Nyheter MDTV Forum Om Doner

Tiden for å begynne å ødelegge dette ‘samtykke-apparatet’ er nå – ikke senere

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/tiden-for-a-begynne-a-odelegge-dette-samtykke-apparatet-er-na-ikke-senere/

Av Caitlin Johnstone. ‘’Jeg er imot intervensjonisme, men…’’ – Ikke noe ‘men,’ – ikke vær en gratis CIA-propagandist! Denne artikkelen av Caitlin Johnstone er oversatt av Eric Kamov og publisert på norsk hos Midt i fleisen. I et intervju nylig snakket Daniel McAdams fra libertarianske Ron Paul Institute foraktelig om de tilsynelatende anti-intervensjonistiske libertarianerne som…

3 Likes

USAs (les 1 prosenten, ikke det amerikanske folket) hensikt er styrte regjeringen i Venezuela, og sette inn et USA vennlig regime som tillater at amerikanske selskaper kjøper og utvinner Venezuelas veldige oljeforekomster. Detter er ikke annet enn et kupp, etter en beleirings-krig med sanksjoner i mange år som har ført til elendighet for store deler av folket.

Som alltid er USAs utenrikspolitikks hensikt å få eierskap og kontroll over landressurser og markeder, det er den Wall Street baserte bankkartell kabalen som styrer dypstaten, og bruker den amerikanske krigsmaskinen nå med NATO integrert i den, som sin jernneve til å fremme deres korporative interesser om deres nye verdensordning.

Den nye verdensordningen er ikke et globalt samfunn eller en global village, men et globalt marked. Der de eier alt, og styrer politikk og MSM presse og media 100%, deres mål er at alle skal spise og drikke av hånden deres, til deres markedspriser.

De skal ha eierskap og kontroll også over drikkevann, dyrket mark og matproduksjon, boligmarkedet, energi, brensel og infrastruktur. Bank og finans, forsikringselskaper, presse og media, krigsvåpenindustri og farmasøytisk industri eier de fra før.

Deres politikere skal selge dem landressursene bak folkets rygg, innføre nyliberal markedsøkonomi, og demontere velferdsstatene alt for deres profittmaksimering. Med små steg, så folket tilvennes og ikke alarmeres. Vi ser dette over hele verden, nå for fullt i Europa.

Neste land i Sør-Amerika som skal utsettes for et lignende kupp som i Venezuela kan være Bolivia, for de har en av verdens største forekomster av Lithium. Statsminister Morales vil at dette skal være folkets eiendom og komme folket til gode. Det har irritert Washington, og som har foreslått at regjeringen bør styrtes etter den utformede stategien til fordel for en USA vennlig regjering.

3 Likes

Eksemplarisk oppsummert!

  • Og samtidig: Dette er slett ikke ‘rocket-science’ . . . . .
2 Likes