Nyheter MDTV Forum Om Doner

Trump sender føderale styrker til enda flere byer i USA

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/trump-sender-foderale-styrker-til-enda-flere-byer-i-usa/

President Donald Trump har utkommandert styrker fra U.S. Customs and Border Protection for å slå ned opptøyer i Portland i Oregon. Department of Homeland Security bekrefter at det er tre spesialenheter fra grensestyrkene som er sendt til Portland. De har rykket inn i byen som om de var en fremmed okkupasjonsstyrke og lokale politikere har…

5 Likes

Veldig lenge
feds

Alle ser ut til å være i godt humør hvertfall

Det er bare så latterlig teit at presidenten liksom ikke har makt til å bruke føderale tropper hvor lokale myndigheter ikke etterlever lovverket, slik som når venstreradikale angriper en føderal bygning i over en måned, mens det lokale politiet står og ser på, fordi borgermesteren har beordret de til å ikke stoppe vandalismen.
your fault

Jeg flirer godt av at mine anti-føderale venner nå roper på sentrale myndigheter, mens de pro-føderale gjør opprør. Det er fasinerende å bivåne.
Det skal bli spennede å se hvilken siden som drar fram giljotinene.

3 Likes

I boka Extreme Predjudice av CIA varsleren Susan Lindauer, forteller hun hvordan The Patriot act fungerte på å prøve å stoppe munnen hennes , fra å fortelle sannheten om Iraks forhold før Irak krigen.
Boka forteller om en ukjent virkelighet der hun ble stemplet som "uegnet for retten etter 911 fengslet i et år, og holdt nede i årevis.
Her kommer stemmen hennes til orde på et arabisk/muslimsk/amerikansk TV show.

Extreme Prejudice: The Terrifying Story of the Patriot Act and the Cover Ups of 9/11 and Iraq
https://www.amazon.com/Extreme-Prejudice-Terrifying-Story-Patriot/dp/1453642757/ref=sr_1_1?crid=SI1FVTBOYIGX&dchild=1&keywords=extreme+prejudice+book&qid=1595667824&sprefix=extreme+predjudice%2Caps%2C241&sr=8-1

I videoen her kommer det fram hvem som stod bak 911. Må sees !

3 Likes

De fleste politikerne i kongressen representerer ikke det amerikanske folkets ve og vel, de representerer den globale storkapitalen som har hovedsete i Wall Street/Washington DC. Hadde de representert folket hadde de feks aldri tillatt utflaggingen av titusener av selskaper til Kina, som har gjort at USA i ferd med gå fra et land i den første verden til et tredje verden land med atomvåpen.

Utflagging av selskaper er en av de beste eksemplene på globalisme hvor kapitalen styrer, for kapitalen har ikke lokalt, regionalt eller nasjonalt samfunnsansvar, kapitalen skal ha fri flyt til der den gir mest avkastning. Hva USA har tapt, har Kina vunnet, for fra en globalists ståsted spiller det ingen rolle hvor det er vekst og hvor det er tilbakegang i verden.

Globalister har ingen problemer med at deres regjering(er) sender militære tropper mot folket de plyndrer, for globalisters del som ikke har lojalitet mot noe folk eller land, statsløse som dette finansfolket er, er det bare et opprør et sted i (deres) verden som må slås ned.

Når deres New World Order er implementert, er disse militærstyrkene et regionalt militærpoliti i en verden uten landegrenser som har blitt ett marked, med en valuta, en militærpolitistyrke, ett MSM uten opposisjon og med en leder for en herskerklasse, styringsklasse, og med en stor frittgående chippet slaveklasse.

Når alle er chippet vil et opprør ikke komme lenger enn tanken på et, for AI vil registrere at tre personer som ikke er i familie møtes og overvåke det. Det er nå før alle får en chip at opprør er mulig. Ender ikke det begynnende opprøret i USA med borgerkrig, eller rettere sagt folket mot den globale storkapitalens militærstyrker, kan dette være en av de siste opprør vi får se?

3 Likes

USA er i krig mod egen befolkning . guvernøren og borgmestren og langt den største del af befolkningen i Portland vil ikke have føderale styrker der som æker konflikten… Det er et magtovergreb fra det sentrale styre i Washington.

2 Likes

Det spiller ingen rolle hva befolkningen i Portland mener, da føderale myndigheter ikke kan godta at Antifa ødelegger føderale bygninger fordi de lokale myndighetene ikke vil stoppe volden.
bro

1 Like

Dette stemmer ikke, og det vet dere godt. Den føderale regjeringen sender føderalt politi for å forsvare føderale bygninger. Noen yrkeskriminelle gjør det de kan for å brenne disse bygningene og blir møtt med makt.
Når det er sagt er føderasjoner en uting, og Trump burde la disse bygningene brenne til grunnen så de lokale ser hvor fredfulle disse opprørerne er. Evt kan de bryte ut av føderasjonen hvis de heller vil ha vold og drap, som innbyggerne av Chicago tydeligvis vil.

1 Like

Problemet til USA er at de later som de er en føderasjon. Men dette opphørte i 1860 årene. Etter det her de vært en union og presidenten har hatt diktatorisk makt ved hjelp av hæren. Denne makten baserer seg på at under krig har presidenten ekstraordinære fullmakter over føderasjonsstatene.Så derfor har USA vært i permanent krig siden den spansk-amerikanske krigen på 1800 tallet

Skal ikke være twitter-venstre og be om «kilder», men det høres plausibelt ut selv om jeg etter litt leting ikke klarer å finne ut av det du sier. Jeg har som tidligere sagt tilbrakt mye tid forskjellige steder i USA og ser utenfra ingen grunn til at de skal holde sammen, det er 50 veldig forskjellige land. Tror de ville fått det bedre med seg selv ved å bryte opp og heller bare handle og reise på tvers. Svært lite samhold egentlig, og den sentrale regjeringen skaper mer irritasjon og uro enn nytte.

1 Like

Leste en artikkel om dette i en analog verden. Har ikke funnet igjen den. Men at embedet har gått ien mer autoritær retning er dokumenterbart. Her fra wiki. Skal titte mer etter dette imorgen. Nå er det sent

" The members of Congress elected a president of the United States in Congress Assembled to preside over its deliberation as a neutral discussion moderator. Unrelated to and quite dissimilar from the later office of president of the United States, it was a largely ceremonial position without much influence.[23]"


Og her den nye økosnuten

Bruker sikkert urtebasert tåregass

Fant ikke noe spesifikt der. Men her en offisiell versjon. Den sier jo også at presidentenes makt har økt i krigstider. Dog ikke så eksplisitt
https://www.ushistory.org/gov/7a.asp

Vi trenger ikke gnage på det, for den presidenten de har nå virker egentlig ikke så interessert i totalitær makt. Han trekker jo ut styrkene og overlater til delstaten å beskytte føderal eiendom, så vi får se hvordan det går. Uansett, heier på oppløsning så snart som mulig. Også av EU forøvrig.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.