Nyheter MDTV Forum Om Doner

Twitter slår til mot anti-imperialistisk nettavis

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/twitter-slar-til-mot-anti-imperialistisk-nettavis/

Nettavisa MintPress er et av de mediene i verden som har hatt flest reportasjer og artikler om krigen mot Jemen. Den har hatt svært mange gode og veldomumenterte artikler om Latin-Amerika, og blant annet om statskuppet i Bolivia. Uten varsel har Twitter stengt kontoen deres med 64.000 følgere, skriver Alan Macleod. Rett før forbudet hadde…

2 Likes

Ikke bare dem, Stefan Molyneux, David Duke og Richard Spencer ble sparket fra YouTube på samme tid. Ingen sammenligning forøvrig, men det nærmer seg valg i USA, så det er en rutinemessig rensing av alle som ikke går i globalistisk takt den ene eller andre veien.

1 Like

Mint Press har Whitney Webb, som er en av de som har skrevet mest om Epstein og Mega-group/Mossad - forbindelsen og alt det fører med seg. Det er skulle være nok.

Samtidig er det verdt å merke seg at han som skrøt av at han fikk Zero Hedge kastet av Twitter, nå har fått sparken fra Buzzfeed, på grunn av plagarisering. Men vi vet også at han kaller seg “hebefil”, som er et forsøk på å ufarligjøre perversjoner.

Så internett-aktivismen er en mektig og uberegnelig kraft, som kan slå i alle retninger.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.