Nyheter MDTV Forum Om Doner

Trump: – Vi har tusener av IS-krigere som vi vil ha Europa til å ta over

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/trump-vi-har-tusener-av-is-krigere-som-vi-vil-ha-europa-til-a-ta-over/

I en samtale på plenen utenfor Det hvite hus ble Donald Trump spurt om en kommentar til kritikken fra Tulsi Gabbard om at han støtter al-Qaida. Han avviste dette tvert, men brukte anledningen til å true Europa med å slippe fri «tusener av IS-krigere» som USA angivelig har tatt til fange. Hun vet ikke hva…

2 Likes

Mulig at regjeringen prøver å forberede det norske folk på hva som snart kan skje.
Har vi et slikt forsøk her?

1 Like

Det er helt korrekt det, som alle de store profetiene har sagt i tiår så vil millioner av muslimske ekstremminister strømme til Europa i 2015, i 2019 så vil de angripe overalt, spesielt Frankrike, Tyskland og Sverige vil bli revet i filler, men ingen land vil bli spart.

Som en kjent US president sa engang, i politikk er ingenting tilfeldig og om det skulle være det så vær sikker på at det var slik det var planlagt.

Som alle lesere av den fri pressen vet så er IS/ Al Qaeda US sin proxy armeer.
Ingen klager i USA om de bruker proxy armeer, mye billigere er det også kommer US soldater hjem i likkister derimot, da kommer de store demonstrasjonene som eliten er livredd.