Nyheter MDTV Forum Om Doner

«Thunbergisme», identitetshysteri og scenenekt som herskerklassens religionserstatning

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/thunbergisme-identitetshysteri-og-scenenekt-som-herskerklassens-religionserstatning/

Av Trond Andresen. Marx og marxister har helt riktig påpekt hvordan religion både har fungert som folkets opium (trøst og mening med livet) og som herskernes undertrykkings- og splittelsesmekanisme. Men hva skjer når samfunnet blir stadig mer sekularisert og religiøse autoriteter har mista nakketaket på befolkninga? Denne utviklinga bekymrer sjølsagt de mer tenkende strategiske hoder…

4 Likes

Det går fint an å være religiøs, uten å tro på overnaturlige krefter. Jeg har møtt mange materialister som har et religiøst forhold til penger. Og ikke så rent få som har det slik med ideologier.

2 Likes

Det er alvor og alle bør se denne dokumentaren

Det er på tide alle skjønner hvor alvorlig og altomfattende denne krisen er, og skjønner hvor viktig det er å handle nå. Vi har allerede ventet for lenge.

Det er ikke lenger tid eller rom for å la klimaskeptikere forsinke den handling som er nødvendig. Nå må de som ikke vil, eller evner å ta til seg fakta, ignoreres og ikke gis mer oppmerksomhet. Det sinker kun en svært nødvendig omstilling.

Alle dem som stadig spør om bevis og dokumentasjon kan finne alt de ber om. Denne dokumentaren burde være nok. Det finnes nå ufattelig mye verifisert kunnskap, og observasjoner, som ikke lenger kan ignoreres av noen. Det er ingen mangel på forskning og vitenskapelig verifiserte observasjoner.

Det eneste vi mangler er at alle mennesker skjønner alvoret og behovet for umiddelbar handling.

2 Likes

Jadda , ensidig manisk fokus på det grønne molekylet er det som skal redde menneskeheten fra å utslette seg selv. Bare glem vindmøller, mikroplast, stråling eller til og med militæres co2 utslipp. Det spiller ingen rolle. Det er Du og Jeg som må skamme oss for å ta flyet fra indre ytre semigokk til tante periferia i kautosjokk. Mens alle miljøforkjemperne flyr jorda rundt i privatfly (når dem ikke bruker seilbåt med dieselmotorer for gimmick) og forteller oss at vi må slutte å bruke transportmidler fordi da forsvinner nordpolen imorgen. Og hvis du ikke er umiddelbart enig ja da er du en klimafornekter (enda ingen fornekter at det eksisterer et klima.)
Det er utrolig at folk klarer å være så ensporet og sneversynt at dem klarer å bare se ett tre i en hel skog. Og så forlange at alle andre skal krisemaksimere i den samme tankegang.

Ja vi raserer jorda, er da co2 (4ppm) det som er mest fornuftig og bruke all tid og ressurser.
hvorfor tas ikke da militære utslipp med i regnestykket?
Når professorer fra bergen står på nrk i beste sendetid og krever at ALL co2 må fjernes fra atmosfæren ellers DØR vi? Er det ment å skulle vekke tillit? Troverdighet?
Hvorfor er det ingen fokus på. climate/geo engineering? En teknologi som er i stadig utvikling og har vært det siden 30-40 tallet.
Jeg savner nyanserte vinklinger og innspill på klima, propaganda artikler ala gore eller thunberg er fullstendig uinteressant og lite troverdige for min del. For øvrig tror jeg denne kampanjen for å få folk til å skamme seg kommer til å virke mot sin hensikt, fokus må være positivt, på å oppmuntre til å ta i et tak for miljø. Ikke på å «skamme» alle som ikke gjør det DU mener er det rette å gjøre. Å lede med eksempel

4 Likes

Innholdet av CO2 i atmosfæren er på under 0,04% og du tror at CO2 er termostaten for jordens klima?
Maken til fjottprat!

Klimahysteriet sørger for en voldsom pengestrøm, fra mannen i gata og til de rikeste på kloden, men vi forurenser ikke noe mindre, vi bare betaler mer og mer for hver dag. De fattigste betaler mest (i %) mens venstresiden jubler og forlanger at de fattige skal betale enda mer! Hvis man virkelig var bekymret og ville redusere CO2-utslippet så er det faktisk helt gratis. Men når tiltak ikke koster noe da er ikke eliten og den såkalte venstresiden interessert.

Religiøs sensur og tvang hadde vi i middelalderen, vil du virkelig tilbake til den tiden?

Det er stor mangel både på forskning og fornuft, politikk/religion trumfer vitenskapen og en nøktern holdning.

4 Likes

Jeg tror heller at du Geirijo bør bekymre deg over den globale nedkjølingen, som er godt i gang.
Og den kommer ikke av global oppvarming forårsaket av den livsviktige gassen CO2, som du også må ha i kroppen for å overleve. Nei den kommer at solen er inne i en hvileperiode, den den ikke lenger beskytter kloden mot kosmisk stråling m.m.
Resultatet blir foruten kaldere klima, våtere klima og flere vulkanutbrudd og jordskjelv.
Allerede i år, har Amerika og Canada mistet så mye av korn, mais og soya produksjon, at USA som er verdens største hveteprodusent, må importere. Canada har mistet 40% av sin, leste jeg. Snø på nordvestre delen av Grønland har ødelagt for plante og dyrelivet der.
Synes du heller bør bekymre deg over å ha mat på bordet og varme i huset ditt, for det kommer også til å bli mangelvare, og du kan ikke gjøre en dritt med det, for det er sola som bestemmer hvor levelig vi skal ha det her på planeten Tellus.

5 Likes
1 Like

Jeg ser fra mange kommentarer til dette at det fortsatt er noen som overhodet i forholder seg til observerte realiteter.

Et ubestridelig faktum er at den fossile industrien er iferd med å drukne verden i forurensning, forsøpling og forgiftning til fortrengsel for natur, fauna og livets eksistensielle forutsetninger på denne jord.

Det eksisterer et prekært behov for å få stanset den kollektive galskap som fossil industri og kapitalismens pengemaskiner har forårsaket. Den fossile teknologien må erstattes med teknologi og produksjonsmetoder som ikke forurenser, forsøpler og forgifter.

1 Like

Her gjelder det å skille snørr og barter. Forsøpling, forurensning og forgiftning - for ikke å snakke om plyndring av Moder Jord - er selvsagt noe dritt. Det kan vi SI mye om, dessverre er det få som vil GJØRE så mye. Utover litt gimmick for galleriet. Vi kunne starte med å legge ned all krigsindustri og sette soldatene og våpenpushere til å renske opp i dritten.

Men dette klima-tøyset til denne jentungen og hennes trådtrekkere er så kleint at vi nå må ha kommet til endestasjonen for vås. Historieløst propaganda rigga for agenda21. Ugh.

6 Likes

En Greta Thunberg video med skjult kamera.

Arnold Scwartzenegger , sier far til Greta her , leide ham en Tesla gratis.
Det var også denne kjendisen som inviterte Greta.

2 Likes

Dette med å forholde seg til observerte realiteter er selvfølgelig viktig, og observasjonene forteller oss at jordens klima endres hele tiden, og slik har det vært helt siden jorden oppsto. Observasjonene forteller også at CO2-innholdet i atmosfæren kun er på 0,04% og da er det lite logisk å tro at CO2 er termostaten.

Her blander du kortene litt, forurensning, forsøpling, forgiftning og forskjellige giftige utslipp handler ikke bare om den fossile industrien, det er andre industrier som er langt verre.

Dette med kapitalismen ødeleggende kraft er jeg enig i, men hvorfor støtter “kapitalistene og krigshisserne” fra USA CO2-hysteriet? Uten deres støtte hadde aldri klimahysteriet fått så mye spalteplass i media.

1 Like

Hvor redd må man være for ei lita jentunge når man går inn for å skjemme henne for å ha noe så sjeldent som overbevisning og blottlegge henne for å ha autisme? Voksne folk før holde seg for gode til å gjøre slikt som jeg ser her i kommentarfeltet.

1 Like

Hvis du så filmen, så ser du at det er et klipp der, hvor hun står og forteller om dette offentlig, noe som faren får kritikk for av den som stiller spørsmål, fordi journalisten tydeligvis mener at det er feil å la henne blottlegge seg på den måten. Jeg er ikke enig i måten han omtaler diagnosen, og syns akkurat den delen er kritikkverdig. Det er egetlig ikke autismen som er poenget med den postingen, men PR apparatet, dette at noen legger ordene i munnen hennes, at det er et apparat rundt dette, og egentlig er det blottlegging av måten hun blir tillatt brukt som er essensiellt. Diagnoser er etter min mening ikke noe som skal offentliggjøres, så dette spørsmålet som journalisten stiller, behandles ikke på en verdig måte , men det er faren som er den ansvarlige for å tillate det, og som blir konfrontert siden hun er umyndig. Dersom du ser Arnold Schwartzenegger som initiativtakeren til å invitere henne, og ser hvordan trenden med det grønne skiftet handler om koblingen miljø og profitt, og hvordan Gro Harlem Brundtland forteller om dette i videoen sustania 100, som også Schwartzenegger deltar i, så er dette store saker, som handler om Agenda 2030, og som også er nå på kommunenivå her, ( fredrikstad ærklæringen ) Poenget er nok apellen det hele har til den unge generasjonen, pga den følelsesmessige effekten.
Som bakgrunn, se litt på dette :

WILD4: Colorado, USA, 1987 | WILD Foundation

Proposed the establishment of a world conservation bank, or fund, the first call for new conservation finance mechanisms, which eventually led to the $1.1 billion Global Environment Facility.
The 4th WWC involved 1600 delegates from 62 nations, among them Ms Gro Harlem Brundtland (Prime Minister of Norway) and Maurice Strong, numerous Ministers of State, African Game Guards such as Magqubu Ntombela, and others.


Dette er i en tidlig fase av den bærekraftige utviklinga som er veikartet til regjeringen via agenda 2030.
Banken som ble kick startet på denne kongressen :
https://www.thegef.org/ ( se litt på den enorme størrelsen her, hvor Norge har bidratt i over 25 år ( søk Børge Brende, som nå er leder for world economic forum , der også Greta har vært og talt https://www.thegef.org/news/norway-25-years-gef )
https://www.wild.org/wild-congress/
Sustania 100 : Kobling mellom miljø og profitt.
https://www.youtube.com/watch?v=tw7t_loCz4w
Det som også blir sagt i videoen med hidden camera, var at det var vitenskap, ikke politikk.
Det er tydelig at det grønne skiftet handler om politikk.

1 Like

Spesifisering av aktørene :
Our Global Neighborhood

Report of the Commission on Global Governance
Much governance can and does informally take place through groups of countries such as the G7, the OECD, or the Commonwealth. The G7 is a significant development and its role is discussed further later. The OECD has played a major role in developing principles to govern the behaviour of international investment, environmental management, and export credit. And it is now reaching out to a wider number of countries through enlargement and dialogue.

Several functional, specialist institutions should also be mentioned, such as the International Telecommunications Union (ITU), the International Maritime Organisation, the Bank for International Settlements (BIS), and the Paris Club. ITU has responsibility–now shared with GATT–for creating a regime of global governance for the rapidly expanding, interconnected network of telecommunication, multimedia, and information technology systems. BIS provides the world’s financial system with an underpinning of co-operative supervision. In these quiet, unspectacular ways, a system of global governance is being put in place, albeit on a piecemeal basis.

Global governance is not, however, only a public sector activity. Multinational companies account for a substantial and growing slice of economic activity. Some centrally important industries–notably the complex of activities variously described as telecommunications, information, or multimedia; automobile production; banking and other financial services–are being developed largely through private companies that operate on a multinational basis. Their concerns are necessarily with the totality of their business operations rather than with any one country. We discuss later in this chapter the checks and balances that have to be established to ensure that business operates, at a global level, within a wider framework of social responsibility.

Finally, there is what might loosely be called international civil society including non-governmental organizations (NGOs), international humanitarian agencies such as the Red Cross and Red Crescent, voluntary rule-making bodies such as the International Standards Organisation, and groups of scientific professionals such as the International Council of Scientific Unions.
https://www.gdrc.org/u-gov/global-neighbourhood/chap4.htm

1 Like

Glemte en setning fra den kongressen i Denver 1987 :
"U.S. secretary of the treasury, James Baker, was the first finance minister to open a major conservation conference, calling for integration of economics and environment.
Det er det samme som bærekraftig utvikling.

1 Like

Faren virker selvopptatt, ja. Likevel står jeg på det jeg sier.
Gro Harlem Brundtland og Hillary Clinton er to driver når det gjelder Agenda 21. Begge hører bak gitter. Samme er alle Freemason, illuminati og sionister som også inkluderer monarkiene.
Folk ser ut til ikke å se den store sammenhengen av manipulasjonen som skjer og plukker på ting som kylling på hverandre. Alt er per design, planlagt på forhånd så folk ikke ser på de ting som faktisk er vesentlig.
Om vi mennesker var smarte ville vi ikke bli ledd korrupte politikkere som er loyale overfor skyggefolket men oss. Men fordi vi liker å la oss bli avledet vil vi som er normale folk aldri stå en sjanse. Istedenfor å sette fokus der de vil vi skal se, hvorfor ikke se på det vi trenger se på. Det er farken meg mer fokus på denne jenta enn Assange og Snowden. Det er mer iver å “avsløre” at jenta ikke er perfekt i å ordlegge seg på engelsk overfor fremmede i et fremmed land og gjøre narr av at hun opplever angst og depresjon enn at de som skal være våre ledere lyger oss inn i kriger vi ikke har noe å være i eller hvorfor de gjør det. Gå i bresjene for at vi for ærlige politikkere som husker at de er våre ansatte. Gå i bresjene for likeverd, rettigheter for oss som vanlig folk istedenfor for de som er deres lommebok nærmere. Jenta, fra hennes ståsted, gjør kun bruk av det vi alle burde gjøre, nemlig å stå i bresjene for sin ytringsfrihet istedenfor å kapitulere. Hun kurerer sin angst, sin depresjon og krever et liv med frisk luft, frisk vann, frisk mat og mulighet til et liv kontra en eksistens.
Bravo til Greta og andre som henne (Bravo Jane Fonda, Edward Snowden, Julian Assange) for å gjøre noe dere ser som galt og prøver gjør noe med det istedenfor folk som ikke gidder eller er for redd og heller angriper dere som gjør noe

Bare et innspill :
Det ingen snakker om :
Det er nemlig her fokuset bør være : Legg merke til det som skjer, utenom selve budskapet :
hvilken vekt som legges på barnet til å ta et ansvar som ikke er naturlig å ta.
Hvordan vil dette påvirke dem som vokser opp ?
Barnerollen, er blitt voksenrollen.
Det er noe tidstypisk og viktig her å stanse opp ved : DET USYNLIGE KUPPET.

Assange er jo viktig, siden det angår journalister og ytringsfrihet, så jeg har lest om han, og om rettsaken, tilstanden hans, mentalt og fysisk. Det du mener er antakelig at Greta mulig fungerer som “en rød sild ?” ( Red Herring ) At det handler om helt andre og viktigere ting som ikke får medieoppmerksomhet?

Hjemme :
– Er det du eller han som bestemmer mest?
– Det er jeg som bestemmer. Jeg er veldig streng. Det er han som er barnet hjemme.


Det ansvarlige barnets rollebytte, barnet har kuppet voksenrollen.

Mitt folks herskere er barn, og kvinner råder over det. Mitt folk! Dine førere er forførere, og den vei du skal gå, har de ødelagt. ( esaias 3,12. )

Den nye verdensorden er representert ved barnet.
I egyptisk mytologi.Osiris - Isis og barnet Horus.

The new age = barnets tidsalder. The Æon of Horus

2 Likes

Det er nettopp det jeg snakker om, ja.
Vi som er foreldre har ingen foreldrerett når det gjelder å oppdra barn. Myndighetene har tatt fullstendig over. Fokus bør være på DET så vi krever retten over barna og familiene igjen. Hele tråden i dagens samfunn er at samfunnet blir ødelagt. Folk må slutte å se på det lille bildet og ta innover seg det store bildet. Det er på tide å kreve rettighetene våre. Det er faktisk en plikt dersom vi virkelig elsker ungene våre at vi endelig står på og snur denne negative utviklingen som kom snikende. Hvordan kan folk ikke se det som skjer? Folk må lese Menneskerett konvensjonen. Virkelig lese den og forstå at vi gir bort våre liv ved ikke å forsvare det som er skrevet der. Dersom vi hadde vært våken og forsvart paragrafene ville vi aldri vært i den situasjonen vi er nå. Folk må slutte å henge seg opp i detaljene og endelig reise seg fra sofaene sine og gå ut på gatene og tvinge politikkerne våre til å gjøre det vi ansetter dem for.

3 Likes

Selv tror jeg dette miljøhysteriet har gått helt av skaftet. Derfor vil jeg anbefale et forbud mot kullsyreholdig mineralvann; champagne og brygging av øl. Her frigis enorme mengder CO2 uten til annen nytte en nytelse. Redd verden, drikk saft.

1 Like
2 Likes