Nyheter MDTV Forum Om Doner

The New York Times søker anti-Russland korrespondent

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/the-new-york-times-soker-anti-russland-korrespondent/

Når The New York Times søker ny medarbeider i Russland avslører avisen seg som et propagandaorgan for den amerikanske makten. Av Terje Alnes. «Stillingsbeskrivelse: Vladimir Putins Russland er fortsatt en av de største historiene i verden.» Slik begynner annonsen der The New York Times søker etter ny korrespondent i Russland. Deretter følger en oppsiktsvekkende beskrivelse…

4 Likes

Spot on.
God journalistikk,
som må halde fram til det kjedsommelige,
så tar kanskje hjernevaskinga slutt?

2 Likes

“Nothing will change”
BidenDeputy_Secretary_Blinken_Meets_With_Israeli_Prime_Minister_Netanyahu_in_Jerusalem_(27708990885)
2 Likes

Det Alnes skriver om her er jo bare et uttrykk for at krigen mot Russland har gått inn i fase 3 - dvs full demonisering som siste fase før shooting wars fra Finnmark til Svartehavet.
Dette kjenner vi jo godt igjen når det gjelder Milosovic,saddam,gadaffi og Bashar al-assad. Minst ett år med psykologiske operasjoner før en kan gå til bombing. PSY OPS.
Nå blir det Hitler-Putin i minst ett år.
Det siste fra “venstresida” er at bombevenstre i SV vil ha Nato-EUs Gahr Støre som statsminister. Det tidligere pasifistiske og tredje vei-partiet SV vil åpenbart fortsette linja som loyalister for Vestlig imperialisme.
Vi kan registrere at ingen reagerer på det at FRPs Gjedde vil bruke 2 milliarder kroner på 7 år til utvikling av Europahæren.
Det er “in” å være for militarisering og krig nå.Den som tier samtykker.

3 Likes

Gammel vin på nye flasker… Man skal måske også opfinde den dybe tallerken igen…

Alnes følger opp Russisk UD’s pressetalskvinne Zakharovas oppgulp over NYTs annonse ved å angripe NYT som talerør for USA. Dette vet Talnes er feil: NYT påpeker bare det som kjennetegner Russland under Putins styre, og hva det gir av spennende utfordringer for den som får journalistjobben. Han bortforklarer ikke et eneste statement.
Men ved å lese Zakharovas FB-post, så oser den av USA-fientlig holdninger og konkluderer med at NYT ikke burde få adgang til Russland.
https://www.themoscowtimes.com/2020/11/23/nyts-russia-job-posting-russophobic-foreign-ministry-spokeswoman-says-a72117

Talnes burde vite at Russland er et farlig land å være journalist i. Landet er rangert som nr. 149 av totalt 180 vurderte land. 14 journalister har mistet livet på ulike måter siden 2017, og antall trusler mot journalister har økt fra 70 til 160 pr. år. Da er det vel ikke så rart at NYT spisser ordbruken.
https://www.themoscowtimes.com/2019/04/18/russia-drops-to-149th-out-of-180-countries-in-world-press-freedom-index-a65287
De mest kjente er kanskje Politkovskaya som ble drept av KGB i 2006, og nå sist, redaktør Irina Slavina som tok sitt liv i fortvilelse over myndighetenes maktbruk ved å sette fyr på seg selv.
Og det er viktig med utenlandsk presse, da staten og oligarkene har kjøpt seg kontroll over nesten alle medier i Russland og omformet dem til propagandakanaler. Det siste var Vedomosti som ble kjøpt av Rosneftsjefen i mars.
Så istedet for å komme med konspirasjon om at medier i USA er talerør, så burde denne lille Steigan-menigheten se litt på hvilken frihet og integritet journalistikk har i Russland. Men det er kanskje ikke interessant?

1 Like

Jobben er din. Overkvalifisert vil noen muligens mene.

2 Likes

Du klarer jo aldri å fokusere på temaet. Alzheimer? Men for å prøve å pense deg inn på det jeg skrev om:

  1. Tar NYT feil på noen konkrete poenger?
  2. Er det greit å drepe / true journalister fordi de ikke følger statens propaganda?

De vestlige fake news blekkene som i 4 år 24/7 pøste ut konspirasjonsteorier på løpebånd om Russisk innblanding i det amerikanske valget.
Etter den største etterforskningen som er gjort i USA så bunnet alt ned i at det bare var noe den gale konspirasjonsteoretikeren Hillary Clinton fant på noen minutter etter at hun tapte valget som en plan B for å kuppe USA.

26b98413680332a8e1762e4950c49c7d43fa1c5180bb2abc28e8732c5b5fb186

1 Like

fdghjklø

1 Like

Du ville hatt mer troverdighet om du innimellom sto opp for Assange. Så om du mener jeg/vi skal debattere “dine” saker så får du skaffe deg noe av det.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.