Nyheter MDTV Forum Om Doner

Terrormistenkt i London tidligere dømt for terrorisme

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/terrormistenkt-i-london-tidligere-domt-for-terrorisme/

Den 28 år gamle Usman Khan, som ifølge London-politiet sto bak knivangrepet på London Bridge 29. november 2019 var tidligere dømt for «islamistiske terrorrelaterte forhold». Han ble løslatt på prøve i 2018, men gikk fortsatt med fotlenke. Khan rakk å drepe en mann og en kvinne med kniv før han sjøl ble skutt og drept…

4 Likes

Kanskje det rett og slett blir et psykiatrisk sykehus som må ta på seg ansvaret for nok et “terrorist angrep”.

3 Likes

Dette angripet gir sikkert statsministeren et par prosent til i meningsmålingene, og kan godt føre til at Labour/Corbyn taper valget.

Resultatet av disse udådene på valgresultatet er nok innelysende selv for de som utfører dem. Er det ikke rart at islamistene på død og liv ønsker at den angivelig rabiate antisemitten Corbyn ikke skal vinne det britiske valget?

Det samme skjedde i 2017, da angrepet ved London Bridge skjedde en uke før parlamentsvalget = konservativ seier.

En kyniker kunne nevne mange relevante omstendigher, alle omtalt her på Steigan.no (og neppe på NRK!), f.eks:

-at britiske generaler ved flere anledninger de siste årene har sagt at de vil gjøre mytteri hvis Corbyn blir statsminister;

-at Mike Pompeo i juni sa at han vil motarbeide at Corbyn blir valgt: Pompeo replied, “It could be that Mr. Corbyn manages to run the gauntlet and get elected. It’s possible. You should know, we won’t wait for him to do those things to begin to push back. We will do our level best … It’s too risky and too important and too hard once it’s already happened.”

-at den israelske staten har egne ambassadeansatte og en omfattende kampanje for å motarbeide Corbyn (al-Jazeera avsløring)

-Britisk etterretning v/ Integrity Initiative lagde studier av Corbyn-tilhengere, og ledere i II var meget fiendlig innstilt til Corbyn.

-at det britiske militær/etterretnings-systemet ved flere anledninger forrige århundre forsøkte å hindre en Labour-seier med ufine metoder (Zinoviev-brevet, osv)

-den britiske militær/etterretnings-statens omfattende samarbeid med islamske ekstremister for å styrte fiendlige ledere i utlandet (Gaddafi, Assad, Afghanistan på 80-tallet osv)

Så det mest relevante spørsmålet er: Lot noen i militærapparatet dette skje eller ble det tilskyndet?

5 Likes

Her er jeg 100% enig med Putin og Russisk etterretning, 95% av all terror i vesten står CIA og deres undergrupper og partnere bak.

De ser på oss som idioter, hver gang de ønsker å ta friheten fra oss så sprenger de bare en bombe så springer folk ut i gatene og krever at myndighetene tar friheten fra oss.

Man føler seg jo så trygg med en milliard face tracking kameraer overalt, total overvåking av alt og alle på nett, snart blir vi chippet som dyr og kontantene forsvinner til stor jubel fra den hjernedøde delen av befolkningen.

Hver jævla gang jeg tar det opp på jobb eller til venner så får jeg samme svar. Det er jo for å beskytte oss mot terrorister og det er jo bra. …sukk…

3 Likes

Jeg synes jo dette ser ut som terror på lavbudsjett. Offeret fryser og slenger på seg jakka etter knivstikkinga? Kniven er nyvasket? Person til venstre med ryggen til opptrer særdeles lite terror-adekvat der han tusler avgårde i motsatt retning av seansen? Og “terroristen” ? Er dette terror-adekvat adferd? Spør for en venn :slight_smile:

2 Likes

Visst faen :slight_smile: Han var jo underlig levende til nettopp å ha blitt sendt til evige terrorist markene :slight_smile:

2 Likes

Brian Leveson , mannen som slapp London Bridge terroristen fri .

“al-Qaida-magasinet Inspire”
Dette er CIA / MI6 - og selvfølgelig skrevet av CIA / MI6 agenter. Eller for å si det kort: skrevet av Boris Johnson egne folk. Boris Johnson er MI6-sjef.
En må lure på hvor teit skribenter på steigan.no er

index

Enhver idiot, du også, må da ha skjønt idag at al-Qaida (-> terroristen i London) jobber for MI6.
Boris Johnson er supervisor for MI6

Hva var din utdannelse?

Jeg vet ikke. Jeg har aldri hatt inntrykket av at idioter forstår noe særlig i det hele tatt. Hva mener du? Det er jo enklere for deg som har kontakt med aliens. Jeg mener du kan jo bare hoppe ombord i en UFO og kose deg resten av, evigheten vil jeg tro. Noe mindre enn evigheten ville jo vært en nedtur og litt “relgiøst” liksom. Eller hva sier du som er alien eksperten her. Hvor og hvordan er det du pleier å kommunisere med dem? Har du blitt undersøkt av dem og likte du det?:fist_left:

Ikke gjør deg dum. Vi har ingen bekreftelse på at Trump tok livet av “al Baghdadi” - aka Mossad Shimon Elliot.
Du tror vel på det også?

Hva var utdannelsen din? Du vet ikke?

Jeg vet. Du vet ikke. Slik vil det fortsette. Irritende?:upside_down_face:

Noe som dette

Mission accomplished.

Her i Norge er knivstikking nesten en dagligdags affære, ihvertfall ukentlig. Det er som regel en person som blir knivstukket om gangen, så det blir ikke omtalt som terrorangrep, for da må vel minst to bli knivstukket som med dette angrepet i London?

Hvis ikke knivstikking av en person om gangen blir kalt terrorangrep, så burde vel knivstikking av enkeltofre nesten hver dag eller minst engang i uken her i Norge betegnes som kontinuerlig terrorisering av vertbefolkningen, som gjestfritt har har tatt imot fra MENA-land de for det flestes del er intolerante til vår kultur?

Etter et terroristangrep så vil som vanlig diskusjonen i MSM dreie seg om radikalisering, ekstremisme, “lone gunman” etc, altså det som tillates å diskutere i MSM vedrørende slike terrorhandlinger. Det som skulle diskuteres men som ikke tillates i MSM, for det betegnes som rasisme, er at masseinnvandringen fra MENA land er en katastrofe som er i ferd med å ødelegge Europa økonomisk, kulturelt og sosialt, akkurat som NWO som står bak har planlagt.

Smurfen52
“Her er jeg 100% enig med Putin og Russisk etterretning, 95% av all terror i vesten står CIA og deres undergrupper og partnere bak.”

Helt rett. CIA (MI6 i UK), står bak terroraksjonene. Altfor mange har ikke skjønt det.
Det russerne har skjønt idag formulerte jeg for 10 år siden