Nyheter MDTV Forum Om Doner

The Great Reset – Den store omstarten – Del 1

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/the-great-reset-den-store-omstarten-del-1/

Av Erik Plahte. Nå er tida inne for å trykke på kapitalismens omstart-knapp, hevder World Economic Forum (video). Der er det ingen mangel på store vyer: Alt i samfunnet må omdannes for å bygge en bedre verden. Bare på den måten kan vi skape en bedre verden for alle. Vi står ved et veiskille. Hele…

5 Likes

Tusen takk for enda en nydelig informativ artikkel Erik Plahte.
Mon tro hvordan en liten jente som Greta fikk så raskt slik fantastisk medieoppmerksomhet. Å våge stille spørsmålet er nok konspirasjonteoretisk. Når noe virker mirakuløst er det som regel store penger som står bak mirakelet.

2 Likes
2 Likes

Bankkartellene kjøper opp drikkevannskilder, vannverk og dyrkbar jord overalt hvor de kan. I EU eies nå over halvparten av dyrkbar jord av bare 4% av gårdene, som er industri-gårdsbruk drevet som business modeller.

BlackRock er blant de strategiske partnerne, og CEO Larry Finks mål er å privatisere sosiale rettigheter som skole, helsevesen og pensjoner. Det blir bare solid middelklasse og oppover som får råd til skolepenger, privat helseforsikring og privat pensjonssparing. Privatisering av sosiale rettigheter gjør arbeiderklassen til arbeidene fattige, og gjør det vanskelig for lavere middelklasse også, som vi ser i USA, hvor mange må velge mellom helseforsikring og college til barna, de har ikke råde til begge deler. Dette er hva global storkapital kaller bedre velferd, helse og sosiale goder.

Offentlig-privat-samarbeid er en WEF eufemisme for at storkapitalen overtar statsbudsjettene og reduserer regjeringer til kommunestyrer. BlackRock styrer nå obligasjonshandelen i USAs sentralbank, og er invitert av EUs sentralbank som partner.

Bra sagt av WEF som representerer bankkartellene, kapitalforvaltningsselskapene, de store multinasjonale selskapene og de rikeste i verden som ble enormt mye rikere under den media-konstruerte koronekrisen. Bankartellene fikk flere hundre milliarder i “rednings og stimulans-pakker” de ikke trengte, og de som betalte inn pengene regjeringene ga bort til eliten, arbeiderklassen og middelklassen i mange land, fikk nesten ingenting tilbake unntatt lån fra bankene som fikk pengene.

4 Likes

Jeg vil tillegge at det er forbud mot å samle regnvann og at det nå også er forbud mot å dyrke grønnsaker i egen hage i alle fall i deler av EU. Du kan fortsatt gro løk, chili og urter. Blomster kan du gro så mye du vil, bare ikke mat.

2 Likes

Det må du nesten dokumentere

USA, hvor EU ble unnfanget som frigitte CIA dokumenter viser, tenkte på det først. I noen stater er egen dyrking av mat forbudt. En person som dyrket mat i hagen sin i Michigan, og et par i Miami ble tiltalt for det. “Big Ag”, de mektige agro selskapene vil ikke ha konkurranse fra folk som dyrker maten selv, de vil at all mat skal kjøpes av dem, og dikterer lover til deres politikere som forbyr dyrking av mat for hageeiere.

En annen person, som samlet opp regnvann fra taket sitt i en tønne for å bruke det til å vaske bilen sin for å spare penger på vannregningen, ble arrestert. Det privateide vannverket hevdet at alt regnvann innenfor bygrensen og renner ned til deres innsjø, er vannverkets. Byens innbyggere stjeler altså vann hvis de legger hodet bakover åpner munnen i regnvær, og kan bli arrestert for det hvis politiet tolker loven bokstavelig.

De landene i EU som har vært medlem i EU lengst, ligner mer og mer på USA. EU fullt implementert blir som USAs stat nr 51. Det var også meningen med EU, å gjøre Europas velferdsstater om til en frihandelssone hvor alt er privatisert. EU-kommisjonen vil feks ha et privatisert helsevesen som i USA i alle EU land.

4 Likes

Igjen mangler dokumentasjon. Finner ikke noe om dette på nettet. Derimot er det mange hagetips i den retningen

Da er det nok der de fikk ideen fra. Folk fortsetter å gro grønnsaker men har begynt med høye gjerder. Det big brother ikke kan se blir man ikke straffet for.
En mindre uskyldig ting jeg ser er utvikling i forsikringssvindel. Folk brannsetter egne bedrifter for å heve forsikring.

1 Like
2 Likes

Men ingen dokumentasjon. Kun egenprodusert konspirasjon. Rart man fritt kan kan kjøpe frø. Og hva er alle hagetipssidene for?

1 Like

Jaha, nå lurer jeg på hvor lenge det vil ta før dette blir offisielt nasjonalt forbud både der og i EU istedenfor bare kommunale eller regionale forbud.

1 Like

Hm. “I mange stater er det forbudt å dyrke egen mat. En mann som dyrket egen mat ble arrestert” blir dokumentert med " It may be forbidden…" fra et obskur nettsted?

I hvilke kommuner er dette forbudt?

3 Likes

Men ikke fordi det er forbudt å dyrke grønnsaker. Pga estetiske regler. Og ikke dømt pr artikkels dato. Som er noen år siden. Hvordan gikk det? Artikkelen mener jo at det er liten sjanse for domfellelse all den tid det ble dyrket grønnsaker i hagen til det hvite hus

PS. Det er ikke helt god stil å redigere egne kommentarer etter at de er besvart

criminal charge, så å gro mat er kriminalitet.
Jeg fant en annen etter at jeg leste lenkene dine
https://www.miamiherald.com/news/local/community/miami-dade/article199431784.html
Nå lurer jeg jaggu på hvem som gir dem retten til å avgjøre hva man gjør på egen eiendom. Når regn faller på hodet mitt, skal de bruke våtstøvsuger så jeg ikke bruker det til å vanne vårløkene mine?
Eliten er alvorlig syk.

2 Likes

Jeg vet jeg leste om noen som ble arrestert for å dyrket mat i egen hage i USA for noen år siden. Og jeg er sikker på at jeg leste om en som ble arrestert for å ha vasket bilen med oppsamlet regnvann, og dette på anerkjente nettsteder. Innleggene må ha blitt fjernet. Men en ble arrestert for å ha samlet opp regnvann på egen eiendom.

2 Likes

Dette handler nok om naboer som ikke ønsker at eiendomsprisene skal falle i deres nabolag. Derfor ligger det heller ikke asylmottak i Oslo vest. Det finnes måter å unngå dette på
https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=tablet-android-samsung-nf-rev1&source=android-browser&q=roof+top+gardening