Nyheter MDTV Forum Om Doner

Tulsi Gabbard tar et kraftig oppgjør med Netflix

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/tulsi-gabbard-tar-et-kraftig-oppgjor-med-netflix/

Tulsi Gabbard (D, Hawaii) fordømmer Netflix for å fremme barnepornografi gjennom filmen Cuties. Alex Christoforou har mer om saka:

4 Likes

Det er Pizza gate gjengen som står bak dette her, Obama og de andre pedofile i makteliten ønsker å legalisere pedofili og heve abortgrensen til 9 mnd i første omgang.

8 Millioner barn myrder pyramiderottene hvert år for å kose seg i perverse sadistiske pedo orgier der barna blir torturert på grusomt vis, de brukes også i blod orgier de hodene kappes av så blod spruter utover deltakerne før de har gruppe sex. de lages også andreochrome, verden sterkeste dop av babyblodet.

Enorme pedofile nettverk i de indre maktsirkler med foreninger til alle land, her i landet forsvinner et barn hver dag, ingen etterforskning siden det er politiet selv som tar barna for å overbringe dem til pedo nettverkene, ofte brannoffer til Satan. Andre ganger er det grupper innenfor de hemmelige tjenestene og militæret som stjeler barna.

dghfshsfhshsh

1 Like

Da mannen min og jeg først så hennes dokumentar om elitens pedofili tok det meg en uke å komme meg etter sjokket. Det er så grotesk at jeg først nektet å godta at slikt faktisk skjer.

1 Like

Det er pga av de aller fleste reagerer slikt at de kan forsette djevelskapen sin uforstyrret.

Pedoene kontrollerer jo presse, politikere, rettsvesen osv så de eneste som kan stoppe dem er vanlige folk som oss.

Biden og Killary er noen av de øverste toppene i pedo sektene, det sises at det ligger store mengder barne knokler i havet rundt Epsteins pedo island der titusener av barn er misbrukt, torturert og drept.

Når man ser slik å reagerer man først med fornektelse, så sjokk, så blir man lei seg og så blir man sint, veldig sint.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.