Nyheter MDTV Forum Om Doner

Twitter tillater kampanjer for militærkuppet i Bolivia

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/twitter-tillater-kampanjer-for-militaerkuppet-i-bolivia/

Det sosiale mediet Twitter, som stadig slår ned på anti-krigskampanjer under påskudd av at de ikke ønsker politiske annonser, har tillatt støttespillere for militærkuppet i Bolivia å lage titusenvis av falske konti til støtte for kuppmakerne. Peoples’ World skriver: «Titusenvis av falske Twitter-kontoer ble opprettet for å støtte militærkuppet mot Bolivias valgte president Evo Morales,…

2 Likes

Takk som rapporterer, godt å vite om på forhånd. Må være pentagons cyber-warfare de later som de ikke driver med. Trollfabrikk. Info om trollfabrikkene til USA må komme fram i søkelyset til vanlige folk. De tror det er kun Russland og de slemme som driver med sånt. På tide å innse at de nok bare gaper etter.

2 Likes

De sociale medier er alt andet end socialt fremmende, men er asociale, afpolitiserende, kommercielle, overfladiske og volds-fremmende.
Desværre orienterer mange unge sig efter de “sociale medier,” som kynisk politisk bliver brugt til at desinformere og mobilisere naive unge i voldens og vandalismens tjeneste, aktuelt i Bolivia og Hong Kong. Voldens og krigens kræfter har afgjort fat i den lange ende. Neo-fascisme?

2 Likes

Twitter er et tve-egget sverd, og dersom de har lagt seg ut der, har de også eksponert seg.
Både NYPD og Pentagon har brent seg tidligere. Det nesten som om skriften blir oppfylt: alt som er skjult, skal komme for dagen.

1 Like

FBI bedriver cyber-krig:

2 Likes