Nyheter MDTV Forum Om Doner

Tyrkia driver etnisk rensing i Nord-Syria

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/tyrkia-driver-etnisk-rensing-i-nord-syria/

Den ulovlige tyrkiske invasjonen i Nord-Syria har ført til en massiv flukt fra grenseområdene, sier FN. Hele 100.000 mennesker skal være drevet på flukt foran den tyrkiske hæren og deres allierte terroristers styrker. Dette skriver Deutsche Welle. Dette er ikke bare en virkning av invasjonen, men også nokså opplagt noe av hensikten med den. Tyrkia…

2 Likes

Tyrkia bryter folkeretten, krenker Syrias suverenitet, og fordriver en folkegruppe fra sine hjem. Alt dette kan de fortsette med å gjøre fordi de er NATO-medlem. For NATO står over loven. NATO er en bande som kan gjøre som de vil for å få det de er “interessert i”. Jensegutten kan fortsette å holde munn til han får beskjed om å si noe! For en hjernedød robot den mannen er!

1 Like

Russland kritiserer USA for ikke å ha fått på plass en avtale med alle berørte parter i Midt-Østen før de trakk tilbake sine styrker fra grensen mot Tyrkia i Nord-Syria. Når en stormakt trekker seg tilbake militært vil det alltid kunne få konsekvenser, og disse konsekvenser må man regne med at en stormakt slik som USA er i stand til å forstå på forhånd. Mulig at USA har en skjult agenda her, feks at IS-jihadistene i Nord-Syria nå skal overføres til Irak for å nedkjempe shia-militser i Irak som er alliert med Iran. Hvis USAs hovedfiende i Midt-Østen er Iran så er det dumt å kjøre seg fast i en krig internt i Syria som evt også kan føre til fiendtligheter mellom USA og NATO-landet Tyrkia.

USAs tilbaketrekking fra Nord-Syria kan få forferdelige konsekvenser for kurderne.
Kanskje mange land nå også bør revurdere sitt forhold til USA med utgangspunkt i det som skjer med kurderne (“husk kurderne”): de land som stiller opp for USAs krigføring risikerer i neste omgang å bli forrådt og dolket i ryggen hvis det passer USAs interesser. Norges innsats i Afghanistan og andre steder er ingen garanti for at USA vil beskytte Norge ved en stormaktskonflikt mellom USA og Russland. Langt tilbake har feks USA lagt planer for hvordan Finnmark (i worst case) kan bombes med atombomber for å gjøre landsdelen utilgjengelig for Russland og alle andre. Norge bombet Libya uten å ta ansvar for konsekvensene av denne bombing, og man kan heller ikke regne med at USA vil ta noe særlig mer ansvar for sin krigføring.

Ser Trump får kjeft uansett hva han gjør og sier.

Men tror det er få folk som skjønner helt hvorfor han drar styrkene hjem nå, Mye har skjedd siste mnd, FEMA interneringsleire er aktivert over hele USA, militæret pakker utsyyr og våpen inn i Faradaybur, mao for å beskytte mot EMP.
Sist uke så underskrev Trump en presidentordre som sier at nå kan man bruke US soldier på Amerikansk jord mot egen befolkning.

Mao så forventer eilten en mega hendelse som vil utløse borgerkriger i US og andre steder, men hva er denne hendelsen ?

Det er så klart den økonomiske apocalypsen og ikke Farmageddon og klima-kolllaps som gjelder, det er 3 ganger mer gjeld i verden enn verdier så det kommer til å bli katastofalt, vi skal over til global crypto valuta så da må det gamle bort.

De vise er forberedt mens den sovende befolkningen vil få total panikk når man ikke får kjøpt mat, bensin og ikke kan reise noen steder lenger.

Tipper innen året er omme og da mest sannynlig i slutten av oktober smeller det.

Welcome to the New World Order.

Det er en del som peker på 3 nov, ikke vet jeg, men de har noen gode poeng.

https://www.eutimes.net/2019/10/prediction-apocalypse-will-begin-on-3-november-2019-in-seattle/

Lurer på hva Jens Stoltenberg ville sagt dersom russerne foretok en “militær operasjon” tre mil inn i Norge for å sikre grensene sine. Retorikken i Nato minner om komiske Ali.

2 Likes