Nyheter MDTV Forum Om Doner

Terrorangrep i Strasbourg. Hvem står bak?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/terrorangrep-i-strasbourg-hvem-star-bak/

En mann har skutt og drept minst tre mennesker og såret 12 andre i et angrep med skytevåpen mot et julemarked i Strasbourg 11. desember 2018. Det er innført en form for unntakstilstand der alle politiske demonstrasjoner er forbudt. Franske elitestyrker er sendt til byen og beredskapsnivået i hele landet er hevet. Det hevdes at…


#2

Nå er det vel en “offentlig hemmelighet” at djupstaten og deres lakeier står bak langt de fleste “terrorattacks”. Who benefits må vel bli spørsmålet her også. Er noen redd for gulevester-epidemi…?


#3

Det ville vore logisk, om ein tenkjer på noko som skulle avleide merksemda og “samle folket”. Men det er mogleg dette er for seint. Gjerningsmannen er for øvrig som sokken i jorda nett no, og dermed kan ein ikkje gjera anna enn å spekulere.


#4

Ser ut som det har blitt fast hendelse med jule-terror i Europa.
Alle politiske demonstrasjoner har nå blitt forbudt i Frankrike.
Dermed er det vel også samtidig slutt på opprøret til De gule vestene?
De gule vestene fikk jo noen innrømmelser rett før terrorangrepet skjedde, så kanskje det roer seg litt nå til over nyttår.


#5


#6

For en ukes tid siden, i et kommentarfelt på derimot.no, skrev jeg at Macron & Co. kanskje sender Isis på de franske demonstrantene, for å roe ned protestene. Og sannelig, i går kom det, som bestilt, et angrep fra Isis, som rammet nettopp de brysomme demonstrantene i Frankrike. Dvs: Myndigheter eller militærvesen ble ikke rammet, men uskyldige sivile. (Angivelig.) Og resultatet er at protester nå blir forbudt, og at NATO-tropper inntar de franske gatene.

Rart hvordan Isis alltid har det med å angripe fiender av Vestens ledere. Nesten like rart som at Isis bruker amerikanske våpen og amerikansk ammunisjon. Og at de kjører rundt i USA-registrerte biler.


#7

Men fortsatt skjønner ikke hvermansen bæra av hvor vi er på vei - antagelig må de ha det via drypp :wink:


#8

22/7-2011 REDUX

  • Norge trekker sine tropper ut av Afghanistan
  • Bombing av Libya avsluttes
  • AUF krever Boikott av Israel
  • Norge samarbeider med Russerne om Stockman feltet

Erstattet av:

  • Norge støtter krig i Syria og militærkupp i Ukrainia
  • Boikott av Israel forsvinner som “dugg for solen”
  • Russisk fredlig samarbeide erstattes med økonomisk krigføring