Nyheter MDTV Forum Om Doner

Trump: Hvorfor har dere begynt å betale mer? Stoltenberg: På grunn av din ledelse.

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/07/trump-hvorfor-har-dere-begynt-a-betale-mer-stoltenberg-pa-grunn-av-din-ledelse/

Møtet mellom Donald Trump og de andre «lederne» i NATO ble som ventet en farse. Ansikt til ansikt med generalsekretær Jens Stoltenberg filleristet Trump de europeiske NATO-partnerene fordi han mener de betaler altfor lite av kostnadene til militæralliansen. Den som vil se spyttslikking i sann tid bør unne seg å se dette klippet. Stoltenberg forsøker…

3 Likes

Kan vi begynne å håpe at Trump vil påføre Nato banesår?

2 Likes

Ser vi her konturene av noe som er på vei til å bli en økonomisk verdenskrig (altså at WW3 utkjempes vhja økonomiske virkemidler istedenfor med militære virkemidler)? Det er mulig at Trump innser at det ikke vil være mulig for USA å kunne klare å vinne en militær krig mot Russland og Kina. USA vil knekke nakken økonomisk på noe slikt (USA opplever vel nå rett og slett bombemangel, jeg leste et sted at USA vurderte å kjøpe bomber fra Kina istedenfor å øke sin egen produksjon av bomber). Derfor alt snakket om at de europeiske land må betale mer fordi USA ikke lenger makter å betale for sin gigantiske krigsmaskin. Bla har russisk og kinesisk våpenteknologi gjort et sprang som det vil være kostbart for USA å ta igjen og kompensere for.

Det er mulig at Trump klarer å få til en slags fredsavtale med Russland om å få stoppet utviklingen mot atomkrig. Istedenfor militær opprustning kan USA isteden foreta en opprusting av sin infrastruktur som er på vei til å bryte sammen.

I en økonomisk verdenskrig (som nå er startet) så har USA bla som mål å få stoppet/redusert handelen mellom EU og Russland/Kina. Derfor påpekingen av at Tyskland har gjort seg økonomisk avhengig av NATOs hovedfiende Russland ved å importere store mengder energi fra Russland. (Hvis Tyskland kutter ut denne import av energi, hvor skal så Tyskland hente sin energi fra, vil det feks være fra Norge ved bla å legge ned det meste av kraftkrevende industri i Norge?)

https://www.dn.no/nyheter/2018/07/12/1117/Utenriks/flere-medier-trump-truer-med-amerikansk-alenegang-i-forsvarssporsmal

1 Like

Hvorfor har Stoltenberg lagt seg til slike vettskremte mikrouttrykk, som i videoens 0:18 etter at han ble leder for NATO?

3 Likes

INK, det der var en no-brainer: Det er selvfølgelig fordi han er vettskremt, også har man bare ikke lykkes med å justere medisineringen godt nok. Da får de stadig sånne små robo-tics.

3 Likes

Hehe, problemet til Jens er kanskje at det faktisk bor en samvittighet og noen idealer dypt inni ham et sted, dvs. at han ikke er en psykopat. Det kan ikke være lett i hans situasjon…

Fordi Stoltenberg er helt i lomma på Israel etter 22/7-2011, et klassisk “False Flag” i regi av Mossad.
Hvorfor tror du ellers at han ble Generalsekretær i NATO?.

2 Likes

Det er nå snart 17 år siden 11. september attakket i USA.
Eneste Norske medium som erkjenner at Israel stod bak atakket, er Nyhetsspeilet.
På tide at noen legger seg på hekkbølgen deres?

Deretter kan vi ta tak i 22/7-2011 som Mossad stod bak.
https://www.amfir.com/AmFirstInst/NonToolbarTopics/Black_Ops/2011-07-22_Oslo/Oslo-Utoya_7-22_False_Flag_Terror;_Part_2;_Miscellaneous_Explanations,_Questionable_Government_and_Establishment_Media_Behavior.html

Blir det for “heavy”, hva med å starte med Israels angrep på USS Liberty?

Eller har Norske medier, inklusive Steigan meldt seg helt ut, i frykt for konsekvensene av å formidle sannhet om viktige historiske hendelser??

3 Likes

Jens Stoltenberg (hvorfor vet ingen forøvrig hvorvidt han med dette typisk Jødiske navn, er av Jødisk opprinnelse?) brukte fire dager på å finne ut hvor han var 22/7-2011, etter å ha meldt forfall på sin planlagte deltakelse på Utøya, en dag der han var skedulert til å overlappe Gro Harlem Brundtland, som reiste hjem tidlig samme dag, og tok med seg sin niese.

Noen som har sett noen Norske medier sette søkelyset på disse opplagte merkverdigheter?

Jeg har ikke det!

3 Likes

Trump er forretningsmann og dealer. Hans uvilje mot NATO er gammel og velkjent fra hans kampanjetaler. Men hvordan få lagt anakronismen ned? Kanskje ved å gjøre det så dyrt og delta at ingen har råd til å delta?

Mistanken om at Israel sto bak angrepet forsterkes når 9/11 feires i Israel i Purim Høytiden. Ved at barn kles ut som skyskraperne med flyene, beste kostyme får premie. Dette skal ha blitt feiret i elleve år nå.
Historien er også gjengitt på Ynet, en populær israelsk website på hebraisk.

4 Likes

Krigsvåpen-industrien er USAs største industri og engasjerer over halvparten av forskere og folk med teknisk kompetanse i USA, og tusener av underleverandører. For å få fulle ordrebøker må de ha konflikter og høye militære spenninger rundt om på kloden, og NATO medlemslandene må presses til å hele tiden kjøpe mer våpensystemer fra den for det meste privateide amerikanske krigsvåpen-industrien.

Den oppgaven har NATOs generalsekretær, som utfører oppdraget til det militære-industrielle kompleksets store tilfredsstillelse. 2% av BNP er bra, 4% enda bedre ifølge Trumps siste tweet. (Han vet at det vil føre til et unisont nei, og NATO nedlegges som han vil?).

Etter annen verdenskrig måtte USA “retool” til sivil produksjon igjen, noe de gjorde med stor suksess. Nå er den amerikanske krigsvåpen produksjonen blitt så stor, at det være lov til å spørre om USA kan omstille til sivil produksjon igjen?

Når USA legger produksjon av tusenvis av varer til Kina, så er det ikke bare produksjonskapasitet som går til Kina, men også kompetanse. Skal USA gjenvinne posisjonen som storprodusent av sivile varer, bør nok det meste av sverdene smis om til plogskjær. USA har gjort det før og kan gjøre det igjen, om de ikke vil at USAs fremste eksportprodukt skal være krig og krigsvåpen.

1 Like

Donald Trumps politiske press på Europeiske land i spørsmål som forsvarsbevilgninger, samarbeid eller handel med Russland vil til slutt bety slutten for NATO sier Tysklands tidligere utenriksminister Willy Wimmer til RT.

Selvsagt. Det er jo nettopp dit Trump vil slik han stadig gjentok i sine kampanjetaler. Så er vel alt det ubehagelige presset en strategi og metode, velkjent fra amerikansk forretningsverdenen. Slik man kvitter seg med brysomme elementer i forhandlingsprosesser…

Likeledes aktiviserer han motspilleres følelser og skaper forvirring forat de ikke skal se hva han driver med. Trump bedriver meget avansert kommunikasjonskunst for å nå sine mål. Hva man enn måtte mene om hans mål.

Men de fleste sitter så fast i konvensjoner at man ikke ser hans strategier. Men de virker helt tydelig. Det snakkes allerede om alternative ben og stå på i forsvarspolitikken som man kunne høre i dagens dagsnytt 18.

3 Likes

Her er det, etter min mening, mange gode synspunkter og fakta som setter NATO inn i en større sammenheng.
http://www.tomatobubble.com/id1235.html

3 Likes

Det vi ser med knaking i sammenføyingene har kanskje med de ulike større unionene å gjøre som vokser fram.
Daniel Estulin skriver om dette i oppdatert bok :

This second edition includes an entirely new chapter and updated information on topics such as an earlier attempt to break up Canada and the portents of a North American union.


Hvis du kjøper denne, så kjøp den utgaven som har med North American Union edition.

“If if walks like a duck, if it quacks like a duck” . . . . . . . .

1 Like

Jeg glemmer heller aldri Stoltenberg da denne “spyttslikkeren” ble flydd inn til sydpolen under jubileet og stod der å leflet om våre polarhelter. De ville ha snudd seg i graven.

4 Likes