Nyheter MDTV Forum Om Doner

Tiltakene skader langt mer enn korona

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/tiltakene-skader-langt-mer-enn-korona/

Tale ved demonstrajonsmøte i Bergen 21. november 2020. Av Margrethe Salvesen Zivcic. Folk spør: Når tar denne koronasituasjonen slutt? Det korte svaret på det er : Aldri! I hvert fall hvis de som har innført unntakstilstand i de fleste land i verden får bestemme.  Etter vanlige definisjoner av epidemi var denne epidemien over i mai-juni i…

7 Likes

Heia Margrethe! Utrolig viktig at helsearbeiderne har mot til å si i fra. Well done! :slight_smile:

6 Likes

Dette var en flott og saklig tale! Hvor blir det av motstanden, spesiellt fra legestanden, som burde vite bedre? På tide at folk får øya opp for hva som skjer.

6 Likes

Tusen takk for å servere logiske og jordnære tanker i denne galskapens verden regjeringen har lagt opp til, Margrethe Salvesen Zivcic. Dette er absolutt nydelig.

4 Likes

Reduksjonen i verdens matproduksjon er en av de alvorlige virkningene av nedstengnings-tiltakene. Millioner av småbønder får ikke levert maten til markedsplassene i byene. De kjører dem til markeds-plassen med varebiler, traktorer og kjerrer til bodene sine. Men når markedsplassene er stengt får de ikke solgt mye av maten. Uten penger til driften kan de ikke drive gårdene, og vil sulte.

Samtidig har vi sett at enorme “factory-farms” i USA tømmer ut hundretusener liter med melk, og pløyer ned avlinger med korn og grønnsaker fordi de ikke får levert. Kapitalen foretrekker at spiselig mat som ikke selges blir destruert, for gis maten bort vil prisen på maten i butikkene gå ned.

Land som ikke kan produsere nok mat til befolkningen på grunn av korona-nedstengningene, må låne penger av WB og IMF for å importere mat, og storkapitalens Big Food profiterer på krisen.

“COVID-19 is deepening the hunger crisis in the world’s hunger hotspots and creating new epicentres of hunger across the globe. By the end of the year 12,000 people per day could die from hunger linked to COVID-19, potentially more than will die from the disease itself”. Kilde Oxfam.

Den konstruerte korona-krisen er en forbrytelse mot menneskeheten. Vestlige regjeringer spesielt med rådgiverstaber med tilgang på all informasjon må vite at dette er en krig mot fattige land og fattige i alle land, for to ting er eksistensielt for mennesker, mat og vann.

Det å hindre at millioner av fattige småbønder som allerede lever på eller nær eksistensminimum å produsere og selge maten sin er et massemord det ikke finnes noe unnskyldning for et virus med en overlevelsesprosent på godt over 99%. Den globale storkapitalen driver krig mot fattige, ikke mot fattigdom, det har blitt klart spesielt under deres konstruerte korona-krise for deres NWO.

6 Likes

…og man kan vel ikke akkurat si at de ikke sier det som det er. :wink:

Truth

5 Likes

200 møtte opp i Bergen. 300 har meldt seg på til demonstrasjonen i Oslo til førstkommende lørdag, en demonstrasjon som er varslet på den største facebookgruppen mot coronahysteriet i Norge, en gruppe med snart 15 000 medlemmer. Margrethe Salvesen Zivcic etterlyser altså folk, spør hvor de er, hvorfor de ikke kommer ut og demonstrere, og svaret er: De sitter bl.a. og gjemmer seg på facebookgrupper. Danskene klarte nylig, på et par uker, å mobilisere 850 traktorer til København og Aarhus, https://www.tv2.no/a/11791287/
mens vi nordmenn klarer ikke å mobilisere gående engang for å demonstrere mot nedstenging av landet.
Nordmenn må være det mest servile folkeslaget i verden, jeg tror faktisk folk er fornøyd med situasjonen som den er nå.

5 Likes

Dugnad er ikke no ferie.

2 Likes

De har sikkert pizza grandiosa nok i fryseren til å holde seg sutrende et par år til, mens de innimellom ringer politiet for å anmelde ungdommer som fester.

3 Likes