Nyheter MDTV Forum Om Doner

The Guardian slettet jødisk opprop til støtte for Labour


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/07/the-guardian-slettet-jodisk-opprop-til-stotte-for-labour/

Mer enn hundre framtredende jødiske personligheter undertegnet et opprop til støtte for Labour-parlamentarikeren Chris Williamson som er blitt anklaget for «antisemittisme». Blant underskriverne av det åpne brevet er Noam Chomsky MIT, Norman Finkelstein foreleser og forfatter, Ed Asner skuespiller, Richard Falk, professor Princeton University, Leah Lavene og Jenny Manson Jewish Voice for Labour. Den fulle…


#2

Jeg tenkte jeg skulle vise en link til en fantastisk twitter-tråd om noe lignende, der noen hadde laget en liste over hundrevis(?) av britiske jøder som ble stemplet som antisemitter av denne kampanjen, for å ha protestert mot svertingen av Labour. Denne twitter-kontoen må ha blitt slettet enten i går eller i forgårs:
https://twitter.com/arryTuttle/status/1082923983228620800

Heldigvis finnes tråden som backup på archive.org:
https://web.archive.org/web/20190705193542/https:/twitter.com/arryTuttle/status/1082923983228620800


#3

Jeg synes det er merkelig at de kjører en slik kampanje mot Corbyn, særlig siden han er mot Brexit. De må jo også begynne å forstå at begreper ikke nødvendigvis blir sannere av å gjentaes ofte. Snarere mister de sin kraft og blir meningsløse. Slik virker ikke som de har noe mer omtanke for andre jøder, enn de beskylder Corbyn for å ha.


#4

Om the Guardian er kontrollert av den britiske staten, hvilket jeg tror de er i stor grad, så kan man minne om at Corbyn ikke sitter med makten.


#5

Nei, dette er ikke det minste merkelig!
Corbyn vil ha økonomisk utjevning, nasjonalisere jernbanen og posten, øke skattene for de rikeste samt fjerne studieavgiftene. Slike tanker skremmer vettet av de jødiske og vestlige kapitalistene, og da bruker de alle skitne knep i boka, som f.eks å beskylde personer for antisemittisme og rasisme. Se bare på venstresiden i Norge, de bruker akkurat samme retorikk som de globale kapitalistene, og det er jo et merkelig sammentreff. :wink:


#6

Var det ikke menigen at the Guardian skulle være på Labour sin side?

Jeg tror all presse i Stor Britannia er kontrollert av myndighetene. Til å begynne med for å holde andre land og særinteresser ute, så ble det for å skape støtte for hva begge sider var enige i, og nå ser Brexit ut til å laget en slags borgerkrig hos eliten, hvor alle mulige skinte triks benyttes.

Personlig håper jeg Brexit blir som et blødende sår som ikke leges, ved at avgjørelsen hele tiden skyves frem i tid mens partene krangler.


#7

Da er de blitt temmelig lettskremte, spør du meg. Enten har de helt mista gangsynet, eller så er de i ferd med å tippe over. Ingen kan vel ta Corbyn seriøst?