Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ti kinesiske byer har større økonomi enn Norge

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/ti-kinesiske-byer-har-storre-okonomi-enn-norge/

I Norge er mange glade i å tenke på Norge som verdens rikeste land. Da kan det være bra å ha i bakhodet at byen CHENGDU har en like stor økonomi som Norge. Hørt om CHENGDU? Disse plansjene sammenlikner de rikeste byene i Kina med en del land i verden. Den tiende rikeste av dem…

5 Likes

Tror ikke Steigan hadde likt om myndighetene krevde videokameraovervåking på mot dag konferansene , eller om politiet kom inn der bevæpnet med sager for å knuse lokalet.

Jin Mingri resisted government pressure to install monitoring cameras in his Zion church in Beijing

Armed with saws, dozens of police and officials smash the church

Chengdu ( Byen fra Steigan artikkelen )
Silencing of a critic

Despite this, the Christian population has grown steadily in recent years. There are now an estimated 100 million Christians in China, many of them worshipping in so-called underground churches.
Pastor Wang is also known for being outspoken - he has been fiercely critical of the state’s control of religion and had organised a widely shared petition against new legislation brought in this year which allowed for tighter surveillance of churches and tougher sanctions on those deemed to have crossed the line.
Wang Yi is the leader of one such church, the Early Rain Covenant Church in Chengdu, the capital of south-western Sichuan province .
On 9 December, police raided the church and arrested Pastor Wang and his wife Jiang Rong.

Prison Sentence for Pastor Shows China Feels Threatened by Spread of Christianity, Experts Say
Artikkel

( 2018) Politiet inn i en bibelundervisningsklasse for barn.

On Saturday, a children’s Bible class was interrupted by the arrival of dozens of police officers.
Kilde : Artikkel : China’s pre-Christmas Church crackdown raises alarm

2 Likes

Jeg vil anta at deep state (Satanistene) holder på å overta Kina.
Satanisme = hva du sier må være noe du har fått lov til å si

Det er i hvertfall noe som bekymrer meg.

Denne artikkelen handler om økonomi, mens ingen av kommentarene handler om økonomi. Det er viktig å holde seg til saken. Konklusjonen i Artikkelen er kritisk til hvordan Norge opererer som en økonomisk vasallstat, i stedet for å fremme egne interesser slik Kina gjør.
Norge og resten av vesten sin selvgodhet på det økonomiske området er en stor svakhet, vår økonomi er uthulet og spekulasjon dominerer nesten totalt.
Norge har ingen fremtid hvis vi ikke river oss løs fra grepet til stormaktene og begynner å agere som en selvstendig nasjonalstat.

1 Like

“Når Kina våkner vil verden skjelve”, et sitat tillagt Napoleon. En reise til en av Kinas storbyer i de mest økonomisk utviklede regionene i Kina, vil nok få mange nordmenn til å forstå at vi er verdens beste i Norge, ikke sammenlignet med utviklede land i den store verden.

image

Chengdu. Bildekilde: www.beltandroadnews.com.

Hvis en legger over et bilde i riktig størrelsesforhold av Norges hovedgate på et bilde av Chengdu, blir det klarere hvor provinsielle vi er med et selvbilde bygd på “verdens beste i alt”. Osloguider som guider kinesiske turister burde kanskje ikke vite hvor utviklede og futuriske kinesiske storbyer er når de viser frem Oslo.

Kina utvikling og mer eller mindre store vekst skulle føre til at vi må forstå at vi må ha selvråderett og suverenitet over egne ressurser, og beholde vår nasjonale identitet og egenart. Får globalistene det som de vil blir Norge borte og kun en del av en region i en verden hvor verden har blitt ett marked. Et marked hvor storselskaper eier alle landressurser og infrastruktur og sosialstaten er borte og alt er monetært. Ikke noe særegent å vise frem til kinesiske turister lenger for eksempel.

Som en region i EU mister det norske folk det meste. Vi må ha selvråderett og suverenitet over egne landressurser til lands og til vanns. Olje, gass, vannkraft, fiskeressurser, havbeite, mineraler, infrastruktur, drikkevann og dyrket mark skal tilhøre folket. Vi må ha landegrenser, eget forsvar og nasjonal identitet og et styre som setter etnisk norske først foran ikke-integrerbare.

Vi må ut av EØS og si nei til EU/TTIP/TTP/TISA/BIT/ISDS og andre overnasjonale “avtaler” som gir Norge bort til den globale storkapitalen, de har sine agenter i de fleste politiske partier i Norge, og har dermed sine folk på begge sider av “forhandlingsbordet”.

Vi må motstå de som sier at synspunkter som dette, vern om nasjonalstaten, er nasjonalistisk. Det er den globale storkapitalens presse og media som har assosiert ordet nasjonalstat og nasjonalistisk med noe negativt helt fra 1945. For en sterk nasjonalstat er en hindring for at den globale storkapitalen kan kjøpe opp landressurser og infrastruktur og få kontroll over land.

1 Like

Sant nok men samtidig lurer jeg på om du er klar over akkurat hvor farlig syk Norges regjering egentlig er. Hvor mange Nordmenn er klar over at selv Norge tar seg av dissente som varsler. Om folk benekter min påstand spør jeg dem alltid om de har hørt om Synnøve Taftø som eksempel. Folk flest har aldri hørt om dama som jeg anser som en ekte Norsk patriot. :wink:

1 Like

Hun blir fortsatt dopet ned med medisin. Hun kan ikke besøke familie uten å være neddopet. Jfr. Assange idag.

1 Like

Problemet med Kina, sånn jeg ser det, er at ingen helt vet om de vil gå i en autoritær og farlig vei, eller om de utvikler seg i en demokratisk retning.

På den ene siden har den voksende økonomien gitt millioner et bedre liv. Tar man en spasertur i en bypark en søndag, eksempelvis i omtalte Chengdu, ser man et yrende folkeliv med vennlige mennesker og uten synlig fattigdom.

På den andre siden er det et faktum at internettet sensureres, og nyhetsmedier kun skriver det myndighetene ønsker.

Hva som egentlig er situasjonen for minoriteter slik som kristne, muslimer og Falun Gong er ingen som vet med sikkerhet.

1 Like

Zerohedge er ikke hva det en gang var. Anti kina propagandaen har blitt merkbart trappet opp det siste året, selv om det fortsatt er ganske lav intensivt.

1 Like

Det er bekreftet at Kina utvikler sin rom-styrke, behersker månelanding, utvikler sin marineflåte, sitt luftvåpen. Den Røde arme vokser og vokser.

Du har nok ikke lest den så lenge som meg. I dens spede barndom holdt de seg med en avdanka daytrader, som knuste kinesiske produkter med balltre, mens han leste over USA solnedgang. Det var sinofobt det!