Nyheter MDTV Forum Om Doner

Thunberg: – Dere hører på meg, men dere lytter ikke!

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/thunberg-dere-horer-pa-meg-men-dere-lytter-ikke/

Klimaaktivisten Greta Thunberg talte på World Economic Forum 21. januar 2020, slik hun også gjorde i 2019. Forrige gang sa hun at «Jeg vil at dere skal få panikk!» og «Huset brenner!» I årets tale viste hun til dette og forsterket kritikken: Vi ber dere ikke om å «kompensere for utslippene deres» ved å bare…

7 Likes

Å forholde seg til GT er ikke veldig mye bedre enn å forholde seg til Bana Alabed. Det er et fascinerende skue at denne rigga puppeten tas på alvor av “vaksi folk” og gis så mye energi.

7 Likes

Lytt til Greta Thunberg, og gjør som hun sier!

Greta Thunberg sier det helt riktig og presist:

«Fra et bærekraftsperspektiv har både høyre, venstre og sentrum mislykkes. Ingen politisk ideologi eller økonomisk struktur har vært i stand til å takle klima- og miljøkrisen og skape en sammenhengende og bærekraftig verden. Fordi verden, i tilfelle dere ikke har lagt merke til det, for tiden er i brann.»

KRAVENE

«Vi krever at deltakerne på årets World Economic Forum fra alle selskaper, banker, institusjoner og myndigheter:

1. Stans umiddelbart alle investeringer i leting og utvinning av fossilt brensel.

2. Slutt alle subsidier til fossilt brensel umiddelbart.

3. Og umiddelbart og fullstendig trekke seg ut av fossil energi.

4. Vi vil ikke at disse tingene skal gjøres innen 2050, 2030 eller til og med 2021, vi vil at dette skal gjøres nå.»

Alle politiske krefter har så langt mislykkes, uansett ideologi. Alle økonomiske makthavere har mislykkes, uansett virksomhetsområde og politiske allianser.

KRAVENE KAN INNFRIS NÅ! UMIDDELBART!

Alle 4 krav Greta Thunberg stiller kan innfris straks. Det er fullt mulig, og det eneste riktige alternativ.

Punkt 3. vil nødvendigvis måtte skje gradvis i den takt alternativ energiproduksjon bygges ut. Men beslutningen og forpliktelsen kan tas umiddelbart.

WEF HAR LEST SKRIFTEN PÅ VEGGEN

WEF har skjønt såpass at kapitalismen har skylden for krisen som er under utvikling, og at den vil ende med globalt økonomisk kollaps om ikke radikale endringer gjøres. Det taper alle deres “stakeholders” på.

Kapitalisme er iferd med å bli et skittent og belastet begrep, derfor søker de en ny benevnelse, akkurat, som ny-liberalisme var en ny benevnelse for å ta eierskap i “liberalisme” som begrep, og derved gjøre venstresidens eierskap til “liberalisme” impotent.

HVORFOR NØLER VENSTRESIDEN MED Å GRIPE ANLEDNINGEN?

Det som er ufattelig er at venstresiden nøler med å trykke Greta Thunberg og ungdommen til sitt hjerte, og det samme med deres 4 krav, for å mobilisere den progressive liberalisme som kan fri oss fra kapitalismens fossile økonomi og teknologi.

Det er ufattelig at ikke hele venstresiden griper denne historiske anledningen til å gjenvinne eierskapet til “progressiv liberalisme”, og anledningen til bokstavelig talt å redde verden fra den fossile, bedritne og skitne kapitalismen.

WEF ER NÅ HISTORISK SÅRBARE

WEF vet at de akkurat nå er i en særdeles sårbar fase i forhold til folket og arbeideres protest og opprør om folket evner å samle seg.

Moder jord og naturen har satt dagsorden, og WEF kan ikke forhandle med den parten. Derfor legger de bredsiden til for å med skamløs PR og løgnaktig reklame å fri til arbeidere, folket og enhver med sitt “stakeholder” konsept.

Trump var der med samme budskap. Med skamløst skryt av seg selv og sin administrasjon over hvor mye som er gjort for arbeidere, middelklassen og folk flest. Og med løfte om en lys fremtid. Som om Donald Trump på noe som helst vis kan garantere det ved bruk av selvskryt og en serie direkte feilaktige (løgnaktige) påstander.

**Venstresiden har nå en historisk mulighet. Grip den! Ikke sitt passivt å surmule mens WEF får anledning til å skifte kappe og utseende. Slutt med smålig partipolitisk rivalisering! Nå er det tid for samling i sentrum-venstre.

Både keiseren og hele hans hoff er akkurat nå uten klær. Bruk det for alt det er verdt!**

2 Likes

Det kan se ut som om Geirijo er fanget i det samme klimapropagandagarnet som den politiske kompakte majoritet sitter fast i. Garnet er satt ut av FN og WEF og har en maskevidde som ser ut til å kunne fange folk fra hele det politiske spekteret. Propagandaen er er åpenbart meget effektiv og spiller på mange ulike strenger. Arkitektene bak denne strategien har nok studert inngående hva som har beveget massene tidligere, og har åpenbart lært mye av Goebbels metoder (uten sammenlikning forøvrig)
Selve ledestjernen i massebevegelsen er nå ikonet Greta Thunberg. Geirijo har med all tydelighet gjort knefall for henne og kommer med euforiske, ja nærmest religiøse beskrivelser av denne unge helgenen: “Lytt til Greta Thunberg, og gjør som hun sier! Greta Thunberg sier det helt riktig og presist!”

Kloke, unge, fletteuskyldige Greta med sin uredde fremferd overfor verdens mektigste menn gjør et dypt inntrykk på massene og hun er et scoop fra WEF og FNs side. De bruker henne for alt hun er verd så lenge det varer. Hun spiller på et stort følelsesregister hos folk flest, noe som gjør at de blir blendet for masterplanen som ligger bak.

Geirijo sitter fast i det samme klimagarnet som den kompakte majoritet, og er lurt ut på ville veier i klimasaken. Han forstår ikke at hans oppfordring til venstresiden om til å følge Greta Thunberg er nettopp det WEF og FN ønsker.
Det er hovedsaklig to saker som kan få klimabevegelsen over i et annet spor og som vil forkludre masterplanen deres:

  1. Det at det oppstår et økonomisk ragnarok i vesten som en følge av storkapitalens grådighet når det gjelder å tappe statskassene for midler til klimatiltak som ikke virker (f.eks vindmøller, biofuel, overdreven elektrifisering)
  2. At det det går opp for folk at den globale oppvarmingen kan ha andre årsaker enn antropogen CO2, og at klimavariasjoner er noe menneskeheten må forholde seg til som de alltid har måttet. Kanskje er et varmere klima, slik vi hadde i bronsealderen (2-4 grader varmere) og i mange andre perioder bedre for menneskeheten enn kuldeperiodene vi hatt. I følge arkeologene var de kalde klimaperiodene en mye større utfordring for menneskenes ve og vel enn periodene med varmere klima.
    Det er ved å innse dette og være i forkant her at venstresiden har en historisk mulighet.
7 Likes

Det rare er at folk man skulle tro var voksne med velfungerende hjerner snakker om Greta Thunberg som om det skule vært en person.

Hun er bare et mikrofonstativ for milliardær kampanjen, kunne like gjerne hatt enn teddybjørn med en høyttaler inni, alt hun sier står milliardærene bak, alt av taler er skrevet av verden beste taleskrivere og påvirkningsagenter. alt av møter med FN, EU, WEF, møte med pave, møte med Obama osv er nøye planlagt og en stor kampanje fra dypstaten.

Selv de dummes av de dummeste nekene skjønner at hadde hun sittet på gata og og demonstrert mot klima løgnene eller forretningsideen som global oppvarming faktisk er så ville ingen i verden ha hørt om henne og rektoren hadde tatt henne i ørene og dratt henne tilbake til skolebenken. Det var organisasjonen We Have No Time som jaget henne ut i gata med plakater.

Hvorfor stiller ingen spørsmål om hvorfor hun ikke kritiserer verdens største forurenser, verdens mest unødvendige forurenser og verdens dyreste forurenser, nemlig verdens militære med så mye som et ord ? Seff for det ville vært en katastrofe for milliardærene bak.

Hvorfor sier hun ikke et ord om rettferdig fordeling av energibyrden ? Ale skal få utdelt like mye kraft enten man er Jørgen Hattemaker eller kong Salomo. nei for da får ikke milliardærer varmet opp sine slott og palasser, varmet opp sine svømmebassenger og varmerkabler i oppkjørsler, brukt sine 20 biler og privatfly mm.

Den dagen folk krever at ingen skal få mer energi enn andre enten man går på NAV eller er ultra milliardær så vil hele kampanjen med å skattelegge været og bygge vindmøller være over.

Det er overhodet ingen politikere som tror på egne løgner. Hadde dem det så hadde oljekranene vært stengt for lenge siden. istedet tar man dobbel pris for oljen med å legge en særavgift oppå.

Hvor mange oljefelt er stengt ned ? Ikke et eneste ett. Men hvor mange dråper olje er kranene skrudd ned med ? Ikke så mye som en eneste dråpe.

Om du kommer hjem og ser at du har glemt å skru av kranen og vanne fosser utover så begynner du ikke å skrike på at man må legge avgifter på vannet som fosser utover gulvene og håpe at det får vannet til å forsvinne av seg selv, nei man skrur enkelt og greit bare kranen igjen og tørker opp.

Hvor er foreldrene ? Milliardærene skremmer vannet av barna våre med dommedagsprofetier og bruke samme frykten de selv har generert for å nå sine mål, en god gammel oppskrift som ikke burde fungert i dag, det er identisk med da Hitler sto på talerstolen og skremte vannet av tyskerne med onde jøder som ville ta dem alle og så bruke samme frykt nazistene selv hadde generert for å få aksept for løsningen, en løsning folk aldri hadde akseptert før problemet var skapt.

Det er alltid Hegeliansk Dialektikk de bruker. Problem → Reaksjon → Løsning (Tese → Antitese → Syntese). Med andre ord, de som er i en maktposisjon skaper et problem i påvente av publikums reaksjon på det, og bruker denne reaksjonen til å generere etterspørsel etter “løsningen” som var det tiltenkte løsningen makthavere ønsket å gjennomføre i første omgang.

Dette er ikke annet enn en massesuggesjon mot vår egen undergang og til et nytt globalt diktatur med global skatt og verdens-diktatur med en psykopat på topp.

Folk sier de er så mektige, ingenting kan vi gjøre. Det er så feil som det kan bli, det er bare for folk å stå samlet, lag en generalstreik der ingen går på jobb før verden har fått friheten tilbake så tar det ikke mange timer før verden er reddet. Det er ikke så jævlig vanskelig å holde seg hjemme fra jobb noen timer vil jeg tro ?

Milliardærene vet at er folket samlet så er de fuckt, derfor må de med alle midler prøver å splitt oss og sette oss opp mot hverandre og herske gjennom splitt og hersk.

7 Likes

Greta Thunbergs bittra tal var ett tröttsamt upprepande av hennes tidigare bittra tal. Och i längden vinner man inget på bitterhet. Så jag tror hennes mäktiga sponsrare börjar tröttna på henne om hon inte genomgår någon metamofos. Annars glider hon in i glömskan, hennes depressioner återvänder och i värsta fall tar hon livet av sig. Tragiskt, men kanske gör hon mest nytta för “saken” som helgon???

2 Likes

Veldig godt sagt.

verdens%20viktgtiste%20graf

5 Likes

ja hadde «vi»klart å få til å bli enige om hva og hvor problemene ligger ville vi kanskje hatt en fair sjanse? Men jeg tror ikke nok folk vil «våkne» før det går hull på boblene de har forskanset seg i :wink: og da må det skje noe virkelig utenom det vanlige først.

2 Likes

Et lite CO2-eksperiment

EDIT, dette var egentlig et svar til Geirijo! :wink:

4 Likes

Lytte til en tenåring som ennå ikke er tørr bak ørene, og som ikke har noen skolegang eller livs-erfaring, samt foreta viktige politiske beslutninger basert på hva dette uerfarne individet sier, er den reneste galskap.

Det er jo du som er uten klær, Geir! :roll_eyes:

Les og lær;

7 Likes

Managementet til Thunberg er skruppelløse, og deres mål er at en ungdom med selverkjente psykiske problemer skal få Nobelprisen i år som hun gikk glipp av i fjor selv om hun var nominert. Et race til Nobelprisen kan koste en skjør 17 åring som brukes som “poster child” og som leser taler som er skrevet for henne for mye.

4 Likes

De er da alle sammen med på:

5 Likes

Tenk for en strålende begravelse det blir, når hun tar livet av seg. Den blir enda større enn Ari Behns.

2 Likes

Du burde heller bekymre deg for dette:

Jeg har hatt Flightracker i åresvis, så jeg vet hvem som sprayer f***skapen. Nye skyer, liksom.

2 Likes

no

De som driver Global Warming agendaen som bla Google og eier av YouTube kan finne på å forby dokumentarer som denne, for Global Warming skeptikere blir nærmest forfulgt. Det er dokumentarer som denne som en skulle kunne forlange at NRK viste, hvis NRK mener at de leverer et balansert nyhetsbilde. Til nå har NRK bare representert Global Warming tilhengernes side av saken, og det kommer de nok til å fortsette med, den globale storkapitalen har hatt sine agenter i NRK i lang tid.

4 Likes

Siden disse grafene ikke er bestilt av den norske regjering, men er et FN-produkt, og som sådan et av de få man antagelig kan feste noen særlig lit til i våre dager, får det være greit for denne gang at du viderebringer dem.

Men norsk forskning som problematiserer økonomiske virkninger av høy innvandring, særlig fra den sorte og den grønne grafen, skal vi neiggu ikke ha noe av, takk. Og derfor bestemte jo også fhv. direktør i SSB, Christine Meyer at slik forskning rett og slett ikke kunne tillates i hennes byrå, samme hva regjeringen måtte ha bedt om. Jeg er sikker på at du ikke har glemt dette helt allerede. Makan.
Sirkus%20SSB
https://www.nettavisen.no/meninger/gunnarstavrum/siv-jensen-setter-ssb-sjef-pa-plass/3423471222.html

3 Likes

Generalstreik er jeg helt for. Om det ville hatt den fulle, ønskede effekt vet jeg ikke før vi har prøvd. Men du skal ha for optimismen og trua på folkemakta åkkesom. :+1:

3 Likes

Du trenger andre briller- må jeg anbefale Encroma.

1 Like

Nå er det de sosiale virkningene jeg er mest opptatt av, og det skal ikke forskes på ubehagelige tema der heller.

Om Christine Meyer hadde visst at man ikke blir vaksinert mot rasisme ved å vokse opp integrert, så hadde hun kanskje forstått hvor ødeleggende det var for hennes ideologi at flere vokser opp integrert fordi hun skjulte sannheten.

univershitty%20of%20copenhagen