Nyheter MDTV Forum Om Doner

Triste nyheter for Indre Oslofjord i ny rapport:

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/triste-nyheter-for-indre-oslofjord-i-ny-rapport/

Av Elin Leer-Salvesen og Are Dammann. Siste nummer av den årlige rapporten Contaminants in Coastal Waters of Norway, ble nylig lagt ut. Der kan vi bl.a. lese følgende: Nivåene av kvikksølv i torskefilet er fortsatt over grenseverdiene for det barn, gravide og ammende har godt av. Indre Oslofjord har i tillegg landets høyeste verdier for:…

5 Likes

Det er nesten som om man kan mistenke at samtlige statlige departementer er kuppet av utenlandske etteretningsorganisasjoner eller noe…

3 Likes

Se torsken, se torsken, det var en ekte norsk én, osv, men nå er den snart utryddet. F**n, for kølsvarte. Cod-ocide.

Når jeg leser slikt, og husker hvordan man ikke kunne se bunn ved Aker Brygge, hvilket man kan i dag, så tror jeg det er folk med en agenda utover å redde miljøet som snakker.

Jeg skal ikke si at Bjørvika utbyggingen ikke har rotet gammel forurensning, da det virker sannsynlig gitt at Bjørvika har tatt i mot dritt fra Akers og Lo-elva i et par hundre år, men om det ikke tilføres nye miljøgifter, så vil ting leges på nytt.

Tidligere pleide jeg å fiske hele sommerhalvåret langs med Oslofjorden fra land, det var nesten lettere å vinne 7 rette i lotto enn å få tilgang til en fin fiskeplass, nordmenn og utlendinger sto overalt, men de siste årene har jeg ikke fått så mye som et napp engang, fiskeplassene som før var fulle av folk fra tidlig om morgen til lang på kveld er tomme.

Alt livet i Oslofjorden er utryddet og det med Miljøverndirektoratet og MDGs velsignelse, nå er det samme i ferd med å skje på land med vindmøllene.

De grønne kommer ikke til å gi seg før de har utryddet alt det grønne i landet vårt, men hva gjør vel det når vi kan se Wallenberg-familien og Kardashian og Kims rompe på TV 24/7 . :slight_smile:

Vi trenger ikke fisk i havet for det har dem nok av i butikken, samme med kjøtt, legg ned landbruket, det trenger vi ikke, mer enn nok kjøtt, brød og melk i butikken.

4 Likes

Dette har du jo helt rett i, bra innspill! Jeg kjøper også all min mat i butikken. De fleste store landbruksområder kunne nok hatt større nytte som f.eks vindmølleparker.

3 Likes

Helt unødvendig. Det holder i massevis at partiene ledes av psykopater og og ondsinnede narcissister. Og noe “kupp” er heller ikke nødvendig. Et massivt flertall av befolkningen støtter opp om dem nettopp fordi de ønsker at naturen skal utplyndres, forgiftes og generelt ødelegges på vegne av “næringslivet”. Det store flertallet av befolkningen har ganske enkelt et destruktivt, giftig forhold til naturen. Så det er logisk nok at partiene representerer dem på en tilsvarende måte uten å måtte “kuppe” noe som helst.

Dette kommer vel av at mange av de folkene som blir utdannet i dag/i går nettopp ender opp med å jobbe med dette. skolen er kuppet for lenge siden og de som tror de gjør noe nytte er jo ofte de mest hjernevaskede av oss. Gå inn på vindenergi.no og ta en titt på KIDZA som jobber der og fortell meg når og hvilken utdanning disse har fått. Om du lurer på hvor pensum kommer fra så er det en artikkel lengre opp på forsiden av steigan vedr. WEF, og du kan være ganske sikker på at disse har hatt hendene i utdanningsdepartementet i mange ti år. se for deg alle fest talene og all “Teambilding” disse har vært med på for å bli så sykt kort i nøtta. NPM (New public management) har tatt full kontroll i dette firmaet og champagnen ligger klar på kjøla,

2 Likes

Det går an å fokusere på den positive siden, som at de har stillt seg laglig til for hugg.

Om vi ser på kommentarene her, så virker de ikke å forstå at gammel forurensning som blir rotet opp i vannmassene, vil synke igjen, selv den opprørte gamle forurensningen dreper fisken er periode.

Når jeg leste om hvordan det bare var å ha edelkreps i en dam, for å forhindre at den bukket under for krepsepesten, ble jeg mildt sagt irritert, da det virker som at miljøvernere var mer opptatt av å bruke krepsedøden som brekkstang, enn å redde den.

1 Like

Alle som har vært borti vann, vet at en kan ikke “rydde” i det, uten å virvle opp alt slam som er i området. Tipper det er årsaken. Bedre å la det ligge i ro, separert fra torsk og blåskjell.

2 Likes