkelen mener da åpenbart at Norge er identisk med våre EU-fikserte eliter. Han burde kanskje ha visst- eller undersøkt - at storparten av det norske folk motsetter seg eu-iseringen av Norge og heller tatt noen telefoner til talspersoner for dette.
Men nei. Avisa har også sluttet å skrive om Syriza som fortsetter krigen mot det greske folk og som drar seg inn i de israelsk - amerikanske krigsforberedelsene mot Iran og Hizballah.
Det er bare et tidsspørsmål før det blir tindrende klart at Klassekampen i internasjonale saker tar oppstilling på den andre siden av barrikadene.